שאלה :)

אסא4

New member
שאלה :)

אני צופה בבנות מקלאוד מידי יום.. ודי מזמן מצאתי את הפורום הזה, אבל לא כתבתי כלום. רק רציתי לדעת, כל מי שכותב כאן .. מי אתן? נערות צעירות? נשים מבוגרות? סליחה על החקירה והכל, סתם מעניין אותי לדעת..

yaelelele

New member
שלום! ../images/Emo13.gif

יש פה את.. אמ.. מ16+ עד... 20+... משהו כזה :) ואת מוזמנת לכתוב ולתת את דעותייך! :)

blacknwhite

New member
טוב, אז אני קצת יוצאת דופן...

אני בת 14. אבל אני לא ממש כותבת פה הרבה אז אני לא יודעת אם זה נחשב...

blacknwhite

New member
שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

לא שמעולם היתה לי הרגשה שלא רוצים אותי פה...

Liat773

New member
גם אני מכורה

לא ממש כותבת אבל קוראת כל יום(בעבודה) ומחכה לתקצירים אני בת יהיה בת 30 !!! בינואר וגם הנסיכים שלי יודעים שאסור להפריע לי בין 18:00 - 18:45

ברוכה הבאה

אני מורי בת 25

shulak14

New member
אני כנראה המבוגרת ביותר

אבל מסתבר שגם בגיל הסבתאות אוהבים את בנות מקלאוד.

עץ זית

New member
אני נעה, בת 38

קוראת כאן מזה זמן מה. נהנית במיוחד מהתקצירים כי אני מאלה שאין להם סבלנות לחכות. אמא ל3 בנים שיודעים שאסור לדבר אלי כל יום מ18:00-18:45 . זה התענוג היומי שלי. התחלתי לראות לדעתי מהעונה השנייה לסירוגין. מהעונה השלישית אני יותר מקפידה. מתכננת טיול משפחתי גדול לאוסטרליה בעוד שנתיים. בינתיים מתמוגגת מהנופים. שאלות: כמה פרקים נותרו לעונה הנוכחית? האם יש למישהי את דיסקים של המוסיקה? העונה הזאת מוסיקת הרקע פשוט מדהימה.

nitzi m

New member
אני בת 24 אני נכנסת לפורום כמעט כל

יום, וממש נהנית, למרות שאני בקושי כותבת. מכורה לסידרה קשות ורואה בעקביות מהעונה השניה, אך עדיין לא הצלחתי להתגבר על חסרונה של קלייר!!!

שיר בלב7

New member
אני לא מאמינה......

חשבתי שאני אהיה הכי מבוגרת פה........ איזו הפתעה נעימה. הרבה פעמים 2הבנות שלי רואות ביחד איתי. אני כל כך אוהבת את הסידרה הזו. כל מה שתמיד אהבתי ואוהבת נמצא בה ובמיוחד הרבה-הרבה-סוסים! ובמינון גבוה. נכנסתי לפורום מזמן, במקרה, כשרציתי לקבל פרטים ולהשלים את החסר עוד בעונה השנייה. ומאז כל פעם הצצתי כדי לקרוא תקצירים ולשמוע דעות - עד שהתחלתי להשתתף בעצמי......

dalitds

New member
אני בת 44 - לא מפסידה אף פרק מההתחל

צתחילת כל העונות... ואפילו אמא שלי צופה בכל הפרקים יום יום!!!

אני אפרת בת 21../images/Emo29.gif

וקוראת כל יום רק שאין לי זמן להגיב ולצערי בקושי ללראות את הפרקים
אבל היום ראיתי

למעלה