שאלה?

urizv

New member
שאלה?

מדוע כל פעם שחרדי נכנס לפורום הוא מתחיל בהתקפת שנאה? האם בגלל שמפלגת שינוי לא חוששת להציג את הממסד הדתי כמו שהוא? או שהממסד הדתי פוחד שמצביעים שלו יבינו שמרמים אותה בדיוק כמו שמרמים את החילוניים וגורמים לקרע בין חילוניים לדתיים?

ולדי

New member
כי ככה הם אוהבים אותנו

שינוי נתפסת במגזר החרדי כמפלגה "עוכרת ישראל", שראויה להיעלם מן העולם. כאשר חרדי נכנס לפורום, הוא מנסה קרוב לוודאי למצוא לעצמו צידוקים לטענה הזו, וכאשר הוא לא מוצא יותר מדי (כי יש לנו דברים חשובים יותר לעשות מאשר לשנוא), הוא מתחיל במתקפת הכפשות, מתוך תקווה כי מישהו עם פה גדול במיוחד (כמוני למשל) ישיב לו באותה המטבע. מעניין מה יעשו לי אם אני אתחיל להכפיש את הרבי מלובביץ´ בפורום חב"ד. קרוב לוודאי שיסלקו אותי משם תוך קללות שאני מימיי לא שמעתי, ויגישו תלונה למינהלת הפורומים למחוק לעד את היוזר שלי בתור נאצי מגעיל. כאן, אף אחד לא יעשה להם את זה, אלא אם יעשו משהו באמת אקסטראורדינרי, ולכן הם מרגישים חופשיים להביע את עצמם.

אשרת

New member
קודם כל החרדים שונאים

כל מפלגה שאינה מייצגת את האינטרסים שלהם ושגורמת לציבור החילוני לפקוח את ענייו. דבר שני, מה יש לך לחפש בפורום חב"ד? וכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אתה בוחר בסופו של דבר ממה להפגע ואיך להגיב.

ולדי

New member
את אותו הדבר שהיה לי לחפש בכפר חב"ד

ניסיתי למצוא הידברות. ולא מצאתי. מה לעשות?! עשיתי שבת, התפללתי, למדתי תורה, ובסוף הבנתי שלא יצא מזה הרבה. חוץ מהשיחה המלבבת על דינוזאורים שפיתחתי איתם. אבל החב"דניקים בסה"כ חבר´ה נחמדים, עושים די הרבה למען המדינה ואזרחיה בחו"ל, ואפילו משרתים בצבא. וכן - שותים אצלם הרבה הרבה וודקה. איך אמר הרבי - מוכרחים להיות שמח!!!

אנדרי ז

New member
וגם מנסים לעשות לנו שטיפת מוח

עם כל הדוכנים שלהם בשכונות חילוניות ואפילו בנתב"ג. לא תהיה לי בעיה איתם ברגע שיהיו דוכנים דומים ונטולי הטרדות של דעת אמת במאה שערים, בני ברק ונתב"ג.

Err0r

New member
שלום לכולם

כן כן, הבעיה החרדית היא בעיה לא קטנה, לא פעם ראיתי חרדים מנסים לגרום לתלמידים להניח תפילין בכניסה לבית ספר, ואפילו כשהייתי ביסודי ראיתי חרדי מדבר עם קבוצת ילדים. אלה הם החרדים, כופים את דעתם. עוד לא ראיתי מישהו נכנס לאתר חרדי(אם יש כאלה) ורושם דברים נבזיים בפורומים שלהם או בצ´אט.

אשרת

New member
שמחה לדעת שמעבר לכך שאתה אדם

משכיל אתה גם אדם אופיטמי.

למעלה