שאלה

whitetulip

New member
שאלה

שלום, שמעתי רבות על רדיוהד אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע.. מאיזה אלבום מומלץ להתחיל?(ז"א איזה הכי מוצלח כדי לקבל את הרושם על הלהקה למי שלא מכיר) תודה!

Roy1232

New member
תלוי במה שאת/ה יותר מתחבר/ת אליו -

אם לרוק יותר בשרי (דיסטורשן והרבה), אז The Bends הוא הבחירה האולטימטיבית. OK Computer יותר טוב מדה בנדס, אבל דה בנדס יותר קל לעיכול. בהמשך הדרך הבחירה הטובה תהיה Hail To The Thief אם תרצה/י לשמוע לאן הם המשיכו. או Pablo Honey בשביל עוד רוק רדיוהדי מבולגן אבל משובח. לקיד א' מומלץ לגשת אחרי HTTT, פשוט כי הוא קשה מ-א-ו-ד לעיכול. על אמניזיאק לא הייתי ממליץ בכלל. זהו

אתה מוציא שם רע לאוהדי רדיוהד!!.סתם

רק תיקון קל. מהרגע שאתה שומע את the bends אני הייתי הולך לפי סדר כרונולוגי. כלומר: ok computer kid a amnesiac hail to the thief ולקינוח חוזר להתחלה: pablo honey לא מדלג ולא סולד מכלום. אם ההרגשה היא שמשהו לא מסתדר, זה בגלל שעברת יותר מידי מהר. צריך להקשיב לאלבום, להנות ממנו ולמצות אותו לפני שעוברים הלאה - מסיבה פשוט: כמעט בין כל אלבום שלהם עברו בין שנתיים לארבע לפני יציאת האלבום הבא. ככה שהמעריצים הגיעו בהלך רוח שונה לחלוטין לכל אלבום. אני לא אומר שצריך לחכות עכשיו 10 שנים לפני שמקשיבים לכל האלבומים, אבל לתת לכל אלבום את הזמן שלו לשקוע. נ.ב. לא לאהוב את אמנסיאק - blasphemy!!!!!!!!

Roy1232

New member
אממ...

תאמת ביססתי את ההמלצה על העובדה שקיד א' אלבום קשה מאוד לעיכול, לא משנה כמה תגלה אותו יפה בסופו של דבר. אם הייתי שומע את HTTT לפניו הייתי יכול להתחבר אליו יותר מהר. כמובן ההמלצה מניסיון אישי, וזה לאו דווקא הסדר שהלכתי בו. והסלידה שלי מאמניזי' אישית לחלוטין, אמרתי רק שלדעתי הוא הכי פחות מומלץ
. מן הסתם יותר טוב מהחדש של נינט
וד"א, גם אני חיכיתי כמה חודשים בין אלבום לאלבום - לדוג' אני מרגיש שדי מיציתי את OK C ואת TB... וכיוון שנשארו לי עוד שלושה אלבומים שאני מחבב, לא ישעמם לי עד החדש
הזכרתי כבר שהם חבורת מוכשרים? Prove Yourself

The Girl Who

New member
דווקא כן הייתי ממליצה על Amnesiac!

אלבום מעולה. מה יש לכם ממנו?

Anuerysm

New member
מצטער על הכפירה

אבל אני גם לא מסמפט את אמנזיאק ברור שיש בו כמה שירים נחמדים אבל מרוב האלבום פשוט לא נהנתי וגם הכמה שירים האלה הם לא הכי טובים שלהם לדעתי

The Girl Who

New member
טוב, דעתי קצת אחרת...

אני חושבת דוקא שהשירים בו מעולים...גם הרצף שלהם. טוב, כל אחד וטעמו שלו.
ומה אתה חושב על Pyramid Song? כי אני חושבת שהוא בכלל אחד הטובים שלהם.

Roy1232

New member
../images/Emo24.gifגדול ביותר../images/Emo6.gif

אני שומע רק את I might be wrong ואת נייבס אווט שאחריו ואז עובר לזאב בדלת ואז חוזר לפאבלו האני...

המלצה שלי

להתחיל עם The bends ועם pablo honey במקביל, תוך יותר תשומת לב לדה בנדס שהוא פשוט יותר מורכב ומעניין - אבל עדיין, אפשר להנות גם מפבלו באותו זמן. אחרי שאתה מרגיש שאתה ממצה אני מציעה לקנות את Ok computer שאותו יש לשמוע ביתר ריכוז מהאלבומים הקודמים. כשאתה מרגיש שזהו, הנשמה שלך טבולת רדיוהד
, אני ממליצה לעבור ל-kid a בייחד עם hail to the thief. יותר תשומת לב לkid a שיש להתייחס אליו יותר כאל יצירת שלמה - אך, שוב, אפשר לשלב את הייל באותו הזמן מדי פעם. אחרי הכל, אני מציעה לנגוס מאמנזיאק לאט לאט.

למעלה