שאלה...

יפה15

New member
אני לא מאמינה

שהיא לא עשתה צבא... אם היא אכן לא עשתה צבא,אז ניתן לקרוא לא נצלנית ופרזיטית על חשבון הציבור וחילי צהל.

ליטל צודקת

ליטל צודקת ב100% זה לא הופך אותה למשו רע אם היא לא עשתה צבא!!!!!! (מאיה לא עשתה צבא???) _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

פיגור מדרגה ראשונה...

עונה ושואל. ואם בא לך לדעת, אז גם אני עדיין מתלבטת אם ללכת או לא. אין לי סיבה להיתגייס תאמת.

למה ברור?! מה ברור פה?! חחחחחחח

לעבור טירונות, כלומר 3 וחצי חודשים נוראיים ביותר. ואחר כך ידחפו לי איזה תפקיד מעפן? לא רוצה. והמדינה לא כל כך תורמת הרבה כדי שאני אלך לאתגייס למענה. המדינה רק גונבת כסף מכל חור אפשרי. מילא הייתי מתגייסת לקרבי אבל אני מזה לא מתאימה לשם. אז חבל. עדיף כבר להיתקבל לאוניברסיטה ולהוציא תואר ראשון, או ללמוד על חשבון הצבא, כלומר, עתודאי. אני עוד בהתלבטות, עוד לא קיבלתי צו ראשון אבל אני אמורה לקבל. ליטלוש למה את לא רוצה להיתגייס?

nitzangro2

New member
אבל זה משהו שלפי דעתי חייבים לעבור

אני כבר מתה להתגייס.. תשאלי את ליטלי.. כי זה משהו.. שהכי מלמד ומבגר בעולםםם... שם לומדים הכול... אזז.. לא יודעת.. אני מתה כבר לסיים י'ב ולתהגייס..בעזרת השם לקרבי..[=

מה מתלבטת??.

את חייבת ללכת!! זה לא את מחליטה... רק אם תיהיה סלב עד אז רק אז יוכלו להוציא אותך..... גמאני לא רוצה ללכת אז מה??? _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

מז"א???..

רק אם אתה דתי והולך לישיבה אתה לא הולך לצבא.... או אם אתה סלב... או אם הצבא שולח אותך ללמוד באוניברסיטה... אבל אתה עדיין בצבא וחוזר אליו לאיזה שנה.... _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

בקלות אפשר להשתחרר מהצבא

חשבתי ללמוד על חשבון הצבא ואז להישאר שם בתור קבע, ולעבוד בצבא אחרי שלמדתי על חשבונם מקצוע שבחרתי ויוכל לעזור להם. עבודה רגילה. נקרא עתודאית.

רק שכחתי שלא פעם היא אמרה שהיא

מצערת על העניין זה אם נכנסת כדי להתגרות אז תסגור הדלת ותצא החוצה ואל תחזור תודה.

למעלה