שאלה?

שאלה?

שלום! האם מישהו יודע מהי בדיקת יציבה ומה התהליך? בנוסף הופנתי לבדיקה נוספת משהו כמו QUA????אני מקווה שאני מבטא זאת נכון זאת בדיקה שהולכת יחד עם בדיקת שמיעה שעליי לעבור. זהבה שאלה נוספת? אני מטופל במרפאת כאב ומקבל סדרת זריקות בצוואר הבנתי שייכול להיות שהציפצופים באוזניים יכולים להגרם מכאבי הצוואר הבעיה שאני מרגיש שאני מאבד את אוזן שמאל .יכול להיות מצב שאפשר לאבד שמיעה באוזן אחת באופן טוטאלי(חרשות) מבחינה רפואית?????????פשוט אוזן שמאל שלי כמעט ולא מגיבה לסביבה אטומה לחלוטין. תודה עופריקו3

zs1957

New member
תשובה לעופריקו3

שלום רב עופריקו3 מה שלומך? לא שכחתי אותך. להלן תשובתי לשאלותיך: אני מבינה שאתה סובל מטינטון וסחרחורת לפי מה שכתבת לי זה נראה כמו מחלת מנייר. טינטון +וורטיגו +אובדן שמיעה באוזן זה מחלת מנייר.לכן אתה סובל מצפצוים באזניים וכאבים בצוואר. הטינטון גורם לכאב בצוואר. זה יושב על אותה מערכת עצבית שגם אחראית על שיווי המשקל ונמצאת באוזן התיכונה. אנשים הסובלים מטינטון או ממחלת מנייר שמיעתם נפגעת עד כדי אובדן שמיעה באוזן אחת. ממליצה לבקש מרופא א.א.ג. בדיקה אצל קלינאית תקשורת. בהחלט יכול להיות מצב שתאבד את השמיעה. מכשיר שמיעה יקל מאד על הבעיה באוזן שמאל בטרם תאבד אתהשמיעה לחלוטין. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה