שאלה

Goggle Girl

New member
הזוגות בסדרה - מכיל ../images/Emo58.gifים

מוצגים רק הדברים המוכחים והידועים ולכן זוגות כמו איצ'ירוקי שלא משנה כמה מרומזים הם ואולי הגיוניים לא יופיע כיוון שאין אינדיקציה חד משמעית. אוריהימה ואיצ'יגו - חד צדדי מצידה. אישידה ואוריהימה - חד צדדי מצידו. היטסוגאיה והינאמורי - חד צדדי מהצד שלו (אני מבקשת יפה חנ לא להתנפל עלי אני מוכנה להיכנס לדיון על זה אבל לא ויכוח >>) קירה והינאמורי - חד צדדי מהצד שלו גם כן. לא ברור מה הולך איתה. הינאמורי ואייזן - חד צדדי בטוח מצידה, לא ברור מה איתו. ביאקויה והיסאנה - דו צדדי. קאיין ומיאקו - דו צדדי >.> סוי פונג ויורואיצ'י - אם רוצים לראות את זה ככה. צ'אדו ואיצ'יגו - תגידו מה שתגידו, זה שואף לרשמיות מהצד של צ'אדו לפחות. הזוגות היותר מרומזים - רנגיקו וגין - דו צדדי. נאנאו ושונסוי - דו צדדי ונידמה לי שזה זה '-'

Guid

New member
צ`אדו ואיצ`יגו?!?

מה נסגר? גאנג`ו והאנאטרו כבר נשמע יותר הגיוני... יש טיעון משכנע לטענה שלך?

Goggle Girl

New member
שמע ../images/Emo58.gif 37

מכל בחינה שהיא לא משנה איך שתסתכל על זה אין מה לעשות, איצ'יגו הוא ה most important person של צ'אדו. באמת שחוץ מאשר איצ'יגו אף אחד לא מעניין את צ'אדו בסדרה וכל מה שצ'אדו עושה סובב סביב הג'ינג'י העצבני שלי, החל מלהציל את "אחותו הקטנה של איצ'יגו" וכלה בללכת להציל את רוקיה כי "איצ'יגו החליט שזה שווה לסכן את החיים שלו בשבילה אז זה מספיק גם בשביל שאני אסכן את החיים שלי"

Guid

New member
נכון, אבל מכאן ועד

ללהפוך אותם לזוג?!? זה טיפה מרחיק לכת, הייתי אומר...

../images/Emo15.gif מסכימה איתך, אבל....

זו האנטיתזה שלי! אני מתכוונת, אין לך סיכוי לנצח אותה. צ'אדו לדעתי הוא כמו מעין אח גדול של איצ'י. אח גדול (מאוד) ואובססיבי (מאוד מאוד).

ketty the sheep

New member
רוב הזוגות פה הם לגמרי פרשנות

אישית שלך; לדעתי. הקטע בין איצ'יגו לצ'אדו הוא דוגמא קלאסית לקונספט של 'נאקאמה' שמוכר לנו מכל סדרת שונן פחות או יותר..
כן, קיימים קשרים לא רומנטיים מהסוג הזה בין אנשים. ותהרגי אותי, אבל לא הבנתי ממתי רגשות חד-צדדיים של מישהו הופכים אותו ואת מושא הרגשות הנ"ל לזוג. אני גם חושבת שבעניין הינאמורי ואייזן זה דיי ברור - עד כמה שהינאמורי עלולה להיות נאמנה לו, או אולי אפילו לחוש רגשות כאלו ואחרים כלפיו, האיש הוא פסיכופת ולא מרגיש יותר מדי כלפי אף אחד. כך לפחות אני רואה אותו (נכון לעכשיו).

Goggle Girl

New member
זה היה יותר בהומור ../images/Emo3.gif

זה וסוי פונג. צר לי שזה לא התפרש ככה. חוץ מזה מה עוד נטו פרשנות שלי? למען האמת הזוגות היותר מבוססים אותם שמתי במפורשנים יותר, וחד צדדי הצגתי כי אחרת אין יותר מדי מה להציג בסדרה הזאת

Goggle Girl

New member
טוב כי בקריאה שניה זה ניראה לי לא

משהו. התכוונתי לפתח כאן דיון כי כיוון שזה פרשנויות שלי קרוב לוודאי שאדבוק בהן ולא אראה אותן כאופציה ולכן רציתי שתרחיבי על מה פרשנות שלי יותר XD

ketty the sheep

New member
טוב, אז...

