שאלה איזה קליפ שלהם הכי יפה? לדעתי,ג'סוס אופ סבוריה
S S u p e r S h e e p New member 2/12/06 #2 אמממממ ../images/Emo163.gif לא מתה על הקליפים שלהם. אבל בסקט קייס חמוד
C Chen Shesek New member 2/12/06 #3 ../images/Emo152.gifממממ.... וואי... נראה לי שאם היה להם קליפ יפה אז הוא היה Longview. הוא היה מאוד יפה לדעתי, אבל כשאני רואה קליפים, האמת היא שאני מתייחסת יותר לשיר ולא לקליפ...
../images/Emo152.gifממממ.... וואי... נראה לי שאם היה להם קליפ יפה אז הוא היה Longview. הוא היה מאוד יפה לדעתי, אבל כשאני רואה קליפים, האמת היא שאני מתייחסת יותר לשיר ולא לקליפ...
A AriellA100 New member 3/12/06 #4 when i come around אני פשוט אוהבת אותו או אולי geek stink breath חח
H hermaioni New member 3/12/06 #5 אממ when i come around-הוא יפה כזה וגם אהבתי את השיער של טרה חח jos- אהבתי את העלילה והסיפור שמאחורי הקליפ. ואולי גם basket case כי הוא נחמד וגם רואים בצבע יפה את העיניים של בילי 3>
אממ when i come around-הוא יפה כזה וגם אהבתי את השיער של טרה חח jos- אהבתי את העלילה והסיפור שמאחורי הקליפ. ואולי גם basket case כי הוא נחמד וגם רואים בצבע יפה את העיניים של בילי 3>
G green rebel New member 4/12/06 #7 כן, רואים אותך יפה כי.... הוא שם עדשות..... בגלל זה זה ממש ממש ירוק...
M mogili New member 4/12/06 #8 :X בהתחלה צילמו את הקליפ בשחור לבן ואז צבעו אותו איכשו :X בגלל זה כל הצבעים שם נורא חזקים כאלה.
H hermaioni New member 4/12/06 #10 למעליי ../images/Emo9.gif מה?? הוא שם שם עדשות? =\ אבל עדיין יש לו עיניים יפות 3>
M mogili New member 4/12/06 #11 הוא לא שם עדשות >< העיניים שלו באמת ירוקות, אבל בגלל שצבעו את הקליפ אז זה יותר מודגש..
ק קוף ננסי New member 5/12/06 #12 וטיפה יותר לעומק.../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif כן,הקליפ צולם בשחור לבן ובעריכה במחשב צבעו אותם. בגלל זה לא רק העיינים של בילי נראות מוזר אלה כל הקליפ נו באמתת...|: קיצקוץ.חפרתי
וטיפה יותר לעומק.../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif כן,הקליפ צולם בשחור לבן ובעריכה במחשב צבעו אותם. בגלל זה לא רק העיינים של בילי נראות מוזר אלה כל הקליפ נו באמתת...|: קיצקוץ.חפרתי
G GD ROCKS New member 4/12/06 #9 ללא ספק Jesus כל הקליפים האחרים שלהם לא משהו בכלל. טוב חוץ מנייס גיזס ובסקט קייס. בכל זאת גיזס לוקח אותם ובגדול.
ללא ספק Jesus כל הקליפים האחרים שלהם לא משהו בכלל. טוב חוץ מנייס גיזס ובסקט קייס. בכל זאת גיזס לוקח אותם ובגדול.
ק קוף ננסי New member 5/12/06 #13 אני אממ.. ../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif אממ..באסקט קייס ואן אי קאם אראונד יפים. אממ..זהו