שאלה

poiawh

New member
שאלה

מה ידוע על כוחן של מחשבות מהבחינה הרוחנית? האם המחשבות שצצות בראש הן מקריות לחלוטין או שיש להן משמעות?

Random Thoughts

New member
...

לכל דבר יש משמעות אם בוחרים לתת לו משמעות... לפעמים המשמעות נחשפת מאליה אך בפעמים אחרות השמעות באה ממנו. כל מחשבה משפיעה על הנפש ואף על הגוף. מה זו מקריות... מקרה זה צירוף של משהו ועוד משהו ואפילו עוד משהו אשר יוצרים את המקרה.. כך שכל מחשבה שחולפת לנו בראש באה בעקבות משהו נסה/י לשים לב לכך זה אפילו כיף.. יש הסכמה? :)

לא יודע ../images/Emo4.gif

אבל השאלה שלך והתשובה שלי הזכירו לי בדיחה אחת, אבל זה די ארוך להקליד אותה. למישהו יש כוח אולי?

אמ

אני לא יודע כי אני לא יודע אבל מה שכתבת נראה לי נכון לאללה. הבדיחה? אולי בכל זאת מישהו אחר? אני גם לא כל כך טוב בלספר בדיחות.

טוב אני מנסה!

פעם אחת הילד הבדווי שואל את אביו... אוף, זה באמת ארוך, אולי בכל זאת מישהו אחר???

רשף כשף

New member
פעם אחת הילד טייל עם אביו בספארי

ושאל את אביו- יא באבא, למה לפיל יש חדק ארוך? ואביו עונה- וואלה, יא איבני, לא יודע. הילד המשיך ושאל- יא באבא, למה לנמר יש כתמים על כורו? ואביו ענה- וואלה יא איבני, לא יודע. הילד המשיך ושאל- יא באבא, למה מוקי הוא כלבלב? ואביו ענה- וואלה יא איבני, לא יודע. והילד ממשיך ושואל- יא באבא, זה בסדר שאני ממשיך ושואל? ואביו עונה- בטח בני, אם לא תשאל איך תדע?

ישששש!!! תודה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

הבדיחה כאן! איזה יופי! זאת הבדיחה! איזה ששון ושמחה! יש!!! אם כי העניין עם מוקי הכלבלב, אני לא בטוח שזה היה בבדיחה המקורית...
תודה רשף!
איזה כיף!

poiawh

New member
לRandom Thoughts

מה שכתבת על מחשבות זה ברור מאליו,ואפילו מוזר שכתבת דברים כל כך מובנים מאליו על מחשבות. אני התכוונתי יותר לדברים אחרים.למשל הרבה פעמים שאני חושב על משהו אחרי יום או יומיים או דקה הוא פתאום מופיע,אם זה אדם או אם זה שיר .

Random Thoughts

New member
אוווו

או שלא הבהרת זאת או שלא היה ברור לי. :) לי זה נקרא 'לזמן' יש לי יופי של תרחישים שקרו לי בעניין אם תרצה אספר. זה כל כך מסתורי... לי אישית אין שמץ איך זה קורה... לפעמים אני עושה את זה בכוונה וממש כמו מכוונן את עצמי למה שאני רוצה ולפעמים זה בא ככה סתם בלי שהתכוונתי.

poiawh

New member
אוקיי

ספר על איך אתה מכוון את זה שזה יקרה,כלומר שולט בארגיות במילים אחרות. אין צורך על לספר על זה כשזה קורה מאליו בלי תכנון,זה קורה הרבה ,אני יודע.

Random Thoughts

New member
פייירוט

כשטיילתי בספרד הייתי בגן הבוטני במדריד ונכנסתי לחלקת קקטוסים וחיפשתי קקטוס "פיוטה" סתם לראות אותו ולא מצאתי אז עצמי עיניים הצמדתי קצת אצבעות של יד אחת אל היד השניה והרגשתי שאני צריך לשים אותן ממול לפופיק עשיתי כך ודמיינתי שאני רואה את הקקטוס וחשבתי על שהוא יראה לי אותו ואז נכנסו שתי בנות, דברו בספרדית ואחת אמרה לשניה "בלה בלה בלה פיוטה" הסתובבתי ושתיהן הסתכלו על הפיוטה. אחר כך ישבתי על ספסל לקרוא ספר, רציתי סימניה, כיוונתי באותה צורה שעלה יפול עלי ואשתמש בו כסימניה.. דקה אחריכן נפל לי עלה על הירח. לאחר מכן הלכתי לעיר לנגן הגיטרה וחיפשתי כיסא שאשב עליו, לא מצאתי, עשיתי שוב, פקחתי עיניים, הייתה מולי הומלסית צבעונית, הלכתי אחריה, היא עצרה בפח זבל.. בפח היה כסא. הסברתי איך עשיתי.. אבל כל פעם גם הרגשתי שאני פולט מהפופיק... או יוצר שם מן לחץ ומשחרר אותו.. מאז אני עושה את זה עוד ושם לב שאני מזיז אוטומטית את הבטן גם תוך כדי התמקדות ומחשבה.

poiawh

New member
...

לא כל כך הבנתי איך אתה עושה זאת,וגם נשאלת אצלי השאלה האם זה סתם מקרי או שבאמת יש קשר בין הנסיון שלך להשיג משהו ולהשגתו.אתה מבין,אני פשוט מאוד הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוט על דברים שמחוצה לי.

נהראש

New member
מחשבות על מחשבות

שלום, המחשבות כמו גלי רדיו הן תדרים. גבוהים או נמוכים, מהירים או איטיים, לעולם מתרוצצים. האדם מכמו מקלט רדיו, קולט את אותם תדרים ומעבד אותם למחשבות אישיות. האדם גם פולט תדרים משלו כמו סלולרי. כלומר בעצם המחשבות אינן באמת שלנו ואנו רק נותנים להן פרשנות ומזדהים עם הפרשנות הזאת. זה מצחיק כמו שמכשיר רדיו יחשוב שהוא המציא את המוסיקה. אפשר לראות בנו כלים, שדרכם זורם הקיום ומנגן מנגינה. יום נעים

alona2000

New member
"תחשוב טוב יהיה טוב"

חבר יקר, רוב המחשבות הם לא שלנו, הם תגובה לארועים מהעולם הסובב אותנו, אבל יחד אם זאת יש להם כוח, אנו בונים את העולם בעזרת מחשבות.כמו שאתה חושב כך ויש, יש הרבה דרכים ללמוד לשלוט במחשבות ובכך לשנות את העולם... בצומת נתנו לי מדבקה לאוטו "תחשוב טוב יהיה טוב", הפעם הדבקתי... נשלח באהבה

poiawh

New member
שלום אנשים

אני שוקל אם לפרסם פה פרק שלם הלקוח מהספר "העצמי כלוחם" של שלמה קאלו ומדבר על מחשבות,מה אתם אומרים?

למעלה