שאלה

יוהנה30

New member
שאלה

אנשים יפים ויקרים תוך כמה זמן כישוף אמור להתחיל לעבוד?

RainBird

New member
לא החלטת שכל הקטע הזה לא בשבילך? מה שעברת לא הספיק?

יוהנה30

New member
תשובה

סתם מסקרן אותי , כי ניסיתי המון דברים אוף אחד לא עבד ויש מצב שזה בולישיט ? או שאני פשוט לא מקצועית ומתוקה לא עברתי כלום הוא שיחק בי כמו פינג פונג שנים אוהב לא אוהב לא יודע וכו' אז ניסיתי את המוצא האחרון ... את יודעת מה זה שאוהבים השכל בורח

Bartal j

New member
תראי אני ממש מומחית אבל תני לי

לומר לך שאם אין לך מושג מתי הכישוף מתחיל להשפיע אז את צריכה לפקפק אם הטלת אותו נכון וכל מקרה של כישוף זה עניין לגופו שמטילים כישוף צריך לדעת כלל בסיסי לפחות מתי הוא יתחיל להשפיע ולכן רצוי להכין אותו בעצמך
ובשבילך נקווה שלא הטלת אותו טוב ושאין שום השלכות לא רצויות למה שעשית. והכל כרגיל. אני חושבת שהשימוש במאגיה יכול להיות כלי די מסוכן למי שלא יודע להשתמש בה כמו שצריך ועוד עושה בה שימוש בשביל להתנקם במישהו ששיחק בו /שבר לו את הלב וכו' וכו' . לדעתי להכניס מאגיה לענייני הרגש והלב זאת טעות כי אי אפשר ,אין זה לא מוסרי ולא יפה לכפות על מישהו לאהוב אותך , בניינו היית רוצה שמישהו יכפה עלייך לאהוב אותו כדי להשפיל אותך? וגם אם אפשר זה יהיה לא אמיתי ומלאכותי אבל זו לא כוונתי כעת. סתכלי את יודעת כמה קשרים מעפנים היו לי בחיים שלי? אני אומנם לא פרפרית אבל היו כמה כמה אשהבתי ובסוף זה לא נמשך לנצח ויש כאלה שנגמרו לצערי בצורה הלא הכי יפה ואחד אפילו בבגידה אין מה לעשות ככה זה חלק מהחיים ,מין תהליך שצריך לעבור כדי ללמוד מטעויות. מה נראה לך שהלכתי והתחלתי לכשף כל מי שפגע בי? גם כשהכי כעסתי בעולם על זה שהעז לשקר ולבגוד בי (ואת בטח יודעת שזעם נשי זה לא דבר טוב כל כך) לא חשבתי להטיל עליו איזה כישוף כדי להתנקם בו. בסוף הגלגל חוזר ובגדול , ולא צריך להשתמש במאגיה כדי לזרז את התהליך הזה. הכישוף הכי טוב למקרים כאלה הוא הזמן והכי כואב זה ההתעלמות מאותו אחד בהתחלה זה קשה אבל עם הזמן זה הופך להיות קל יותר ואת חוזרת לחים בריאים יותר בלעדיו ופותחת לך דלתות חדשות להיות מאושרת שוב. קיצר לא משנה מה המצב בניכם עד כמה הוא גרוע, חמור וזוועתי לדעתי מאגיה היא לא הפיתרון בכללל ואם הוא משחק ולא יודע להעריך מה שיש לו ביד? אז להעיף אותו ומהר לכל הרוחות, ולשלוח אותו לחפש את החברים שלו ושימצא לעצמו חיים בלעדייך ודרך אגב חח ארדן העונה לכינוי RainBird הוא לא בת אלא בן
יום טוב שיהיה לך... בר

למעלה