שאלה......

ares chosen

New member
שאלה......

תגידו...מה הקטע האהוב עליכם מכל הסדרה? האם בכלל יש קטע אחד שאתם יכולים לבחור? אם לא אז תנו פרק או כמה קטעים... אצלי זה הסצנה האחונה מ coming home הפתעה מה?
וכמובן הקטע של זינה וארס בצ´קראם ו... אוי יש כ"כ הרבה....אז תנו את כולם.....
Amphipolis Under Siege... Eternal Bonds וכל הקטעים היפים עם ארס...

shiRan WP

New member
יש כמה קטעים...../images/Emo99.gif

אמממ...
כמעט כל קטע עם זינה וארס אבל הכי הקטע (מצורפת תמונה ) מ: קאמינג הום ששם הם ממש חמודים
SO CUTE;) אממ..מה עוד
כל הקטעים שזינה עצבנית
אין משהו ספציפי
וכל הפרקים שהם קומדיה, החביב עליי ביותר זה BEEN THERE DONE THAT וחוץ מזה שיהיה לכולכם חג שמח
תאכלו הרבה
אל תאכלו
תחשבו על
חלק מכם בטח טסו
לחו"ל ואני נורא מקנאה
אז לא לשכוח להנות ולהנות אה ו..להנות אולי אליהו
הנביא יבוא אז שמרו על עצמכם הלוואי שיחזירו את זינה לא לשכוח לראות את דבורין פנינה כי "אתם החוליה החלשה..אהה..החזקה" -שלום משירן

*זינה*

New member
אוקיי אז ככה... ../images/Emo98.gif

הפרק האהוב עליי מכל הסדרה (או לפחות ממה שראיתי עד היום) הוא:
The Bitter Suit
ושני הקטעים שאני הכי אוהבת בסדרה, ותגידו שאני מוזרה: 1. בפרק The Bitter Suit , מן הסתם, השיר Hearts Are Hurting - part 2 , פשוט קטע גדול...
2. הקטע השני הוא המוזר, אבל אני פשוט חולה עליו. בפרק Takes One To Know On , כשמינייה אומרת לזינה שהם רק ניסו לעזור לברר מי רצח את רווניקה, אז זינה עונה לה בשאלה: !?Help Do What בקול גבוה צפצפני כזה... כמובן שיש עוד אינסוף קטעים שאני יכולה להצביע עליהם, כל מיני רציחות למיניהן... אבל שני אלה הכי. -זינה.

drank cupid

New member
הפרקים האהובים עלי הם....

קודם במקום ראשון: old ares had a farm ואחרים הם(יש כל כך הרבה):chakram, coming home, the bitter suit, deja vu all over again, the furies, warrior...priestess...trump, יש עוד מלא, אני פשוט לא רוצה לכתב את כולם.... אניאוהבת את החלק של המשתה ב-heart of darkness (מאוד סקסי עם ורג´יל וגבריאל) ואז זינה מתחילה כזה לרקוד לפני לוציפר ואיך שהוא מתגרה... זה כל כך יפה... מיה

shiRan WP

New member
נכון../images/Emo140.gif

אבל כל תמונה שלו היא תמונה יפה
אוי אני כל כך מתגעגעת

yulki

New member
אני ..............

הממ........ מעניין שדווקא כשאני חושבת לזה אני מגיעה למסקנה שכל הקטעים האהובים עלי באים מהעונה השנייה הראשונה והשלישית...... אבל מאוד אהבתי את "מיס אמפיפוליס" וואו, נכון שזה נראה לפני מלא זמן!?!?!? וכולם מאוד התפתחו מאז..... אני חושבת שאני מתגעגעת לימים בהם זינה הייתה זינה הנסיכה הלוחמת שחוזרת למוטב גבריאל הייתה הנערה החלשה המשוררת האלים היו אלים חזקים ושאפרודיטה לא הייתה מדוכאת ומיוסרת כמו בפרק האחרון שלה....בכלל אני מתגעגעת לאפרודיטה, הדמות הכי חמודה בסדרה! שלכם *נוסטלגית מתמיד* גל

ענבר1

New member
הוצאת לי את המחשבות מהראש

או אתהמילים מהפה....מה שתרצי אני חושבת שאת צודקת לחלוטין

canimal

New member
ה*קטע* האהוב עליי בכל הסדרה

למרות שיש הרבה, הקטע, השבריר שניה, הרגע: הוא כשגבריאל וזינה עושות את הרוטינה ההודית הקטנה של המנדי.

מרויליה

New member
...תשובה

קטע שמאוד אהבתי זה ב REMEMBER NOTHING איך שזינה פוגשת את אח שלה בחיים האחרים שלה. ועוד קטע זה ב ORFAN OF WAR בסוף בסוף שזינה לא אומרת לסולון שהוא הבן שלה אבל מנסה להגיד לו שאם אמא שלו הייתה רואה אותו היא הייתה מאוד גאה בו.

כן, הקטעים האלה השאירו רושם רב גם

עלי. עדיין, קשה לי לבחור קטע אחד או שניים שאהובים עלי במיוחד.

xena 17

New member
הקטעים שהכי אהבתי הם...

וואו יש כל כך הרבה..... כמו למשל פרק שאני מאוד אוהבת one against an army כשזינה אומרת לגבריאל שהיא אפילו לא תעזוב אותה במוות. קטע מאוד מרגש...
כמובן שאהבתי את כל פרקי הקומדיה שהבולט מבניהם הוא BTDT . ואיך אפשר בלי כל קטעי הלחימה והאקשן של זינה.... שני

LLRO

New member
הפרקים\קטעים האהובים עלי

הם: 1. הפרק שבו זינה יולדת את איב (היא היתה כל כך מאוכזבת שהוא לא אמר לה שהוא אוהב אותה...) ואני גם אוהבת את סולן (יחי דיויד טיילור) 2. קטע הסיום של coming home אני גם רוצה להוסיף את שני הפרקים שהכי לא אהבתי: 1. הפרק השני של העונה השישית (העלילה נחמדה אבל זה היה ממש מגעיל, אני חושבת שהם עשו ללוסי הכנה ל"תיקים באפלה") 2. אותו פרק שאלעד הגדיר אותו יפה "הפרק שמעולם לא היה", גם אני עדין בהכחשה...

למעלה