אישידה ואוריהימה - אפשר לפרש את זה כך, אני מניחה, אבל אני לא בטוחה אם מדובר במשהו רציני שהוא מרגיש כלפיה, או סתם התרגשות של חנון שפתאום ראה בחורה.
היטסוגאיה והינאמורי - יש פה הרבה חד-צדדיות, אבל לא מהסוג שאת מתכוונת אליו. אני רואה בו הרבה דאגה להינאמורי, אבל דאגה מהסוג החברי, אולי אפילו סוג של דאגה שאח היה דואג לאחותו אם הייתה נקלעת למצב שכזה. קירה והינאמורי - את זה הייתי רוצה שתסבירי לי. o.o ובקשר לזוגות המרומזים - נאנאו ושונסוי? ;______; מטריד אותי לחשוב שיכול לקרות שם משהו שהוא יותר מרמיזות.

Goggle Girl

New member
'-' ../images/Emo58.gif עד 63 ככה

אישידה ואוריהימה - מסכימה לחלוטין וברטרוספקטיבה אולי היה עדיף להשאיר את זה בצד עם רנרוקי כי למרות הכל אפילו החד צדדיות במיטבה של רנרוקי לא באמת באמת אומרת שהוא מאוהב בה, אז עוד יותר אישידה ;X היטסוהינה - o.o חשבתי אני היחידה בעולם שחושבת שזו אובססיה של אח קטן ומגונן לאחותו הגדולה. תבורכי. קירה והינאמורי - אולי האובססיה היחידה בסדרה שאין שום סיבה לפרש בצורה לא רומנטית ואפילו יש רמיזות שזה אכן ככה. בפלאשבקים של רנג'י קירה כל הזמן מסמיק לידה ורנג'י מקניט אותו בקשר אליה. אחרי שמצאו את אייזן מת והם נלחמו קירה נכנס למצב קטטוני קשה בצורה קיצונית בגלל שהוא "שלף את חרבו על הינאמורי-קון". רואים את זה שוב אחרי שראנגיקו הביסה אותו ואיסאנה סיפרה לכולם מה אייזן עשה והוא מילמל כלא מאמין - "הם הבטיחו לא לפגוע בהינאמורי-קון..." וזה בעצם למה הוא הסכים לעזור להם. הקטע הוא שבניגוד להיטסוהינה לדוגמא כאן אין את כל הקטע של חברי הילדות שישפוך אור לא רומנטי על הרגשות שלהם, הוא הסמיק לידה ובגללה, ועומק הרגשות שלו כלפיה הוא כזה שלא רואים אצל דמויות אחרות, מה שמקשה עלי לראות את זה בתור משהו פחות מאובססיה ובטח ובטח אחת לא רומנטית עד מינית. ומה רע בנאנאו ושונסוי? חוץ מזה שהיה ספיישל שלם על השוקולד לוולנטיין שהיא הכינה לו, ולא צריך לחשוב הרבה בשביל לראות את הרמיזות מצידו XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הו, זה קל.

רוקיה תהיה עם אוריהימה, ואיצ'יגו יהיה עם קנפאצ'י. D: ברקע ישהו להם ביאקויה ורנג'י ויורואיצ'י וסוי פונג. וכמובן גם, האוטיפי של כל הזמנים, קומאמורה וטוסן. D:
... והיטסואגיה והינאמורי יכולים להיות גם.

Goggle Girl

New member
TT; ביאקורנ ../images/Emo31.gif

עם כל הכבוד להבנתי מאיפה הזוג מגיע, שניהם יותר מדי עסוקים באובססיות ברמות שונות עם רוקיה ואז עם איצ'יגו >>;

../images/Emo15.gif ביאקויה סטרייט!

*טובעת לי באושר בים האנגסטים למיניהם שמהם נאלצתי להימנע למשך שבוע* ורנג'י יהיה עם טאטסקי! הוריד אמר את דברו!

Hinamori

New member
בי וזהו~

הוא עם קאבאג'י מוואן פיס! [ככה קראו לו, נכון? זה מהנאקאמה של באגי~] ואף אחד לא אוהב רנג'י\טאטסקי. x_x זה הגיוני בערך כמו... רובין\נוג'יקו. ס.ס;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מה רע ברובין\נוג'יקו

נאמי עם ויוי אז רובין פנתה לדבר הכי קרוב. ....צריך לכתוב על זה פיק. D:

למעלה