שאלה

Valdes

New member
שאלה

אני מתאר לעצמי שכבר שאלו את זה, אבל לא מצאתי תשובה. כמה עונות של הסדרה מתכוונים לשדר? את כל העונות? וכמה בכלל יש?

rocket

New member
יש סך הכל 5 עונות.

אני לא רואה סיבה שישדרו חלק מהן
וברוך הבא לפורום !

Wing Chan

New member
אני מרגיש צורך לתקן פה:

קרומגס לא סאקס כלל. הסיפור איתם התחיל באופן מעולה, באמת התחיל אחלה. הפרק עם הכלא ההוא למשל, הפרקים שעוד חלק מהדברים חצי מעורפלים ולא ידועים וכ'ו - אלה אחלה פרקים, באמת. בשלב מאוחר יותר העיניין איתם כבר עובר כול פרופורציה וזה הופך להיות מוגזם, ואז מחברים לזה בקלות את שינוי הקאסט +
...............
מותו של מקסימיליאן, וקיבלת מתכון מעולה לסוף מחורבן ביותר לסידרה מעולה.

rocket

New member
"הפלישה" , הפרק הראשון בו הופיעו

הקרומגס היה מעולה. אחד הפרקים היותר יפים והיותר מותחים. אחר כך זה רק הלך והתדרדר

Fairywitch

New member
להבא יותר רווח בין סימן הספוילר

לתוכן עצמו...
(לא שלי זה משנה). בכל אופן- מסכימה עם כל מילה.

rocket

New member
מהסיבה שהסדרה הפכה לסדרה

על חייזרים שמשתלטים על עולמות ואבדה את הכיוון המקורי שלה.

nick at noon

New member
הם לא

חייזרים. והעונה החמישית בכלל לא קיימת. זה סתם סיפור שמספרים לילדים כדי להפחיד אותם שיאכלו את הדייסה שלהם.

rocket

New member
קראתי להם חייזרים כדי להדגיש את

הטמטום שהסדרה גלשה אליו ^^

Valdes

New member
אם כבר שאלות...

ראיתי את הסדרה שהייתי ממש קטן בערוץ הילדים. באיזה עונה יש את השילוב של קווין, אח של קווין, מגי ורמברנדט? העונה הזאת הייתה הכי טובה עד שכמה זכור לי (שוב, ראיתי את זה ממש לפני הרבה זמן, יכול להיות שאני טועה).

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif מעלי וכאן

בכל זאת לדבר על קרומגס כשמי שלא יודע מה זה לא מבין זה לא נורא. אבל לכתוב שיש לקווין אח זה ספוילר. זאת עונה 4 והיא נחשבת לעונה הכי גרועה בסדרה (יש למעשה גם עונה חמישית אבל היא כל כך גרועה שזה עצוב ועדיף לא להחשיב אותה). אם ראית רק את עונות 4 ו5 אז הגיוני מאוד שהתרשמת שעונה 4 טובה. כמובן גם יכול להיות עניין של טעם שונה.

למעלה