שאלה..

unita2

New member
שאלה..

שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לריקודי סלסה וריקודים בכלל.. כשאני רוקדת, קצת קשה לי לשמור על שיווי משקל, במיוחד כשאני מסתובבת או מסובבים אותי. אני לא יודעת ממה זה נובע... ניסיתי להחליף נעליים.. ניסיתי עם נעלי ספורט, או נעליים שטוחות וזה לא עזר... עם נעלי עקב גם לא מי יודע מה... אולי צריך איזה נעל אחרת? אולי מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון?

navy123

New member
2 עצות....

1.פוקוס: כשמסתובבים מהר (spin) צריך לשמור על מיקוד המבט בנקודה מסויימת שמולך, בתחילת הסיבוב (עד שאינך יכולה עוד), ולחזור אליה בתום הסיבוב. בצורה כזו תוכלי להסתובב מספר פעמים בלי להסתחרר. 2. להתאמן, להתאמן ולהתאמן. ככל שתתאמני יותר תתרגלי לסיבובים. בהצלחה

unita2

New member
זה לא קשור...

אני מסתכלת על נקודה מסוימת כשאני מסתובבת... אבל אני עדיין כאילו עומדת ליפול ... ואני רוקדת סלסה כבר שנתיים בין פעם לפעמיים בשבוע... וגם לפני זה רקדתי בלט כמה שנים טובות... עוד עיצות?

omni4

New member
יכול להיות

שאת בסוף הסיבוב מביאה את הראש לפני הגוף, אז לא. צריך לסובב את הגוף עד שאי אפשר להסתובב ואז לסובב את הראש. הראש מסתובב אחרון.

סיבובים

בדרך כלל ,מניסיוני , איבוד שיווי המשקל בסיבוב נובע מכך שלא שומרים את הגוף ישר בעת הסיבוב. אם הגוף נשאר ישר ובדיוק מעל לכפות הרגליים, לא יהיה אובדן שמ ולא ככך משנה אם נשמר הפוקוס או לא. נסי להסתובב לאת בשלב ראשון (ללא בן זוג) תוך כדי הקפדה על אנכיות הגוף.

למעלה