שאלה!

chisi

New member
שאלה!

כמה לסביות יש פה בפורום? סתם מסקרן אותי. האם הרוב הוא לסבי? האם רוב אוהבי זינה לסביות? אני למשל לא הומו , אבל נמשך לסידרה. בעצם אולי זה לא אותו דבר. אוקיי, אם היתה סידרה על כוכב שאני אוהב, עדיין הייתי אוהב אותה ,אבל לא הייתי הומו. אל תתביישו, תענו בחופשיות. תודה :)

vampire1

New member
עלולים להרוג אותי בגלל ההודעה הזאת

יחי הסטרייטים

*זינה*

New member
מה הקטע...? ../images/Emo46.gif

אופיר איזו הערה לא במקום... לא מתאים לך...

לזג

New member
מעריצי זינה

אני מאמינה שיש הרבה לסביות שאוהבות את הרעיון של הקשר בין זינה לגבריאל אבל לדעתי רוב המעריצים הם סטרייטים...סדרה טובה אוהבים.... בכל מקרה זו דעתי ואם תשאלו אותי אין כל כך הרבה בין זינה לגבריאל כמו שהלסביות חושבות...אבל נותנים להם כדי שיהיו מרוצות (סידרה טובה מרצה את כלל הצופים...:) ) אני בכל אופן סטרייטית ומעריצה שרופה של הסדרה...

LLRO

New member
אני סטרייטית

ואני גם מעריצה בדם. אני ממש לא חושבת שזה קשור, כבר אמרתי שאני חושבת שבין זינה לגבריאל אין משיכה מינית, הן פשוט חבררות מאוד טובות ואחרי כל מה שהן עברו ביחד לגיטימי שהן יהי כל כך קרובות

Dafi the Mighty

New member
מה ז"א?

למה את מתכוון כשאתה אומר "אני למשל לא הומו, אבל נמשך לסידרה." מה? אתה אומר שרק לסביות או הומואים אוהבים זינה? מה...? "אם הייתה סידרה על כוכב שאני אוהב, עדיין הייתי אוהב אותה, אבל לא הייתי הומו." אני לא מבינה מה אתה מנסה להגיד בזה..

שלומית1

New member
גם אני סטרייטית

זה לא ממש קשור מי אתה ואיך אתה.. העיקר שאתה אוהב תסידרה וזהו לכל אחד יש זויות ראייה משלו וצריך לכבד אותם. אי אפשר להפיל סטיגמה שרק הומואים ולסביות רואים את הסידרה כי זה לא נכון!!

*זינה*

New member
היי וואו להירגע... ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שמה שאילן ניסה להגיד זה שרק לסביות / הומואים רואים את הסדרה... זאת הייתה שאלה בתום לב, והוא נתן את עצמו כדוגמא. אוקיי?

vampire1

New member
הסברון ....

יש לקחת את מה שאמרתי בצחוק, כי גם ככה אני הולך לקבל על הראש בגלל זה.
אופיר

Niff74

New member
../images/Emo54.gif כמו שדפי אמרה, זו *באמת*

היתה הערה מיותרת. בכלל, כל הדיון הזה מריח לא טוב לדעתי, מכיוון שהוא נשמע פחות כמו רצון כן ועניין אמיתי, ויותר כמו ניסיון זול לעורר סנסציה. ואם אני טועה, אני מתנצלת מראש. האהבה לסדרה חוצה גבולות של מדינות, הבדלי דת, גזע ומין וכן כן... תתפלאו... העדפה מינית... אין כל פסול בשאלה "למה אתם כל כך אוהבים את הסדרה?" או "האם יש קשר בין נטיותיכם המיניות לעובדה שאתם אוהבים אותה", אבל תגובות של אנשים שמתיימרים לקרוא לעצמם מעריצי הסדרה, ובו בזמן ממהרים לציין, לבל יחשדו בהם, חס וחלילה, שהם סטרייטים ולא כל דבר אחר, לא מוסיפות כבוד לאף אחד מאיתנו. אם יש דבר אחד שהודגש (עד זרא לפעמים...
) בסדרה במשך כל 6 העונות שלה, זה הקונספט של אהבה, ששום מכשול לא יעמוד בפניה - לא הזמן, לא הגוף, לא הסביבה, ובטח לא דעות חשוכות של אנשים שהזמן יעשה את שלו והן ייעלמו ויישכחו בדיוק כמו בעליהן. תשתדלו בבקשה שלא לשכוח את זה.
ועכשיו, אחרי שסיימתי להטיף על אהבה, אני אלך לי בשקט להקיא בפינה...

ענבר1

New member
דווקא אהבתי מה שאמרת...מאוד

הטפה חמודה על אהבה הלוואי וכולם יחשבו ככה אני כבר מדמיינת במוחי את זינה עם ארס קטן והם באים אלינו בפסח.... טוב נו אולי "קצת" הגזמתי

Niff74

New member
../images/Emo54.gifענברי, קבלי ארס קטן,לכבוד החג

ושיהיה רק טוב, לשם שינוי...

למעלה