ומה עם..
אוכל שלא סתם "נגע בבשר" אלא שממש התבשל באותו הסיר, באותם המים עם חתיכות עוף וספג את הטעם שלהן- כלומר מרכיבים מהבשר נמצאים בתוך הקניידלעך והירקות, והבשר הוא מרכיב חשוב כאן כי הוא נותן להם את הטעם והכל..?? אדם דתי ידבר איתך גם על נגיעה פשוטה, גרגיר קמח נגע בירקות שלי.. זה בהחלט נראה מטופש משהו אם אפשר להעיף את הפרור הזה משם.. אבל הבעיה היא כשאתה לא ממש יודע כמה עמוק היה הקשר בין חתיכות הבשר לשאר הירקות בסלט? תסכים לאכול משהו שיש עליו רוטב של בשר (בלי הבשר, אבל שהוכן והיה עם בשר קודם), או בעצם כללית לאכול בשר אם זה לא יחשב לך כאכילת בשר? נגיד שאריות שהיו נזרקות לזבל בכל מקרה? זה כאילו.. החיה המסויימת הזאת לא ממש מתה בשביל הרוטב, והשאריות בכל מקרה לא משנות אז זה בעצם בסדר לאכול אותם? (דרך אגב, סבתא שלי טוענת בתוקף שהבשר זה מה שנותן את הטעם ובלי זה לגזר של המרק היה טעם אחר לגמרי, לי אישית זה גרם להפסיק לאכול אותו ולסבתא שלי לקלל את הרגע שהיא פתחה את הפה)