שאלה

שאלה

ישנם לא מעט אנשים אשר מבטלים פגישות,דוחים אותם,מודיעים ברגע האחרון שלא באים. אלה הם אנשים אשר כבר מצויים בתהליך האימון באופן שוטף. כיצד אתם מתמודדים עם מצבים אלו? ניסיתי דרכים רבות,אבל אני נתקלת בתופעה הזו שהיא חוזרת על עצמה. אשמח לשמוע חוות דעת בעניין. תודה רוז

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כמה זה עולה להם?

האם התופעות האילו קורות גם כאשר את מבקשת תשלום על פגישה שלא התקיימה בזמן?

תודה על תשובתך

ני מבהירה להם וקובעת את כללי האימון , הנוגע ללוחות זמנים ,אופן תשלום,וכמובן - איחור בפגישה הוא תמיד על חשבון זמן האימון ומשולם כפגישה ללא דבר. התופעות הללו אינן קשורות לעניין התשלום,דווקא בעניין זה - עד כה הולך בסדר גמור. גם כאשר מאומן מזגזג בשמני הפגישות או בימי הפגישות- אני בהחלט מבהירה את המחוייבות שלו בעניין מחדש. יחד עם זה - עדיין ישנן בעיות בעניין ולא מעט.

קביעת כללי אימון

בעת חתימת החוזה הנני מסבירה על מחויבות הודעה מראטש וזמן נתון לביטול/דחיית פגישה ובאם לאו יחוייב המתאמן בתשלום עבור הפגישה, כמו כן איחור הוא על חשבון הזמן שמחוייב עליו כך שעולה נושא האחריות ומחויבות אולם מהפן שלי כמאמנת הנני מתייחסת לאיחור כזמן אימון. כאשר היה לי מתאמן שהרבה לאחר ולבקש ביטולים העלתי את נושא האחריות ומחויבות והסברתי כי אין אימון מבחינתי כלל גם אי ביצוע משימות,ןבאופן ההתנהגות שלו והפסקתי האימון. בהצלחה אירית שעל

למעלה