שאלה

שאלה

אולי לא הבנתי נכון את מטרת הפורום, אך האם אפשר לפרסם על דפי הפורום קטעים מיומנים ללא צירוף קובץ, ז"א ישר על הדף ?

איה@

New member
שבע שנים - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אסביר לך..... בלוג הוא אתר אישי שבו מתנהל היומן האישי. אנחנו לא מעלים קבצים, אלא נותנים קישור לכתובת האתר עצמו. אם אין לך עדיין אתר, יש אפשרות לבנות כזה בקלות בשרתים שנותנים את השרות בחינם דוגמאת ישרא-בלוג או בלוגר. אם תרצי/ה (אגב בן או בת?) עזרה נשמח להדריך אותך. ובנתיים אם את/ה חושבת שיש לך קטע שיעניין אותנו במיוחד את יכולה להעתיק אותו לכאן. למרות שמטרת הפורום הוא לא לנהל את היומן דרכו. בהצלחה.
איה.

חייב לנסות את האיקונים החדשים ../images/Emo70.gif

איזה מגניבים האיקונים החדשים...

xero1

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo160.gif../images/Emo162.gif../images/Emo162.gif

../images/Emo41.gif כבר לא נעים לי להגיד את זה אבל

עיצבתי מחדש את שקוז בעקבות איזו בעייה שהייתה לי עם העיצוב הקודם !
שי !

xero1

New member
הרבה יותר טוב מהעיצוב הקודם

אבל.. המשפט "איפה הדוגמן?" סתם מפריע, תיתחש באנשים שמגיעים פעם ראשונה לאתר, הם לא ידעו באיזה דוגמן מדובר. התפריט - לא היה לי נעים להגיד לך את קודם, אבל היו הרבה דברים בשקוז הישן שלא ממש הוסיפו, סתם הפריעו (כמו המגנוב וכל זה), עכשיו סידרת את זה :) גם פורום אני לא יודע אם אתה צריך. זה בלוג (הלא כך?), אנשים לא צריכים לדון על החיים שלך או על מה שאתה כותב, בשביל זה יש מערכת תגובות וגם ספר מבקרים. ואני מזכיר לך את מה שמאיר אמר: "אתר ללא קישורים הוא כמו אדם ללא חברים" רן

EmptyS

New member
אהבתי את הקוץ בצד!

אתה עשית או שמצאת תמונה מוכנה?

אני עשיתי...

אבל היה איזה מדריך שלימד אותי לעשות אותו... אני אישית לא אוהב את העיצוב, כי הוא לא ממש עיצוב, הוא סתם תקיעת תמונה.. מה שכן, זמן הטעינה שלו הוא קצר בהרבה מהקודם... את מערכת התגובות הורדתי כי היא עשתה לי המון בעיות, ובשביל זה יש את הפורום..
שי !

EmptyS

New member
דווקא..

העיצוב הקודם עלה די מהר.. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך מערכת שפיתחתי ב ASP שגם אני משתמש בה לעדכון הבלוג. תגובות, סמיילים, דברים כאלה. תיצור קשר באי-מייל. הוא רשום באתר.

הלוואי שיכולתי.. אני משתמש בנענע..

יש לי גם שרת טוב שתומך ב-ASP רק שהבעייה שאם זה דורש מסד נתונים.. אני לא יודע איך מתקינים שם דברים ומה הכתובת שאלייה מפנים למסד הנתונים.. אם תוכל לעזור לי, אני ממש אשמח!

EmptyS

New member
תיצור קשר באי-מייל

זה לא כל כך קשה.. פשוט תעלה הכל לשרת וזהו. תן לי קצת זמן, אני אעשה שזה יתאים לך יותר שיהיה יותר נוח כי הקוד מבולגן לאללה.

למעלה