שאלה....

ורד55

New member
שאלה....

אנחנו עובדים למעין יחידת דיור של משפחה העניין הוא שזה היה בעבר 3 חדרים ואנחנו רוצים לעשות מזה הבית שלנו שאלתי היא , מכיוון שזה היה חדרים אז יש רק אמבטיה ושירותים ומטבח - אין ! האם יש אפשרות לעשות מטבח במצב כזה ? ועוד יותר חשוב , מה העלות של דבר כזה ? לא רוצים משהו יוקרתי , מעוניינים במטבח קטנטן , כיור , כמה ארונות מטבח וזהו ... כי זאת לא דירה שאנחנו מתכוונים לחיות כל החיים רק שלב של שנה שנתיים - במטרה לחסוך את דמי השכירות אך לא במטרה להוציא כסף רב מידי על שיפוצים ( במקרה זה תוספת של מטבח ) תודה ושבת שלום.
 

fireman

New member
אם מדובר ביחידה שנמצאת

על הקרקע ולא יחידה שנמצאת בתוך מרתף מדובר בעניין פשוט למדיי. כל הצנרת הגדולה (4") יוצאת דרך הקירות החוצה. אני מניח שבמקום שבו תרצו לעשות את המטבח והשירותים תצטרכו להרים קצת מרצפות. אין אינסטלטור שלא יוכל לבצע את זה. בכל מקרה, להמשך ייעוץ וקבלת יותר מושג על טווח המחירים אני ממליץ לפנות לפורום שיפוץ ובניה כאן בתפוז - פורום מס' 342. (ציין שם את מקום המגורים ואני מניח שגם יוכלו להמליץ לך על האנשי מקצוע) בהצלחה.
 

בינא

Member
ארון מטבח נייד + כיור עם משטח

אין כל בעיה להפוך את אחד החדרים לסלון + מטבח +פינת אוכל. אם תיכנסי ל-google במונח "מטבח משומש" (או תעתיקי את כל השורה מתחת לשורה זו) (http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?SalesCatID=2&SalesSubCatID=16&Order=price&Desc) תמצאי מטבחים משומשים קטנים למכירה. גם מה שנקרא: "מטבחי קבלנים" בחברות הגדולות או "עודפים מתצוגה" נמכר במחיר הקרן. ניתן להוסיף כיור מנירוסטה עם משטח ומקרר קטן שגם אותו ניתן לרכוש מתצוגה בחנויות החשמל הגדולות. מקרר קטן - קישור: http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=910 המקרר הזה עולה 940 ש"ח ב-5 תשלומים... מה שכן יהיה נחוץ זו נקודת דלוחים/מוצא לכיור וברז מים חמים וקרים. לצורך כך המטבח צריך להיות צמוד לקיר חיצוני עם בריכת ביוב בחוץ בקרבתו או לפחות צנור 4" שאליו יהיה ניתן להתחבר. מים חמים ניתן לקבל מצנור מים קרים עליו מתקן מחמם מהיר בגז אותו ניתן להתקין על הקיר בפנים. המחמם עובד, כמו הכיריים, על גז ביתי רגיל. תוכלו את כל הצנרת להתקין גלויה בחוץ או בפנים עד לברז. גם את הברז ניתן לקבע על הקיר או על משטח הנירוסטה של הכיור (באם בחרתם כזה). כיור ומשטח נירוסטה ניתן למצוא בפלב"ם עין-חרוד או בחנויות קרמיקה ומוצרים לאמבט ולמטבח. ניתן גם לחיות ללא שיש ונירוסטה במטבח זמני אם מבצעים משטח "אורצ'רד" המגיע עם ציפוי עמיד מים וחומצות. ככלל, לא תשקיעו במטבח זמני כזה יותר מ-6,000 ש"ח כולל אינסטלציה, ארונות, משטח, כיור, ברז וחימום גז.
 
למעלה