שאלה

Mist2

New member
שאלה

ראיתי שאתם משתמשים בקלפי טארות לפי איזו שיטה? האם השימוש הוא שימוש רגיל? היכן למדתם להשתמש בהם? אשמח לשמוע...

למה אתה מתכוון "לפי איזו שיטה"?

ולמה אתה קורא שימוש רגיל? רוב האנשים יגידו שהשימוש הרגיל הוא לחיזוי עתיד, מאחר וזה התחום בו הטארוט מוכרים לקהל הרחב. אני אישית משתמש בטארוט גם לקריאה, גם למדיטציות, למסעות ולכשפים. היכן למדתי? ספרים ואנשים.

Mist2

New member
ערב טוב כוכב השחר

שיטה: איך אתה קורא בקלפים? לפי פירושים? איזה פירושים? אולי אינטואיציה? אולי טראנס? אולי תקשור? הייתי שמח לשמוע על סוגי מדיטציה וטארות, ומסעות. אני יוצר כעת חפיסה משלי, לאחר שני חפיסות שיצרתי אך לא התחברתי. יש לי עינין רב בצורות שימוש בקלפים, אשמח אם תסביר יותר. לי עצמי יש שימוש שונה לגמרי.

T i a

New member
תאט ת'קצב חבוב

מצד אחד אתה שואל איך משתמשים בקלפים ואיך לומדים ומצד שני אתה בונה חפיסה. לא הייתי קופצת מעל הפופיק ישר. תנסה למצוא לך חפיסה בין הקיימות (ויש באמת הרבה) ותתחיל לעבוד איתה. טארות זה לא רק קלפים עם תמונה. אם אתה מתכוון ליצור חפיסה שלך, אתה צריך להבין, לחוות ולדעת כל קלף וקלף. אם אתה באמת חושב ליצור חפיסה משלך ולא להעתיק חפיסה ורק לשנות את התמונות (מה שהרוב עושים). אבל ככה אני רואה את הדברים. אגב, אתה עוד לא כתבת מה השימוש שלך בטארות. האם אתה באמת מתחיל שמתעניין או "איש מקצוע" ששואל שאלות?

Mist2

New member
הי TIA

רשמתי אי שם למטה שאני עוסק בטארות הרבה זמן אם אני אחשב אז בסביבות ה - 15 שנים. אני מלמד בצורה שונה מאוד לא דיברתי על כך כי אני לא בטוח שצורה זו שימושית לכם לכן ביקשתי לדעת מה השימוש שלכם בטארות ואיך אתם רואים אותם.

neophile

New member
השיטה שלי

אני משתמש במערכת של קבלה הרמטית עם נגיעות של קבלה יהודית. למדתי בעצמי עם ספרים ,תיקשור של מידע ,אינטואיציה ומדיטציה. השיטה היא שלי בהתחשב בכך שהיא מבוססת על העולם הסובייקטיבי שלי עם ההבנה הנוכחית שלי לגבי אסטרולוגיה.

Mist2

New member
אשמח אם תרחיבו...

האם העובדה שהלימוד הוא אישי, לא משאירה בך, או בכם ספקות, שיש מצב והעבודה שלכם מבוססת על דימיון או ידע חלקי? איך לומדים ממדיטציה? האם יש בפורום מישהו שלמד את הנושא מסודר? זאת אומרת אצל איש מקצוע?

T i a

New member
אני מניחה

שהוא מתכוון מישהו שלמד קורס מסודר אצל מישהו שמלמד את זה, והבדיל ממישהו שלמד לבד, ללא מורה פיזי.

T i a

New member
דעתי

התחלתי ללמוד את הטארות מספרים, מה שמאוד עזר לי. אחרי זמן מה, זרקתי את הספרים לצד ושיטת הקריאה שלי השתנתה לקריאה ספונטנית (כבר לא היה מעניין אותי מה כתוב ואיפה). כך זה נשאר עד היום. הקריאות שלי לא חייבות להיות קשורות לחפיסה ספציפית. אני עצמי קיבלתי שיעורים קצרים פה ושם בנוגע לטארות וגם נתקלתי באנשים שלמדו לפי שיטה מסודרת אצל איש מקצוע וזה עובד מצויין בשבילם, פשוט לא עובד בשבילי. אני לא מקבלת את העובדה ש-א' יכול להיות רק א'. אין לי שום ספק בנוגע לדמיון או ידע חלקי בפריסות שלי. אבל כשהתחלתי עם טארות בהחלט היה. בנוגע למדיטציה - אם אתה מעדיף ללמוד לבד, אז קנה לך כמה ספרים ותתחיל לתרגל (ככה אני התחלתי לפחות). אם אתה מעוניין במורה מתחילת דרכך, יש אינספור קבוצות מדיטציה (אני בטוחה שיש גם ללא תשלום אם תחפש באינטרנט או בתשלום סמלי) שאתה יכול להצטרף אליהם. אני ממליצה לתרגל מדיטציה עם מורה בנוסף לתרגול אישי. בהצלחה.

