שאלה....

שאלה....

לאמא שלי יש יום הולדת עוד מעט ואבא שלי מעוניין לקנות לה פאלם... יש כמה צרכים- 1.אמפי 3... חובה! 2.GPS-רצוי. 3.מנהל אירועים,אופיס,וכו'. 4.אם אפשר תמיכה בעברית. 5.כמות זיכרון פנימי רבה+אפשרות להרחבה. 6.צבעוני (כמובן....) 7.עם יציאה לאוזניות ורמקול יש לכם המלצות?

+++

בגלל שאמפי3 חובה ומדורג אצלך כדרישה מס' 1, הייתי הולך על LifeDrive. יש לו 4 גיגה של זכרון לפני הרחבה של כרטיס חיצוני (שכל פאלם יכול לקבל). יש לו מסך גדול ואת כל הפיצ'רים שאפשר לבקש. החסרון היחיד שלו הוא במהירות תגובה איטית קצת. מכיוון שזה לא היה באף אחת מהדרישות, אז לא נראה לי שזה משמעותי. GPS מובנה לא תמצא בדגמי פאלם, תצטרך לקנות חיצוני. אם זה היה חשוב מאוד-מאוד שיהיה GPS פנימי הייתי ממליץ על גרמין 3000 אבל מכיוון שלא - אז לא. אם לא LD, תוכל לשקול גם TE2 או TX, לפי התקציב. לכל אחד מהם תצטרך גם להוסיף כרטיס זכרון בשביל לשמוע מוזיקה. אם

רק כדשי להבין משהו....

אני מתכוונת מחשב כף יד בכלליות לאו דווקא של חברת פאלם (מהדברים שלך הבנתי שיש חברה כזאת...)

+++

כאן זה פורום פאלם ולכן תקבלי כאן המלצות למכשירים עם מערכת הפעלה של פאלם פשוט בגלל (שאנחנו משוכנעים) שהיא טובה יותר. יש בצד שמאל לינק כחול לפורום פוקט PC שם תוכלי לקבל המלצות למכשירים הפחות מומלצים (לדעת שוכני פורום פאלם).

amitp

New member
אני ממליץ לשקול גם

מכשירי פוקט PC, מכיוון (שיש כאן גם כאלה שמשוכנעים) שהם טובים יותר. בדגמי פוקט PC ניתן למצוא די הרבה מכשירים המשלבים את כל הדרישות שהוזכרו ובכללן גם GPS מובנה. הASUS 636, לדוגמא.

+++

אם תרצה שאסוס יהיה עם 4GB אחסון, תצטרך לרכוש כרטיס הרחבה מאוד יקר. אם ממילא תרכוש כזה כרטיס הרחבה, תוכל כבר להכניס אותו ל LD ולקבל 8 גיגה של שירים. לפי הדרישות, שמיעת מוזיקה מקבלת עדיפות על פני GPS מובנה. אז למרות שאפילו אני מוכן להודות שאסוס 636 הוא מכשיר מצטיין בתחומו, לדעתי הוא פחות מתאים לדרישות שהוכתבו.

קצת תשובות

הגנב הכי טוב - רובין הוד הכדורגלן הכי חכם - דר' סוקרטס (לשעבר קשר נבחרת ברזיל ורופא עיניים)

../images/Emo6.gif

אז אני מבין שאין לך בעיה שרובין הוד יגנוב ממך ושסוקרטס ינתח אותך בעין ? (אני מעדיף את האופציה הראשונה)

למעלה