שאלה

Ranger One

New member
שאלה

יש לי מטה בערך בגובה 2.10 מטר שגורם לי להיראות כמו הוביט. עכשיו, אני מתכנן להשתמש בו כמקל הליכה. בעיה קטנה שאם מישהו תוקף אותי באמצע היער אז אני פשוט צריך לזרוק את המקל לאדמה ולשלוף כלי נשק (זה או לרוץ בהיסטריה לכיוון ההפוך). יש ל ישתי שאלות: 1) האם אני יכול להיות "מקצוען" עם מטה כזה? (עדיין... הוביט) 2) בהנחה שהורגים אותי ,או שאני מפיל את המטה אז אני מאוד לא רוצה שמישהו אחר ייקח אותו. מילא אם מותר לקחת את המטה שלי אז אני פשוט לא ישתמש בו כנשק ,אבל בכלליות יש לי התנגדות חמורה במיוחד שמישהו אחר ייגע לי במטה.

כן.

רק שים לב, שאים גילך מתחת ל-16 תצטרך מלווה, ואם גילך מיתחת ל-18 לא תוכל להסתובב לבד.

Ranger One

New member
אמממ...

זה בגלל שאני הוביט?! אפליה! למה זה? בכלליות כי יש לי כלי-נשק מעץ או סתם ככה? אני מספיק קרוב ל18 כדי להסתובב לבד אני חושב...

Ranger One

New member
רגע!

שאלתי כמה שאלות ואני צריך בהתאם לכך כמה תשובות...

סילבן

New member
מה זו "הסתובבות לבד"??

מה הכוונה באימרה כי בני מתחת לגיל 18 לא יוכלו להסתובב לבד, אז איך הם יוכלו לנוע? בקבוצות של 5 אנשים? בליווי מבוגר? או שהם חייבים להשאר באותו המקום כל זמן המשחק?

שוטטות עצמאית

הדבר תלוי בכמה גורמים, בין הייתר - בטחוניים. יהיה תדרוך מסודר בתחילת המשחק, שיפרט בין השאר נקודה זו. יכול להיווצר מצב שגם "מבוגרים" לא יסתובבו לבד. כך או כך, תסופק סיבה טובה In-Play לא לעשות כן.

יתלוה אליך

יתלוה אליך לוחם אחד, או בן לוויה, או מה שלא יהיה. Off-Play ו-In-play כאחד.

Umrug

New member
Hobbit spoke

Is your stick a weapon or not? Has it a foam endind to be called spear or halberd? If it does, then it is a weapon for professional warrior, who, by the way, must have helmet and armor. All the talk "I´ll only carry the thing with me and wouldn´t use it" IS NOT ACCEPTED!! If the stick is not a weapon, then you can not use it in the battle and have to throw it on the ground while fighting. o If the stick is not a magic staff or any other game artifact, noone will take it from you. Even if someone accidentally will (in the battle 50vs50 everything is possible, you know) you will obtain it back later, so don´t worry. o Walking staff of 2.10 m is stupid. Make it short, or better make a spear. o Since you are hobbit, you allways have to run from the battle! o

Ranger One

New member
מקסים.

זה היה בערך בר-תועלת... המטה שלי הוא מטה פאגאני. הוא ישות חיה בשם טנאר-וול. אם אתה חושב שאני אקצר אותו או אהפוך אותו לחנית בשביל משהו שהוא לא משקלי בזהב, אז אתה טועה באופן עצוב. לא ידעתי שמקצוען צריך ללבוש גם שיריון וקסדה ,ומכיוון שאני הוביט אני לא אלבש את זה. ולא ראיתי שום חוק שאומר שהוביטים הם פחדנים מוגי-לב... אין לי שום כוונה לברוח מקרב! אני ארוץ במקום במעגלים שקוטרם שלוש מטר בזמן שאני צורח "don´t kill me! please! i´m only a hobbit! ahhhhh!" ,אבל אני לא אסוג.

IC4

New member
אף אחד פה לא רואה סאותפארק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Ranger One

New member
מטורף...

no kitty! bad kitty! את זה הבנתי... אני פשוט מנסה להבין את הרלוונטיות של זה עליי...

IC4

New member
מטורף רץ במעגלי השלוש מטר שלו

עד שחוטף איזה בוינג על הראש ומכניס הבוינג אומר לו NO HOBBIT BAD HOBBIT !

hiting hobbits

this is marcus the halfling and as you know a halfling is a hobbit and you can try to hit me over the head but it is not a smart thing to do for I will avenge

למעלה