Mist2

New member
שלום TIA, gwizard

א' לא שווה ל - א', ואם מישהו מלמד בצורה זו הוא לא ממש מבין. כשאני אומר מישהו מיקצועי אני מדבר על מאסטר, מורה, גורו, אני מקווה שהבנתם אותי. לא! קורא בקלפים שאנו מכירים מהחיים... מישהו שיכול להתאים לדברים הבאים... סמלים ..במדע הסמלים, קשורים המספרים בצורות גיאומטריות מוגדרות, והם משלימים אלה את אלה. בקבלה נהוגה גם סמליות של אותיות, ובצירוף לה נהוגה סמליות של מילים. צירוף ארבע שיטותיה של הסמליות - מספרים, צורות גיאומטריות, אותיות ומילים - מהווה שיטה מסובכת אך מושלמת יותר. כן קיימת גם מערכת סמלים של מאגיה, מערכת סמלים של אלכימיה ומערכת סמלים של אסטרולוגיה, וגם מערכת הסמלים של הטארו המאחדת אותם לשלימות אחת. כל אחת משיטות אלה עשויה לשמש אמצעי למסירתו של מושג האחדות. אך בידיו של חסר הכשרון והבור, ויהיה בעל כוונות טובות כאשר יהיה, נעשה אותו סמל מקור לדמיונות-שוא. הסיבה לכך נעוצה בעובדה שאיאפשר אף פעם לקבל סמל במובן סופי ומסוים. סמלים המוחלפים במילים של לשון רגילה, נעשים מעורפלים והופכים בקלות יתירה לניגוד של עצמם. מאידך, הבנתם הנכונה של הסמלים אי-אפשר שתביא לידי ויכוח. ידע טהור אינו ניתן למסירה, אך בהיותו מובע בסמלים הוא מכוסה על ידם כבצעיף, אף כי למען המשתוקקים והיודעים כיצד להביט נעשה הצעיף הזה, בו בזמן, שקוף.

neophile

New member
ישנם ספקות לפעמים

בייחוד לגבי ה dignified or ill-dignified האתגר מבחינתי הוא להבין את הקלפים בפריסה ולא את המשמעות שלהם בפני עצמם שיכולה לכסות ספר שלם לכל קלף. במדיטציה אתה לא ממש לומד , אלה אתה מטהר מהשפעות הדמיון . אני לא חושב שבתיקשור המידע זורם ישירות , הוא עובר דרך כל הרמות וברמות מסויימות הוא נתון יותר להשפעת הדמיון מדיטציה מרחיבה את המודעות שלך ואפשר לומר "מצמצמת" את השפעת הדמיון.

T i a

New member
לא מבכימה בנוגע

לתקשור,במיוחד לא בהקשר לטארות.

neophile

New member
הערתך נרשמה בפרוטוקול בית המשפט

לצערנו הוא עלה בלהבות בייחד עם כל בית המשפט כשחבורה של אנרכיסטים החליטה שאין צדק בעולם. לא הבנתי עם מה את לא מסכימה

T i a

New member
עם זה:

"במדיטציה אתה לא ממש לומד , אלה אתה מטהר מהשפעות הדמיון . אני לא חושב שבתיקשור המידע זורם ישירות , הוא עובר דרך כל הרמות וברמות מסויימות הוא נתון יותר להשפעת הדמיון מדיטציה מרחיבה את המודעות שלך ואפשר לומר "מצמצמת" את השפעת הדמיון."

neophile

New member
גם אני לא מסכים עם דברים רבים

שנכתבים כאן בפורום אבל אני לא עונה רק ב"אני לא מסכים" אני בד"כ גם מרחיב ומציג את נקודת מבטי או שאני שותק. איך את רואה את הנושא? בכבוד,שחר.

למעלה