שלום TIA, gwizard
א' לא שווה ל - א', ואם מישהו מלמד בצורה זו הוא לא ממש מבין. כשאני אומר מישהו מיקצועי אני מדבר על מאסטר, מורה, גורו, אני מקווה שהבנתם אותי. לא! קורא בקלפים שאנו מכירים מהחיים... מישהו שיכול להתאים לדברים הבאים... סמלים ..במדע הסמלים, קשורים המספרים בצורות גיאומטריות מוגדרות, והם משלימים אלה את אלה. בקבלה נהוגה גם סמליות של אותיות, ובצירוף לה נהוגה סמליות של מילים. צירוף ארבע שיטותיה של הסמליות - מספרים, צורות גיאומטריות, אותיות ומילים - מהווה שיטה מסובכת אך מושלמת יותר. כן קיימת גם מערכת סמלים של מאגיה, מערכת סמלים של אלכימיה ומערכת סמלים של אסטרולוגיה, וגם מערכת הסמלים של הטארו המאחדת אותם לשלימות אחת. כל אחת משיטות אלה עשויה לשמש אמצעי למסירתו של מושג האחדות. אך בידיו של חסר הכשרון והבור, ויהיה בעל כוונות טובות כאשר יהיה, נעשה אותו סמל מקור לדמיונות-שוא. הסיבה לכך נעוצה בעובדה שאיאפשר אף פעם לקבל סמל במובן סופי ומסוים. סמלים המוחלפים במילים של לשון רגילה, נעשים מעורפלים והופכים בקלות יתירה לניגוד של עצמם. מאידך, הבנתם הנכונה של הסמלים אי-אפשר שתביא לידי ויכוח. ידע טהור אינו ניתן למסירה, אך בהיותו מובע בסמלים הוא מכוסה על ידם כבצעיף, אף כי למען המשתוקקים והיודעים כיצד להביט נעשה הצעיף הזה, בו בזמן, שקוף.