שאלה

שאלה

אני לא שומעת נייטוויש הרבה זמן ודיי הבנתי שאנשים לא בידיוק מתים על once... מה יש בו שגורם לכם לא לאהוב אותו? נ.ב: סורי על הבורות..

Super Alonit

New member
גם אני די בורה בנושא, זה בסדר.../images/Emo6.gif

אני פשוט מעדיפה את האלבומים האחרים שלהם בהשוואה אליו, וכנראה שאני לא היחידה.
טאריה די נהרסה בוואנס (חוץ משירים כמו GLS שיצא מדהים
), ובכללי קשה לי להצביע על יותר מ-5 שירים שאני אוהבת בוואנס. יש כאלה סבירים, אבל הם בכלל לא מתקרבים לרמה של מה שהיה להם לפני כן. אני לא ממש יודעת להגדיר את זה אבל זו לא רק טאריה, זו כל הלהקה- אם הבעיה הייתה רק בקול של טאריה אז לפי דעתי האלבום היה יוצא הרבה יותר טוב.

תתביישו לכם!

Ones לדעתי אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי בחיי הגיטרות יותר כבדות הבס יותר מושקע ובכלל כל הקולות של הכינורות וכלי המיתר בכלל שם זה לא איזה סינטי מסריח זה נגנים אמיתיים! לדעתי אחד הטובים!

Amir Noy

New member
זונועות!!

וואנס אחלה אלבום D: אומנם בכיוון שונה משאר האלבומים..ודי התנסות בכיוון שונה.. אבל האלבום טוב... מי שלא אוהב אותו...שיסבול P:

הסאונד של הגיטרות,

הקול של טאריה שכל כך ירד באיכותו (כבר לא שרה אופרה כמו פעם), וסעיף פלצני: יש כמה שירים שהסולם שלהם פשוט בלתי ניתן לשמיעה. ממש חורק. וזו רק ההתחלה
אני אעשה עליו ביקורת ביום מן הימים, כרגע פשוט אין לי זמן בגרוש.

הקטע החורק היה סיכום על הסאונד,

לא הסולם.
קיצר יש כמה שירים שהם בלתי נסבלים.

dralan

New member
אמממ

כמו שאמרו, הקול של טאריה כבר לא אופראי, ובאמת יש כמה שירים מעצבנים (כמו Creek Mary's Blood, Dead Gardens) אבל בכל מקרה אני לא שונא אותו, פשוט חושב שהוא פחות טוב מהשאר (אני פשוט לא שומע אותו בתור אלבום, אלא שירים בודדים ממנו :p)

בהחלט שיר ענק!!

עבודת גיטרות ותופים פשוט מעולה! אני כלכך שמח שהמוסיקה שלהם מתקדמת ככה!

למעלה