שאלה

orrin

New member
שאלה

האם חייב להיות קליק מיידי בדייט ראשון ? ואם אין, נותנים צ'אנס לדייט שני? תשובות יתקבלו בברכה..... חג שמח אני

a y a 3 2

New member
לכי על האינסטיקט שלך..

לרוב הוא לא טועה. לדעתי אם יש ספקות כלשהם, אז קרה משהו ואולי צריך להתפתח לאט. אולי אחד הצדדים היה במצב רוח לא הכי טוב באותו יום? אולי יש אנשים שעדיין לא מרגישים נוח מיידית ולכן מקרינים ריחוק מסויים, מה שמונע את הקליק המיידי? אם הכל בסדר, אבל אין את ה"קליק", הייתי נותנת לזה עוד צ'אנס.

mika tal

New member
הייתי נותנת לכך צ'אנס שני...../images/Emo8.gif

וחוץ מזה, רק מהשאלה שלך נראה שאת מחפשת את הצ'אנס השני אז לכי על זה .........

orrin

New member
את קצת טועה לגבי המניעים שלי

השאלה לא מרמזת על כלום, סתם על תהייה שכזו...... בדרך כלל אני אחרי רבע שעה יודעת אם מתאים לי או לא, ולכן הסימן שאלה הזה מבלבל- זה כל מה שעולה מתוך השאלה. אישורים אני לא מחפשת אצל אף אחד חיצוני..... רק טוב

magenta73

New member
אצלי זה ככה....

ברגע שאני רואה את הבן אדם, אני יודעת אם זה לא. לאו דווקא יודעת אם זה כן, אבל דפנטלי יודעת אם זה לא. (היה לי כזה חמישי שעבר בשביל להזכיר לי, כמה לא זה לא...) עכשיו, מה זה קליק?... אם הוא היה מעניין לי, ויש שם איפה שהוא כן, כלומר, אין "לא!"... אני כן אתן צ'אנס נוסף.

זמשוש

New member
כן זה כן

ולא זה לא אבל כבר בלבלת אותי מתי זה כן ומתי זה לא...
אורין- לדעתי לא חייב להיות קליק מיידי בדייט ראשון זה לא מזיק ואפילו נחמד+ אם כן יש אותו אם אין אותו, זה כבר תלוי ב-עד כמה הוא היה רחוק מהקליק...

magenta73

New member
יש כן ויש לא.

אבל הלא יותר חזק מהכן. או שנגיד פרווה, יכול להפוך לכן. לא - לא יכול להפוך לכן. ונגיד שכן - זה הקליק. כך - שאם אין קליק - אם זה פרווה - אפשר לתת עוד צ'אנס, אולי זה יהפוך לכן. אם זה לא - אז לא.

למעלה