שאלה

גלעד2211

New member
שאלה

במידה ואיזה בעל הון או וואטאבר היה קונה את אחת מהתחנות האיזוריות <מעדיף 100> ולא היו שם פרסומות רק מוזיקה <כמו 93.6 שזה גם בלי חדשות> עד כמה הייתם מאזינים לזה? בטוח שלא בתדירות שאתם שומעים גלגל"צ אבל בכל זאת יש סיכוי שהייתם מאזינים גם לזה? ועוד שאלה פיצית במידה והיו נותנים לכם לבחור שמקור הפרנסה של גלגל"צ יהיה מחשבון משרד הביטחון <שזה החיילים> ומשלם המיסים או מאיזה בעל הון שיקנה אותם מה הייתם מעדיפים?

limors2

Active member
לא../images/Emo54.gif

אני לא מאזינה לגלגלצ כי אני מקובעת אליה ומכורה אליה ולא מוכנה באופן עקרוני לשמוע שומדבר אחר. אני מאזינה לגלגלצ כי התרגלתי במהלך השנים לסגנון מוזיקה של התחנה ולשדרנים, ואני מאד אוהבת את שניהם. כל פעם שיוצא לי לשמוע תחנה אחרת אני לא נהנית, כי אין לי מושג מי מדבר אלי, אני לא יודעת איזה שירים יכולים להשמיע לי פתאום ואני לא יודעת מה הולך שם באופן כללי. ובגלל שאני יודעת שהתקציב של גלגלצ מגיע מפרסומות, אני לא הולכת לענות על השאלה שלך שאתה ממשיך לדחוף בנואשות בכל דיון אפשרי למרות שאפאחד לא שם עליך ואתה לא מוכן לקבל את העובדה שאתה טועה
תתעלם ותכחיש עכשיו כמה שבא לך, אני לא הולכת להגיב לך בנוגע לזה

גלעד2211

New member
אוקי העלת בי חיוך קטן

ולא מדבר על הקטע של המימון אני מדבר על הקטע של הלא יודעת מה ישימו לך זה היה ענק! מה כבר יכולים לשים לך? הרי סתם דוגמא <99 או 100> ואלה סתם דוגמאות זה כל הזמן מוזיקה לועזית ולא מוזרה כמו שיש ב88 אז מה כבר ישימו לך? הרוב זה מוזיקה שמשמיעים גם בגלגלצ הרבה.

limors2

Active member
אני לא מכירה את התחנות,אז../images/Emo54.gif

אני באמת לא יכולה לדעת...

גלעד2211

New member
אבל לא צריך לדעת

זה נשמע מצחיק מה כבר ישימו מקסימום ישימו משהו לא לטעמך את תמיד יכולה לחזור לא?

RJlake

New member
../images/Emo207.gif

ביום רביעי ב-22:00 ישדרו בגלגל"צ בשידור חי את הופעת הבכורה של הדורבנים מהזאפה

למעלה