שאלה

cpr pro

New member
שאלה

אתם יודעים איזה דפריבילטור יש על לבן (איזה סוג לייף פאק) ועם כן אתם יכולים לשלוח לי מידע עליו??? תודה

cpr pro

New member
תודה

תודה!!!! מיקום האלקטרודות שבהוראות שמה הוא נכון???? פשוט אני חדש ועדיין לא עברתי השתלמןת לייף פאק

לא הבנתי את השאלה...

אם תוכל, צרף-נא את הקישור או תמונה למה הכוונה? ונוכל לסייע.

cpr pro

New member
זה הלינק

http://www.aedhelp.com/op_instructions/3005338-010.pdf זה המדריך של הלייף פאק לפי הנחיות מדא באמת מחברים את האלקטרודות במיקום של התרשים??? ואיזה סוג של אלקטרודות אנו משתמשים?? תודה על העזרה

לשאלותיך...

האיור בעמוד 3-3 בחוברת (או 39 בקובץ שצרפת בלינק) מראה את המיקום הנכון של האלטרודות. כמו"כ אל דאגה! על אריזת המדבקות ישנו שרטוט המדגים את מיקומם וגם על האלקטרודה עצמה יש איור להיכן להדביק. במשמרתך הבאה, או בביקורך בתחנה - פתח את הLP, הצץ במארז המדבקות, ודא שהן תקפות כך גם תדע מאיזה סוג הן. ההדבל בין 2 הסוגים - אחת באה עם כבלים המחובריחם למדבקה ותפקידך רק לחבר את השקע לתקע ולהדביקן במקום הנכון והסט המיושן יותר היינו צריכים להדביק ת' מדבקה, לחבר לכבלים (אדום+ירוק), לחבר למכשיר ולקוות שמרוב לחץ - לא הפכנו את הכיוון. כיום רק מדביקים על המטופל, מחברים למכישר ו... יותר חשמל - פחות עמל. יצויין: 1. רק חובש/נהג אמב' ומעלה מתפעלים את המכשיר, החל מפתיחה, הדבקה וכיו"ב או מאצילים סמכות זאת לפי ראות עיניהם. 2. היום בתו"ל ההחייאה החדש, התייחסותנו להוראות שנותן המכשיר פחתה, אנו עובדים לפי התו"ל המקובל והעדכני.

עמיחי נ

New member
איך לא עברת השתלמות LP?

אצלנו מעבירים את זה כחלק מהקורס 60...(גם אין סיבה שזאת תיהיה השתלמות בפני עצמה בשביל מתנדבים חדשים...זה הסבר שלוקח משהו כמו 10 דקות).

cpr pro

New member
לא יודע

בירושלים כנראה שעושים השתלמות נפרדת לא יודע את התשובה זה קצת מטומטם כי יכול להיות שאני יגיע למקרה כזה ולא כזה ידע מה לעשות לכן שאלתי..... (וגם בישביל הידע הכללי) תודה על התשובות נב לפי הפרוטוקולים של אטן 2004 לא אמורים לתת שוק של 360???? והרי זה מונו פאזי לא???? אז זה יכול לתת רק 200

למעלה