שאלה...

mooshi3

New member
שאלה...

ראיתי שיש קישור לגבי עבודה באילת אבל הוא מלפני שנה וחצי ולא כולל את ישרוטל. רציתי לדעת לגבי עבודה כמלצרית במלונות ישרוטל - משמרות, מגורי עובדים, תנאים... אשמח אם תוכלו לעזור לי!

mooshi3

New member
אני מכירה

מכירה את האתר הזה. הכוונה שלי היא למידע ממישהו שהיה שם ויכול לתת לי קצת מידע ועצות. בעיקר לגבי תנאי המגורים שם.

אעזור לך במה שאני יכול..

העבודה כמלצרית בישרוטל בדרך כלל מתחלקת למחלקות שבתוכן המשמרות הן שונות. במרבית המלונות - מלבד חריגים - יש את חדר האוכל, את הבריכה ואת הלובי (שלושת המחלקות בהן את יכולה למלצר) מספר בתי מלון יש בהם גם מסעדות נלוות או בתי קפה נלווים. כל אופן בחדר האוכל המשמרות מתחלקות לפי ארוחות - בוקר צהריים וערב. כשאת יכולה לעבוד במפוצל או רצוף. מסעדת הבריכה בדרך כלל פתוחה עד 4 ואם אני לא טועה היא פתוחה רק בחודשי הקיץ והלובי בדרך כלל פתוח מ6 בערב. המשכורת במלונות (אם זה עדיין ככה) היא שקל מעל המינימום כשיש בונוסים טיפים והטבות שאין באף חברת מלונות אחרת באילת. המגורים הם בבית ישרוטל שנמצא בשחמון ברחוב נטפים - מגורים ממש ברמה בתשלום די מינימלי של אם אני לא טועה בערך 650 ש"ח בחודש.

דבר אחרון..

לנסות להתקבל לעבודה זה דרך מרכז הגיוס של ישרוטל ששוכן בגב של מלון הרויאל גרדן. כמעט ותמיד יש צורך במלצרים ומלצריות. עצה שלי - אל תלכי לעבוד במלון הכל כלול (ספורט ולגונה) ולא ברויאל גרדן (חצי פנסיון) תשאפי לכיוון של אגמים, מלך שלמה, רויאל ביץ' או אמבסדור. מקווה שעזרתי.

mooshi3

New member
תודה רבה

רק אם אפשר עוד שתי שאלות: קודם כל יש לך מושג לגבי המגורים איך זה הולך? דירות של כמה חדרים? כמה בחדר? מה יש בחדרים? ואיך מגיעים מהמגורים למלון? יש הסעות או משהו כזה? דבר שני - מפנים אותי למלון ספציפי שבו אני עובדת באופן קבוע או שיכולים פשוט לנייד אותי ממלון למלון?

stupidity

New member
ננסה לענות..

אני יודעת לגבי צוותי בידור שהמלון נותן להם דירה לגור בה.. לגבי מלצרים אין לי מושג.. אבל יש כמה מגורי עובדים, פישוט לגבי החדרים אני ממש לא יודעת. יש הסעות לכל עובדי המלונות, את מקבלת כרטיס מיוחד שאת צריכה להציג לנהג. האוטובוסים עוברים כל שעה. ואני חושבת שכשמדובר ברשת בתי מלון, יכול להיווצר מצב שיעבירו אותך ממלון למלון במקרי הצורך. מקווה שעזרתי :)

התשובות שלי..

המגורים הם בחדרים של 2. שאתה בעצם יכול לבחור לך שותף מהרשת - זה גמיש. החדר הוא די מרווח בשביל 2 אנשים.. אל תצפה לוילה. אני לא יודע אם החדרים מגיעים מצוידים.. אני יודע שמיטה וארונות יש. לגבי הטלויזיה ושאר הציוד אני לא יודע אם זה מגיע מהרשת. הסעות כמו שענו לך כבר יש את קו 300 שעובר במגורי העובדים ואתה תקבל כרטיס של אגד שמקנה לך עליה עליו. לגבי המלונות. בעיקר ישרוטל לא מאמינה בניידות של עובדים.. העובדים בדרך כלל משתקעים במלון ספציפי ומתקדמים בו.. אלא אם כן מצאו את הצורך "לקדם" אותך לג'וב במלון אחר או על פי הצורך, שזה די נדיר, להעביר אותך מלון. בהצלחה

mooshi3

New member
קודם כל

כדאי שתדעו שאני בת :) חוצמזה אז תודה רבה ואני אשמח אם יש מישהו נוסף שאולי יודע ויוכל לפרט לי על תוכן הדירה / חדרים...

harhanegev

New member
לא לגבי הבפנים, אבל:

ההסעה אל/מ המלון זה באוטובוס שפועל 24 שעות ביממה, ויוצא פעם בשעה לסיבוב מהמלונות לשכונות המגורים (ביניהן גם זו בה נמצא בית ישרוטל) ובחזרה. מקבלים כרטיס חופשי לשימוש בקוי ההסעות של ישרוטל, וזה אומר שאפשר לרדת לחוף ולעלות לדירה מתי שרוצים, גם בלי קשר לעבודה, גם באמצע הלילה, וזה כמובן מאוד מאוד נוח. עוד פלוס גדול של בית ישרוטל: דקה אחת ברגל מהרי אילת. אם בא לך לעשות איזה מסלול נחמד, הכל נמצא וזמין, ממש תחת היד.

למעלה