זה יותר בנאדם. מישהו מהאייסיקיו שאנ´מדבר איתו כבר שנתיים, עוד מעט שלוש. בכל מיקרה, הוא סיפר לי על NOFXת אז הורדתי כמה שירים, ואז התלהבתי (יאאא!!! פאנק!!!!) אז הורדתי גם כמה אנטי פלאג סקס פיסלוטס ועוד כל מיני.. אנערף :\
זה השיר שהכניס אותי לפאנק. בהתחלה לא ידעתי בכלל שזה פאנק, זה היה בשבילי סתם מוסיקה. וגם שקניתי את הדיסק אמריקנה, לא ידעתי ממש שזה פאנק, בכלל לא התעסקתי בסגנונות. רק אחר כך גיליתי איכשהו שזה פאנק.
שזה בערך מתי שמתחילים לשמוע מוזיקה ולהתעמק בה... אבל מה שבאמת הכניס אותי לפאנק היה בעצם שיר SKA של NOFX שהוא שיר אדיר לדעתי והתחלתי להוריד מלאא נופקס (24 שירים) כרגע אני פחות מוריד כי אין לי חשק לזה אבל NOFX RULES דרך אגב.. לשיר קראו BOB
מה הקשר בין הראמונס ויוזלס? אולי התבתבלת עם הונדלס? אחרי שהכרת את יוזלס נכנסת חזק לזה??? אני שקלתי להפסיק לשמוע פאנק כששמעתי את יוזלס בפעם הראשונה... זה ציער אותי שדברים כאלה מסריחים יוצאים מהארץ וכולם מתלהבים מזה...
אני הרבה זמן שומעת פאנק רוק אבל פשוט לא הייתי מודע לזה... SUM41-FAT LIP זה השיר שבעזרתו התחלתי להיות מודע למה שאני שומעת... ותודה שהם עזרו... את בן או בת??. שומעת... מודע... שומעת מודע... מה קורה?