שאלה

ChicoAnimado

New member
שאלה

אני מתכנן כאמור לעבור חניכה לרייקי 2. לפי "החוק", רק אז אפשר להתחיל לטפל תמורת תשלום. השאלה שלי היא: מי ירצה לעבור טיפול אצל מישהו עם רייקי 2 או 3 כשיש באזור לפחות כמה רייקי מאסטרים? המחשבה היחידה שעולה לי היא תימחור נמוך יותר לטיפול (בעקבות הרמה הנמוכה יותר). אבל כתבתי פה בתקווה לקבל כמה דעות, אז אשמח לשמוע.. ערן

magda

New member
שלום ערן...תשלום על טיפול ותמחור...

כשאנחנו בהתחלה ואין לנו כל כך הרבה ניסיון לא לוקחים הרבה בתמורה כל אחד קובע לעצמו ...מה שחשוב זה לרכוש ניסיון ורק אז יהיה באמת לחקת מחיר מלא עבור העבודה שאנחנו משקעים. יש דעות שונות בקשר לרייקי 3 ..ממה שאני למדתי רייקי 3 זה מטפל מוסמך ..מישהו שיש לו כבר ניסיון בטיפול.. מבין בסמלים של רייקי ובטיפולים שונים שיכולים לעזור למטופל, בקיצר מכיר את האנטומיה של האדם... בכל מיקרה אני מאחלת לך בהצלחה בלימודים שלך

tovabrendel

New member
תשובה לשאלה או שאלה לשאלה

מתנצלת מראש על עצם השאלה אבל האם אתה נחנך לרייקי 2 על מנת שתוכל לגבות תשלום בגין הטיפולים?? אני מניחה שלא זו הסיבה העקרית.. בתפיסתי.. לכל מורה מגיעים התלמידים המתאימים לו ובאותו עניין לכל מטפל מגיעים המטופלים שמתאימים לו ומתאימים מה הכוונה.. בכל אינראקציה כזו שבין מורה לתלמיד ובין מטפל למטופל.שני הצדדים לומדים משהו על עצמם , אמורים ללמוד משהו מהתהליך אז אני מניחה שיגיעו אליך המטופלים הנכונים לך.. בעניין התמחור אני לא הייתי דווקא חושבת ביחס ישיר ל"רמה" כמו שאתה קורא לה יש הרבה משוואות נוספות... ולהמחיש לך הנה סיפור אמיתי שקה לי רק השבוע.. בן זוגי נתפס על יד מכמונת מהירות וצפוי לעמוד למשפט..מאחר ויש לו כמה עבירות קודמות רצה להתייעץ עם עורך דין שאל במקום עבודתו להמלצות וקיבל המלצה מסויימת הגענו אל עורך הדין ובפגישה איתו שאלנו על עלות הטיפול קיבלו תתשובה נקובה בסכום כסף מסויים שאלתי איך נקבע הסכום..האם בשל העניין ..חומרתו קלותו של עניין.. ענה לי עורך הדין..לא..לפי הבן אדם.. נשארתי עם פה פעור..מזא'ת אומרת לפי הבן אדם ענה לי כן..ממי שאנחנו יודעים שאין לו אנחנו לא גובים את הסכום המלא.. הסיפור אמיתי...ולבחור לא תאמינו...שם משפחתו : אנושי הסיפור אמיתי לחלוטין רק חומר למחשבה...... שבת ברוכה וחג שמח

ChicoAnimado

New member
סיפור מעניין מאוד ../images/Emo13.gif

תודה. גם לך, מגדה

למעלה