שאלה

ptitim

New member
שאלה

לפני כמה ימים דיברנו כמה מחברי המשלחת על זה שצריך לעשות איזה ערב, שיחה, אירוע, מפגש, משהו לסיכום המסע( עברו 3 חודשים כמעט) ואני חשבתי שאולי אפשר לקשר את זה ליום הזכרון הבינלאומי לשואה. עכשיו יש לי כמה שאלות בנושא: 1. זו לא אמורה להיות יוזמה של בית הספר לארגן אירוע מסכם כזה? 2. אם אנחנו נארגן את זה לבד, מה אפשר לעשות? ואם כדאי לקשר את זה ליום הזכרון הבינלאומי. תודה

זו אמורה להיות יוזמת בית הספר

תשאלו את המורים המלווים אם מתוכנן דבר כזה. בגדול במפגש מסכם עושים מעיין סגירת מעגל. נהוג שבמפגש הראשון שהיה לכם (לא יודע אם עשיתם את זה) כותבים את הציפויות מהמסע, מהחברים וכו'...ובמפגש המסכם פותחים. נהוג גם לערוך סרט של המסע (שמישהו יכין) ולהקרין אותו, בדר"כ כולם מביאים את תהמונות שלהם ומתסכלים... עושים דיון סיכום וכו'.. עדיף שזה יהה ביוזמת המורים/המדריך.

ptitim

New member
אחלה

כן עכשיו אני נזכרת שרשמנו פתקים כאלה... והסרטנו את כל המסע... אני ישאל את המורים =) תודה!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אז תארגנו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אתם יכולים לקבוע באחד הבתים או בביה"ס, ולהחליט על מה מדברים ואיזה סרט מראים.. לא בעיה.

שלום המנהלת

אשמח לפגוש אותך בפורום שואה הנצחה ותיעוד ושתקחי חלק בדיונים- זה מאד יעזור!!!

ממ אצלנו ארגנו את זה משותף..

אני וחברה שלי היינו נציגות מהתלמידים והמורות המלוות עזרו לנו ומכוון שאני בקשר עם איש העדות שלנו הזמנתי אותו.. והוא בא עם כל המשפחה שלו והנכדות שלו וקראנו משו שכתבתי והענקנו לו זר פרחים והמורות הכינו לנו תעודות והביאו לנו ורדים ובמהלך המפגש הקרנו את הסרט שאני וחברה שלי צילמנו וערכנו גם ההורים קראו משו וכל אחת מהמורות וגם איש העדות שלנו עלה לדבר היה ממש מרגששש המפגש שלנו ערך בערך שעתיים בהצלחה עם שלכם

Eti No Name

New member
אממ אנחנו.. ../images/Emo14.gif

עשינו מפגש לא בדיור מסכם.. עשינו על האש אצל בית של אחד הילדים, וכל אחד הביא משהו. באנו לפני זה [היינו 3] ארגנו הכל, ניקינו, סידרנו, ואיזה חודש לפני זה גם אספנו כסף מכל אחד וקנינו מתנות לראש המשלחת, למורה שיצא איתנו, ולמדריך. [מתנות בשווי כל אחת 300 שקל.] זה היה מאוד כיף ואח"כ נכנסו לבית וצפינו בכמה קטעים מההסרטה..

אנחנו עשינו גם וגם

אנחנו במשלחת היינו 2 קבוצות..אז הייתה יוזמה אחת של התלמידים שעשינו מפגש של האוטובוס שלנו ודווקא הרוב באו והיה ממש נחמד,העלנו חוויות והכל. והיה לנו גם כמו טקס כזה,סיכום של מפגש פולין מטעם הבצפר שכל המשלחת+הורים היו והיה ממש מדהים! עם קטעי וידאו,עשו כמו יומן מסע של קטעים שהתלמידים כתבו,היה מצגת על כל יום והזמינו גם את המדריכים,נתנו מתנות למורות. והיה ממש נחמד להיפגש כולם במסגרת המשלחת וכמובן היה ממש מרגש,רק נתן לי חשק לצאת שוב למסע! אז אם את יכולה לארגן מפגש שזה באירגון התלמידים או שיהיה משו פורמלי מטעם הבצפר...העיקר תעשו משו זה ממש כיף :)

N o a m i t

New member
המפגש סיום

לדעתי \ הוא חשוב מאודו תורם הרבה, למרות שהוא כביכול "מסיים" את המסע הוא בעצם רק מתחיל את המסע שמתלווה אליך בכל המשך החיים המדריכים מדברים מספרים חוויות סיפורים מעניינים מהמסע, ההורים שואלים ושומעים, אפשר להקרין איזה סרט או תמונות מהמסע וקטעים שאנשים כתבו, מאוד מרגש ונחמד.

למעלה