שאלה

שאלה

אני משתמש בתוכנת טרקטור למיקסוס של שירים. אני רוצה להכין דיסק שלם שיהיה ברצף כך שהשירים יישבו על אותו BPM לאורך כל הדיסק. מה שקורה זה שבתוכנה הזאת יש כפתור שמבצע סינכרון של הביטים בין שני השירים , הוא משווה את ה- BPM ומסנכרן את שניהם לאותו קצב בדיוק. נורמלי לחשוב שהביטים לא יברחו אחד מהשני , היות ושני השירים באותו קצב ומקצב כך גם המהירות שלהם, אבל מה שקורה זה שלאחר אולי 15 שניות יש כבר בריחה של אחד מהם ושוב צריך לסנרכן , כך שאף זה לא נשאר אותו דבר ולא יושב על אותם ביטים... יש למישהו רעיון למה זה כך?? תודה מראש...

DJ Shaked Nave

New member
כנס

יכולות להיות כמה סיבות : 1. הדבר שנראה הכי הגיוני - נתוני הBPM

DJ Shaked Nave

New member
סליחה- תיקון

יכולות להיות כמה סיבות : 1. הדבר שנראה הכי הגיוני - נתוני הBPM שגויים. 2. יש קפיצות פיץ' בשיר (הגיוני רק אם זה הוקלט בצורה לא מקצועית מוויניל או משהו).

Dj Eitan

New member
והרי לך תשובה

שאלת שאלה יפה, תראה אומנם התוכנה יודעת לסנכרן את מהירות השיר (BPM), אך עם זאת ישנם שירים בעלי BPM משתנה ולכן יש בריחה מלבד זאת אין דיוק של 100% וזה וודאי. דבר נוסף שעליך לדעת הוא שלמרות כל זה עדיין צריך לדעת לעבוד עם התוכנות הללו בדיוק כמו בעבודה עם פטיפון או קומפקט תחילה יש למקד את נקודת ההתחלה ולתפוס את הביט הראשון ורק אחר כך בספירת הביט הרביעי יש להכניס את הקטע הנוסף. בהצלחה, איתן.

תשמע, תראה

תראה מבחינת התזמון של כניסת השיר התזמון הוא מדוייק , אני קצת בתחום בשביל לדעת לתפוס קיו נכון ולהכניס את השיר. מה שקורה זה שאחרי פטרן אחד או שניים בוא נגיד 20 שניות בבערך הם בורחים אחד מהשני, נרראה כאילו זה משו שצריך לעשות בתוכנה עצמה... יש לך מושג?

Dj Eitan

New member
כמו שאמרתי....

ייתכן שאתה נכנס כמו שצריך אבל כמו שציינתי יש מצב בטראקים מסויימים שה-BPM משתנה נוסף לכך בתוכנות שעובדות דרך מחשב יש לפיט'צ פונקציה נוספת של אחוזים דבר שכמדומני ישנו בקומפקטים של דנון (בפיוניר 100 זה לא קיים) יכול להיות שהם לא באותו מצב, עוד משהו שהייתי יכול לתת לך כטיפ זה המחשב שלך מאחר ואני איש מחשבים הייתי אומר שאולי הבעיה גם נובעת מעומס על המחשב ולכן יש מצבי פריז עד שהמעבד ממיר את הנתונים.

למעלה