שאלה

עינת

New member
שאלה

עמותה שנקראת הורות אחרת,מישהי מכירה? מה שידוע לי הוא שמטרת העמותה לחבר בין אנשים שרוצים ללדת ילד ,למען ההורות,לגדל אותו במשותף על בסיס כבוד,ללא חיים משותפים או יחסי אהבה בינהם. אודה על כל פיסת מידע. ואגב כחד הורית שלא מבחירה הרשו לי לומר לכן-יישר כח.

TWEETY =^.^=

New member
עינת ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

ארגון "משפחה חדשה" פועל להכרה ערכית וחוקתית בכל התאים המשפחתיים בישראל, והשוואת זכויותיהן של המשפחות מכל הסוגים והמינים. והמון
על החיזוקים והתמיכה
ושהשם שלנו לא יבלבל אותך, את בהחלט מוזמנת להתערבב איתנו, הרי אמהות בסופו של דבר הן אמהות לא
ואם את צריכה עזרה במשו רק תרימי את היד

עינת

New member
טוויטי תודה ../images/Emo25.gif

דבר ראשון על התגובה החמה והקישור,אבל זה לא זה,את האתר אני מכירה לאחר שכבר יומיים אני מחפשת ברשת. העמותה שאני מתכוונת אליה מחברת בין רווקות/רווקים/הקהילה ההומולסבית שרוצים להיות הורים ויחד עם זאת רוצים שלילד יהיו שני הורים מוכרים ומשתפי פעולה. הכרתי פעם מישהי שהתחברה לזוג גאים במסגרת הזו ,בהסכם אך היא עברה דירה (לקרבתם)והקשר נותק. היום יש לי חברה רווקה שמשתוקקת לילד והדרך הזו נראת הריאלית ביותר בעינה ולקחתי על עצמי לעזור לה בחיפוש ככל יכולתי. ואגב לא סתם עודדתי אתכן יקירה,כל כך קשה לגדל ילד לבד,כאשר כל האחריות מוטלת על כתפייך בלבד ולמרות שגם אני עושה זאת בגאון 7 שנים איני יודעת אם היה לי את הכח והאומץ לקחת על עצמי את האחריות במודע.בעברי ניהלתי מעון לפעוטות והיו לי לא מעט אמהות חד הוריות מבחירה - תמיד הבטתי עליהן בהערצה. ואגב אם מי מכן זקוקה לעזרה בנוגע למעונות יום והחוקים שם אשמח לעזור (גם אם איני כאן ניתן לשלוח לי מסר בתפוז חפוז ואני מייד מתייצבת). ובנוגע לאמהות?(יש לי שלושה,בן 20,בן 17 ובת 10) יש משהו יותר אמיץ וחזק מאהבת אם? אין

TWEETY =^.^=

New member
אההה לא שמתי לב שרשמת הורות אחרת

sorryyyyyy אז ככה,,,,,למיטב ידיעתי, אין להם אתר. אבל הנה מספר הטלפון שלהם - 03-6916769. כמו כן אני מצרפת לך ליינק לפורום של "הורות גאה" בניהולו של אלון שהוא חמד של בחור. ואם יש לה אינטרנט, אז היא מוזמנת להצטרף למשפחה שלנו בכייפפפפ
. המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
על ההצעה שלך, ואני בטוחהההההה במאת האחוזים שגם נשתמש בה
, למען האמת לא מזמן היה לנו דיון בנושא, לגבי זכויות וחובות במעונות היום. לחלקנו יש כבר ילדים בגילאי הגן וקצת יותר, חלקנו ילד זה עתה,,,וחלקנו עדין מנסה. חלקנו הרה על ידי תרומת זרע, חלקנו עם הסכם להורות משותפת ולחלקנו היה בן זוג שקיבל רגלים קרות או מליון ואחת סיבות, ויש לנו גם נשים נשואות. אז אני מניחה שהאמהות שביננו ישמחו לעזרתך מכל הבחינות
בכל זאת לגדל 3 ילדים לתפארת ועוד לבד, זו לא משימה פשוטה אני מניחה.
שולחת לך
ענק.

עינת

New member
טוויטי את גדולההההההה ../images/Emo24.gif

המון תודה ואני מקווה שהגברת המדוברת בקרוב מאוד תצטרף לחבורה

b e t y a

New member
עינת ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

טוב, אז כבר מסרו לך את מס´ הטל´ של העמותה. אני יכולה רק להוסיף שהם נפגשים אחת לשבועיים בת"א ומדברים על הנושאים הקשורים. כל הכבוד לך על העזרה לחברה, ועל גידול 3 ילדים לבד, (אני לא בטוחה שעם אחד אסתדר). יום טוב, וסוף שבוע שקט ורגוע לכולנו, (עם המון גשם)

אלון אא

New member
ענית היקרה

הורות אחרת, זו עמותה שעומד מאחוריה רעיון מדהים. העמותה נוסדה לפני כ-8 שנים. מאחוריה כבר המון הצלחות ומספר הילדים שנולדו דרכה כיום עומד על 23. נפגשתי לפני כמה שבועות עם רחלי שמנחה את הפורום ביחד עם גידי. הייתי מוקסם. היא נתנה לי להבין שהמרכז מכין אותך להיות הורה בדרך בה אתה באמת רוצה להיות (חד הורי או עם פרטנר אימוץ וכדומה). בנוסף ישנה הזדמנות מצוינת לפגוש אנשים אחרים שמחפשים פרטנר. המון בהצלחה. אלון

עינת

New member
אלון תודה רבה רבה

ואכן כפי שכבר אמרתי הכרתי פעם מישהי שממנה שמעתי על הרעיון היא היתה בתחילת התהליך ומאוד אהבתי את מה שסיפרה,את הרעיון הנפלא של העמותה(יתכן מאוד שאחד מה - 23 שלה). אני פשוט נהנת לראות את התגובות של כולם פה והרצון לעזור,גם אצלי השאלה החלה מרצון לעזור ועכשיו כאשר טוויטי נתנה לי את הטלפון והוא הועבר לבחורה ההמשך בידיים שלה. יום נפלא אנשים

טוט

New member
אז טוב תעשה../images/Emo66.gif

אם תביא קצת פרטים בכרטיס שלך! ושבת שלום!

למעלה