שאלה

ShLuMp

New member
שאלה

איזה שיר זה השיר שבגללו התחלתם לשמוע פאנק? שלי: די עלוב אבל blink 182-all the small things

voodoo

New member
offspring - have you ever

אחלה שיר ... ובכלל, אופספרינג להקה מצויינת להתחיל איתה .. אבל אני צפוי מידי

xero1

New member
אהה... זה לא בדיוק שיר

זה יותר בנאדם. מישהו מהאייסיקיו שאנ´מדבר איתו כבר שנתיים, עוד מעט שלוש. בכל מיקרה, הוא סיפר לי על NOFXת אז הורדתי כמה שירים, ואז התלהבתי (יאאא!!! פאנק!!!!) אז הורדתי גם כמה אנטי פלאג סקס פיסלוטס ועוד כל מיני.. אנערף :\

Manic Subsidal

New member
offspring-the kids arent allright

זה השיר שהכניס אותי לפאנק. בהתחלה לא ידעתי בכלל שזה פאנק, זה היה בשבילי סתם מוסיקה. וגם שקניתי את הדיסק אמריקנה, לא ידעתי ממש שזה פאנק, בכלל לא התעסקתי בסגנונות. רק אחר כך גיליתי איכשהו שזה פאנק.

manic_subsidal

New member
אני חזר באוףספרינג מאז כתה ז´

שזה בערך מתי שמתחילים לשמוע מוזיקה ולהתעמק בה... אבל מה שבאמת הכניס אותי לפאנק היה בעצם שיר SKA של NOFX שהוא שיר אדיר לדעתי והתחלתי להוריד מלאא נופקס (24 שירים) כרגע אני פחות מוריד כי אין לי חשק לזה אבל NOFX RULES דרך אגב.. לשיר קראו BOB

יוז

New member
Vandals&RAmons!!!

Vandals & Ramons היו שלי !!!!!!! בגלל ראמונס היכרתי גם את יוזלס ואז נכנסתי חזק לזה....... אבל בלי קשר פרט שולי היו שכנים שלי וחבר טוב שלי ניגן איתם

OPERATi0N_iVY

New member
?????????

מה הקשר בין הראמונס ויוזלס? אולי התבתבלת עם הונדלס? אחרי שהכרת את יוזלס נכנסת חזק לזה??? אני שקלתי להפסיק לשמוע פאנק כששמעתי את יוזלס בפעם הראשונה... זה ציער אותי שדברים כאלה מסריחים יוצאים מהארץ וכולם מתלהבים מזה...

wind and fire

New member
SUM 41

אני הרבה זמן שומעת פאנק רוק אבל פשוט לא הייתי מודע לזה... SUM41-FAT LIP זה השיר שבעזרתו התחלתי להיות מודע למה שאני שומעת... ותודה שהם עזרו...

manic_subsidal

New member
מה?

אני הרבה זמן שומעת פאנק רוק אבל פשוט לא הייתי מודע לזה... SUM41-FAT LIP זה השיר שבעזרתו התחלתי להיות מודע למה שאני שומעת... ותודה שהם עזרו... את בן או בת??. שומעת... מודע... שומעת מודע... מה קורה?

Punkist

New member
אמממ... אני לא בטוחה...

אבל נראה לי שזה היה The Offspring - Americana Bless you --=טיש=--

green day- baskat case

בעיקרון בגלל השיר הזה התחלתי לאהוב את גרין דאי ומשם את בלינק אבל בזכות dammit של בלינק הבנתי מה זה פאנק רוק

wind and fire

New member
.....

אני פשוט כול הזמן שמעתי גריין דיי ובלינק ועוד כמה ולא ידעתי שהם פאנק רוק... ושגיליתי .. שמחתי!!!

למעלה