מהי מטרת הטקס?
אם יורשה לי לשאול כמובן. האם זהו טקס שלקחת ממקום מסויים? טקס משלך? טקס שלקחת ושינית אותו?- זה מאד עקורני. לכל טקס יש תכונות ודרישות משלו. בטקסים המותאמים לכוכבים, התוצאה לרוב יותר אפקטיבית כאשר הטקס מתבצע בשעת הזריחה של היום המתקשר לכוכב. אך כמובן שיש יוצאי דופן, ישנם טקסים בעלי אופי מסויים שדווקא ידרשו מצב מסויים של הירח, ולכן כן יתעצמו בשעות המאוחרות של היום. אם אתה שואל אותי, אם הטקס מתקשר לתכונות של מאדים, אז כן, עדיף לך לבצע אותו ביום. האם ההשפעה גדולה או זניחה? - הדבר תלוי בגורמים רבים, במאגיה טקסית יש משמעות וסיבה לכל דבר, בין היתר גם לכוכבים, מזלות, ימים שעות ההתאמות ביניהם וכו', ניתן למצוא דוגמא לכך ב"מפתח שלמה" ובעוד גרימוארים וטקסטים שונים. אך אין זה אומר שאתה חייב ללכת על פי החוקיות המסויימת במקורות האלו, תמיד ניתן לשנות, אך תוך כדי התחשבות בגורמים. אם מטרת הטקס מאד חשובה לך, אז אני ממליצה שלא תלך על הפתרון הנוח ביותר, אלא תחכה עד שתמצא את הזמן המתאים והנכון לבצע את הטקס. ואם אתה בכל זאת מעוניין לבצע אותו מהר, אתה יכול לנסות, יש סיכוי מאד גדול שיילך לך טוב מאד גם בלילה, אבל שוב, יש סיבה למה יש זמנים מסויימים לטקסים, הם זורמים יותר טוב, חזקים יותר, אפקטיבים יותר וכו'.