שאלה

שאלה

יש לי פלאפון SK בל האמת היא שאני לא כל כך מרוצה ממנו. רכשתי אותו במסגרת מבצע פלאפון סייל, ככה שיוצא שאני משלמת 5 שקל בחודש על הפלאפון עצמו, בלי התחייבות ובלי דמי מנוי. השאלה שלי היא אם אני יכולה להחליף את הפלאפון ל- LG או בכלל להחליף אותו לפלאפון אחר ברשת פלאפון. תודה!

phingy

New member
למה להחליף? זה פלאפון מעולה!

אני לא מבין איזה אינטרס יש לך להחליף את הSK לLG שהוא מכשיר נחות ממנו בתכונות ובאפשרויות ואם כבר אז עדיף לך לקנות LG לחוד ולעשות הצלבת מספרים, זה יעלה לך פחות מאשר תחליפי את הSK

הצילצולים

הצילצולים ב-SK ממש מעצבנים אותי. אולי הם באמת נשמעים כמו מוסיקה אמיתית אבל אני בקושי שומעת אותם, כלומר גם הפונקציה הכי גבוהה נשמעת ממש חלש, ככה שבמקום רועש יחסית, אפילו לא מאוד,אני לא שומעת בכלל צלצול, לעומת מכשירים אחרים שהצלצולים שלהם נשמעים ממש טוב.

reshef

New member
הצלצולים ב-SK

הצלצולים ב-SK מיותרים לחלוטין. פלאפון צריך להישמע כמו פלאפון, ולא כמו שומדבר אחר!

phingy

New member
שטויות, אם ככה למה נוקיה מכניסה

בדגמים הכי חדשים שלה צלילים פוליפוניים כמו בSK?! זה הדור החדש של הצלצולים, זה מגניב, זה מיוחד, ואני אוהב את זהההההה... ובקשר לעוצמה, לא נתקלתי באף מכשיר שבמקום ממש רועש שומעים אותו, תעשי מה שאני עושה במקרה כזה, פשוט שמים רטט+צלצול, אם לא תשמעי את הצלצול אז לפחות תרגישי את הרטט! ודרך אגב יש צלצולים חזקים יותר ויש חלשים יותר, תלוי בכלי הנגינה שמשתתפים בצלצול

peretzy

New member
פינגי לא נכון!!!בI80 שלי חבל"ז נשמע

הצילצולים של האמיגו שלי של ה I80 שומעים חזק בצורה עצבנית.. ואני מדבר איתך אחרי שנפגעתי קשות מהנוקיה 8260 שלא שמעו כלום..

דודי (19)

New member
גם אני שמתי לב לזה.. והתיאוריה שלי:

במקומות שקטים הצלצול שלו באמת חזק מדי, ובמקומות רועשים בקושי שומעים אותו :) בכל מקרה, אני פתרתי את הבעיה בשילוב של רטט עם הצלצול (כי גם ככה הפלאפון תמיד אצלי בכיס)... אצל בנות זה קצת יותר בעיה.. כי המכנסיים/חצאית שלכן לא תמיד הולכים טוב עם פלאפונים... ואתו גם ככה דוחפות אותו בתיק שמישהו שם למעלה החליט שאתן חייבות ללכת איתו כל הזמן (ובשביל מה? כמה פדים, ארנק ופלאפון?... ואני בטוח שלפעמים הוא בכלל ריק לגמרי... אבל אתן לא יכולות להימנע מלצאת איתו מהבית... :) בקיצור: הבעיה האמיתית פה היא לא הצלצולים של הפלאפון, היא בעיית הנשים והתיקים. ואם כבר, אז כבר: למה לעזאזל אתן תמיד חייבות ללכת עם חברה לשירותים? להשתין בסטריאו זה באמת יותר כיף? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. העם איתך. דודי.

phingy

New member
LOL יש לך את זה דודי...../images/Emo6.gif

להשתין בסטריאו... חחח, אהבתי... ודרך אגב מצאתי ממזמן פתרון גם לפלאפון בתיק, נגיד אם אני יושב באוטובוס ושומע דיסקמן? אני שם את הפלאפון בתיק בתא קטן וחיצוני ומניח אצבע אחת עליו או אפילו את כף היד, ככה אם יש רטט מרגישים! למה אני שם בתיק? כי לא נעים באוטובוס להשאיר בכיס (כי מנסיון אם מתיישב לידך מישהו, במיוחד אם הוא שמן... קשה להוציא מהכיס)

דודי (19)

New member
אם כבר באוטובוסים עסקינן...

אתה צודק, הפלאפון באמת לא נוח בכיס.. במיוחד כשמדובר בשעות הבוקר המוקדמות.. ועדיין לא נפתרת מזיקפת הבוקר. (מותר לומר זיקפה בפורום? או שימחקו לי? :) - דבר מלא מותיר שטח מחייה רב לפלאפון. במקרה הזה - התיק באמת יכול לעזור גם כדי למנוע אי נעימויות מהשמנה הגרוזינית עם שיני הזהב שמתיישבת לידך ומדביקה אותך בריח הזיעה החריף שלה.... לא היית רוצה שהיא תחשוב שאתה מעוניין... נכון? התיק הוא אמצעי מצויין להסתיר את המתרחש... אך שים לב, הקטע של -לקום מהכיסא- ובו זמנית -להסתיר באלגנטיות את האיזור- מצריך מיומנות רבה... אבל עם קצת אימונים אני בטוח שתסתדר. אימונים. אימונים. אימונים. רק בריאות, דודי.

phingy

New member
יש לך פוטנציאל להיות בדרן נשבע לך

הכי קטע זה אם אתה יושב ליד איזה כוסית אחת ושוכח לשים את הפלאפון בתיק אז אתה פוחד כל רגע שיהיה לך שיחה וזה ירטוט לך צמוד לתחת שלה, ואז הדילמה, להיות מנומס ולגיד "זה לא אני זה הפלאפון"? או לשאול אם היא לא שכחה לכבות משהו שהיא הכניסה לתיק?

3310 4ever

New member
אל תעשי את זה!!!!!!!!!!

את יכולה להחליף אבל למה לך? אם את כל כך פראיירית לוותר על הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שקיימת כיום תמורת חיקוי עלוב שלה...כנראה שמשהו לא במקום אצלך... חוצמזה...בשביל לשמוע שהפלאפון מצלצל לא צריך להיות כאלה גאונים... כי רק לSK יש צלצולים בסגנון הזה שאני לא יודע איך קוראים לו ואי אפשר להתבלבל עם מישהו אחר (כמו עם נוקיה והצלצול המעצבן ה Nokia tune...)

למעלה