שאלה

jack4u

New member
שאלה

היי, במאגיה טיקסית, כיצד היום של כוכב מסויים שונה מהלילה של כוכב מסויים? הבעיה שלי היא כזאת: אני רוצה לעשות טקס ביום ובשעה של מאדים, הבעיה היא שהזמנים האלה לא מסתדרים לי והפתרון הנוח ביותר היא לבצע את הטקס בלילה. השאלה היא, האם יש השפעה גדולה או זניחה?

wateryjohn

New member
תשובה

מנסיוני וממה שקראתי ההשפעה היא זניחה. השעות והזמן הם יותר דרכים למקד אותך מאשר דבר שיעשה או יהרוס את הטקס.

מהי מטרת הטקס?

אם יורשה לי לשאול כמובן. האם זהו טקס שלקחת ממקום מסויים? טקס משלך? טקס שלקחת ושינית אותו?- זה מאד עקורני. לכל טקס יש תכונות ודרישות משלו. בטקסים המותאמים לכוכבים, התוצאה לרוב יותר אפקטיבית כאשר הטקס מתבצע בשעת הזריחה של היום המתקשר לכוכב. אך כמובן שיש יוצאי דופן, ישנם טקסים בעלי אופי מסויים שדווקא ידרשו מצב מסויים של הירח, ולכן כן יתעצמו בשעות המאוחרות של היום. אם אתה שואל אותי, אם הטקס מתקשר לתכונות של מאדים, אז כן, עדיף לך לבצע אותו ביום. האם ההשפעה גדולה או זניחה? - הדבר תלוי בגורמים רבים, במאגיה טקסית יש משמעות וסיבה לכל דבר, בין היתר גם לכוכבים, מזלות, ימים שעות ההתאמות ביניהם וכו', ניתן למצוא דוגמא לכך ב"מפתח שלמה" ובעוד גרימוארים וטקסטים שונים. אך אין זה אומר שאתה חייב ללכת על פי החוקיות המסויימת במקורות האלו, תמיד ניתן לשנות, אך תוך כדי התחשבות בגורמים. אם מטרת הטקס מאד חשובה לך, אז אני ממליצה שלא תלך על הפתרון הנוח ביותר, אלא תחכה עד שתמצא את הזמן המתאים והנכון לבצע את הטקס. ואם אתה בכל זאת מעוניין לבצע אותו מהר, אתה יכול לנסות, יש סיכוי מאד גדול שיילך לך טוב מאד גם בלילה, אבל שוב, יש סיבה למה יש זמנים מסויימים לטקסים, הם זורמים יותר טוב, חזקים יותר, אפקטיבים יותר וכו'.

jack4u

New member
תגובה

את מטרת הטקס אני לא יכול לספר, אבל זה טקס משלי, במהלך הטקס אני טוען קמע בהמון כוח פלנטרי. בעצם כל הטקס בנוי מאיסוף ובקשת כוחות פלנטרים לפי הדרגה (אלוהות-כוכב-ארך מלאך,מלאך...) ובגלל זה חשוב כלכך לבצע אותו ביום ושעה של הכוכב(במקרה הזה מאדים). חשבתי על משהו: אולי אפשר לשלב כוח פלנטרי דומה, אם הטקס שלי נועד להשיג יכולת מסויימץ, אולי האנרגיה של השמש שבכוחה להמריץ ולתת ויטאליות יעזור.

תחשוב על השילוב הבא:

כשהשמש נמצאת במזל טלה (הנשלט ע"י מאדים), בזמן השעה והיום של מאדים

jack4u

New member
זאת הבעיה!

אי אפשר ביום ובשעה של מאדים! לכן כיוון המחשבה שלי נוטה יותר ליום של מאדים והשעה של השמש או היום של השמש והשעה של מאדים.

אז אולי השילוב הבא:

היום של מאדים, השעות של ירח\שבתאי\ שמש (כולן שעות טובות לזימונים למיניהם) כשדווקא הירח נמצא באחד ממזלות האדמה. זהו זמן נפלא עבור זימונים, הטענות, שימוש באנרגיות על חפצים וכדומה. נראה לי אחלה שילוב,לא? למרות שאני עדיין חושבת שכדאי לך לחכות עד שתוכל לבצע את הטקס כשהשילוב המקורי כן יהיה אפשרי, אבל זאת דיעה שלי
נ.ב - שאלה, אם נראה לך נכון לבצע את הטקס ביום של מאדים ובשעה של השמש אז מה הבעיה? זה גם זמן שהוא נוח לך וגם זמן שמתאים למטרה, אז נפתרה הדילמה לא?

Swicca

New member
ארממ..

בגלל רצונות של אנשים ואנרגיה שלהם במהלך היום יש הרבה הפרעות.. במיוחד כשהמטרה שלך נמצאת רחוק ממך, לכן עדיף לעבוד בשעות שרוב האנשים בהם ישנים והאנרגיה סביבך רגועה יותר. זה רק בשביל שהאפקט יהיה מקסימלי כמובן. מקווה שזה איכשהו עונה על השאלה.

Swicca

New member
טקסי גירוש?

לגרש את ההילות והאנרגיה של אנשים אחרים? :p אני מניח כשיש לך רצון חזק מספיק משל עצמך זה לא משנה(פלוס כמה טריקים) אבל נשמע לי קצת מוזר.. את\ה מוכנ\ה להסביר?

jack4u

New member
תגובה

עצמים חיים משאירים ומשרים השפעות מאגיות שונות במתכוון או לא במתכוון. לדוגמא, אדם שהתנהג ברגשנות בבית ליד משרה אווירה של יסוד המים, אדם שהתפלל משרה אווירה שונה. טקסי הגירוש בתחילת הטקס יוצרים אזור שנקי ומוגן מהשפעות כאלה, שנוצרים כל הזמן ויכולים להפריע לטקס שלך.

