שאלה

Jo anne

New member
שאלה

שלום, רציתי לדעת לאן אני יכולה לפנות בשביל לברר פרטים לגבי כרטיסים ולגבי האירוע של RC קולה אם יש לכם טלפון או משהו זה יעזור (רצוי רישמי). אם לא אז אתם יודעים אולי אם הכרטיסים שבאתר שלהם צריך להדפיס אותם או מספיק לשמור את המספר של הכרטיס והם יביאו לי בקופה את הכרטיס ? ועוד שאלה- אפשר לקנות בקופה כרטיס ואם כן אז כמה כרטיס עולה? תודה.
זה מאוד יעזור לי.

Z A M i

New member
../images/Emo12.gifהיהודים...

לא מקפליי..היהודים. וואי. נטלי, שקט.. :X

Z A M i

New member
נוצ.

זה כל הקטצ'. זה היה בצחוק.. עיין פורום אביתר בנאי.

Dug E

New member
אה כן..ואני אמור להבין אם אני לא

שומע מוסיקה גרועה כמו אביתר.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהתעלמתי ../images/Emo128.gif

איך אתה מסוגל להגיד דבר כזה על אביתר בנאי?!

moshe butt

New member
תשובה

זה האתר
www.rc.co.il שם יש את כל הפרטים שלהם את זקוקה
צריך להדפיס את הכרטיס/הזמנה דרך האתר ולבוא איתו לאירוע... ד"א הסתיימו כבר ההרשמות.. אז חבל...
ואני מאמין שיהיו שם אנשים שימכרו כרטיסים (
חמדנים
) ופעם הבאה תנצל"שי, חבל לפתוח סתם שרשור חדש...
טוב ביי

sweet girl678

New member
אין כלום באתר הזה

רק משחקים דבילים והרשמה שנסגרה =( לא אומרים איך מגיעים איזה שעה מתחיל טלפון למקרה חירום צור קשר משו כלום סתם קקות!

moshe butt

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo163.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

"האירוע " RC Rave – מסיבה מטורפת COLA לילה" מיועד לבני נוער בגילאי 18-14 ויתקיים ב – 19/12/06, החל מהשעה 21:00 ועד שעות הבוקר המוקדמות (של היום למחרת) בגני התערוכה בת"א בביתנים 10,11 ו – 12." שיהיה לך בהצלחה...

moshe butt

New member
חחחח לא... ../images/Emo3.gif

חיפשתי בגוגל "אירוע RC RAVE" ומצאתי... חחחח

LILI711

New member
תשובה

א. השערים נפתחים ב-8 וחצי וההופעות של הלהקות מתחילים ב-10 וחצי ולפני יש דיג'ייי ב.איך להגיע?... 1.אוטובוס עד לתחנה מרכזית בת"א ואז אוטובוס פנימי לגני התערוכה 2. רכבת תחנת האוניברסיטה 3.מכונית .... לזה יש מפה! מקווה שעזרתי :]

למעלה