והרי הכל מותר... לא?
שהרי, דבר אינו בא כאן כתחליף לרפואה קונ´..., וכל אחד אומר את דבריו רק מנסיונו שלו. כאשר הייתי אני בגיל 17 שקלתי 137 ק"ג הייתי מאד שמנה ותמיד היתה לי בעיה עם דיאטה, מאחר ואני אוהבת לאכול, או יותר נכון אהבתי. עד שיום אחד פגשתי חברה והיא סיפרה לי על השיטה הפשוטה הזו. ניסיתי, וזה היה ניפלא, אין חולשה של טחול, ואין דיכוי תיאבון, המיים הקרים לקיבה על הבוק מעוררים את הקיבה לפעול, זה כמו שמישהו שופך על אדם ישן מים קרים והוא מתעורר בשניה. וכמובן שאת, וגם כולם יכולים לחלוק עלי, והרי הכל מותר. לפני שנה בערך, החלטתי להפסיק לעשן, חבר טוב שלי שהוא מומחה לדיקור סיני, שם לי מחטים באזניים למשך 3 חודשים אז ככה: במהלך שלושת החודשים לא עישנתי, אך העליתי 13 ק"ג במשקל. נושא המשקל מאד חשוב לי מאחר ואם זכור לך סיפרתי שאני נולדתי עם נכות ברגליים, כך שכל קילו מיותר מתבטא בקושי לסחוב את עצמי. לאחר שלושת החודשים, הסרתי את המחטים, וחזרתי על תהליך המים הקרים בבוקר. אז נכון שחזרתי לעשן, אך גם תוך 3 שבועות חזרתי למשקלי הרצוי. הרמב"ם אומר כי אכילה מרובה ולא מבוקרת, (ז"א ערבוב של סוגי מזון, כמו למשל לחם עם אורז, או תפוח אדמה עם שעועים מקשים על פעילות הקיבה. לכן, רצוי לשתות מיים רבים שהם כ-2 שליש מהארוחה. אז מה שקורה למעשה אוכלים פחות, אך את מה שרצוי מיים קרים בבוקר מזרזים את פעילות הקיבה, והיא חוזרת לאיטה לתפקוד מלא ולאיזון של הגוף. שוב זה מנסיוני שלי, ושל מכרים אשר מתנסים ברפואת חכמי הלב. ואמר כך פעם, איש חכם אחד, כי 2 יהודים הם 70 דעות. ונכבדם את 70 הדעות, רק בשל היותם של יהודים. אני מודה לך על דברייך ועל חילוקייך בברכת אור ואהבה בת חן