Swicca

New member
לא על זה דיברתי..

תאמין או לא, לא התכוונתי לכך באופן חסר אונים של אררג, האנרגיה מסביבי לא נקייה. כשהמטרה שלך פיזית רחוקה ממך.. יש הפרעות בדרך, ואלא אם כן הטקס שלך הוא עליך אישית אתה צריך או מספיק כוח או תנאים מסויימים בשביל רמה גבוהה מספיק של אפקטיביות. לטהר את האוירה שלך לא תטהר את האוירה בכל (לדוגמא..) ראשל"צ מהבית שלך ועד הבית של מי שזה לא יהיה. במהלך הלילה פשוט יש פחות הפרעות כי רוב האנשים ישנים, שלא כמו במהלך היום שהם מזהמים את האויר בציפיות שלהם, אכזבות וכו' וכו'. כאשר אתה מזמן משהו, או עובד עם ישות למשל זה לא משנה, כי היא מגיעה אליך, אבל כשזה משהו שנמצא בצידו השני של העולם.. אני בספק עם זה יגיע לשם בלי לנצל חיבור או קשר כלשהו לאותו אדם או מטרה(בלי כמובן להכליל טכניקות אחרות).

Bastat

New member
תגובה לתגובה של התגובה ../images/Emo6.gif

אני לא יכולה שלא להסכים איתך עם מה שכתבת על עצמים חיים המשאירים השפעות אלו או אחרות.... אבל למה להתחיל טקס כל כך עוצמתי עם חיבור מושלם לפלנטה ולכוכבים... בטקס גירוש ? עבורי הקונוטציה של השם של הטקס הראשוני כבר היה מכניס אלמנטים לא רצויים לטקס. עצה ממני (קבל או לא :) - אני אישית מאוד טורחת בטקס טיהור לפני טקס - אם זה טיהור שלי ובאם זה טיהור מעגל העבודה. ברגע שאני מתחילה ובונה את המעגל ברמה אנרגטיתית, הבניה מגיעה ממקום טהור ולכן המעגל עצמו נקי וטהור מכל אנרגיה חיצונית. ואז בניית הספירלה שסובבבת אותי ודרכה ואיתה אני עובדת נקייה וטהורה ושום אנרגיות חיצוניות לא משפיעות על מטרת הטקס. לי בכל אופן זה עובד ככה ובצורה מופלאה. טיהור מול גירוש... אישית הייתי מעדיפה טיהור

תגובה...ל..בסטאט.

במקרים כאלו טקסי טיהור הם הרבה פחות אפקטיביים. טקס טיהור נועד לטהר ו\או לקדש כלי מסויים, גוף מסויים, מקום מסויים וכו', הוא מנטרל את ההשפעות שהיו טמונים באלו עד אותו הרגע, ותפקידו הוא כאילו "לקראת" העבודה המאגית. אבל בניגוד לטקסי גירוש הוא לא מונע מהשפעות חדשות להפריע לסביבת ה"עבודה". טקסי גירוש לעומת זאת יוצרים מרחב נקי מהפרעות שעתידות לבוא, ויוצרים מרחב מקודש למען הטקס. טקסי גירוש הכרחיים למאג למקרים בהם הוא מעוניין לבוא ממקום שבו אין גם השפעות פנימיות שמפריעות- מחשבות, פחדים, תחושות מסויימות, שיכולים לשבש את התהליך. אלו יכולים להיות גם דברים טובים כמו שמחה, אושר וכו', העניין הוא שיש הרבה טקסים, כישופים וכו' שדורשים מהמאג באמת להיות במצב ניטרלי מבחינתי אמוציונאלית. טקס טיהור לא יעזור במקרים כאלו. במעגל ניתן להשתמש כדי למנוע כניסה של ישויות חיצוניות, בטקס טיהור ניתן להשתמש למען המטרות הרשומות למעלה, וטקסי גירוש כוללים בתוכם את כל הפעולות האלו יחדיו, ולכן הם יותר שימושיים.

Bastat

New member
תגובה לציפור על חוט התייל ../images/Emo6.gif

את נשמעת לי בעלת ניסיון, תסבירי לי בבקשה - "אבל בניגוד לטקסי גירוש הוא לא מונע מהשפעות חדשות להפריע לסביבת ה"עבודה". - איזה השפעות חדשות ? שאני עובדת המעגל והספירלה סגורים לכל השפעה שהיא כך שאני לא ממש מבינה למה את מתכוונת, ואם ו..נכנס משהו אזי מבחינתי הוא חלק מהתהליך וצריך להיות שם איתי בעבודה (לא שזכור לי שקרה דבר כזה). שוב לי לא מסתדר מבחינת קונוטציה של המילה גירוש. גירוש = "מרחב נקי מהפרעות שעתידות לבוא, ויוצרים מרחב מקודש למען הטקס" - אני מטהרת למטרות אלו. שוב יכול להיות שהטיהור שלי מקביל לתהליך הגירוש שלך אך אנו פשוט קוראים לילד בשם אחר. והכי חשוב אחותי לעשות את מה שעובד לך ומרגיש לך מצדי תקראי לזה בננה
.

jack4u

New member
הממממממממממ...

תחזרי על ההגדרה של טקס גירוש. טקס גירוש הוא (מבין הרבה דברים), טקס טיהור, בגלל זה מתחילים איתו במאגיה טקסית.

למעלה