להתקין את Mysql על שאלל ????
אתה מתכוון בטח ל shell ? תאר לך שאני אשאל: רציתי להתקין מיי אס קיו אל על מאשין של בי אס די, יש לי גישת רוט ולא ידעתי איפה מנהל המערכת באותו הזמן, ולכן ניסיתי לבצע אינסטול ידני בעזרת אר פי אם ואז גיליתי שלבי אס די אין בכלל אר פי אם. אז נכנסתי ל אף טי פי של האתר בי אס די דוט או אר ג´י והורדתי איזה תוספת שנותנת לי לקמפל אר פי אם למערכת.... אחרי חמש שעות של הורדה בעזאת איי אס די אן הקובץ ירד. הצלחתי לפתוח את הקובץ טאר ג´י זד. למה אין לי ג´י סי סי ? טוב, אני חושב שמיציתי את העניין. אנא, מונחים באנגלית מסוג של shell תכתבו או "shell" או "מעטפת" (זה התרגום לעברית) לגופה של שאלה: אני מניח שיש לך גישת שאלל (סליחה, shell) למחשב מרוחק, על יוזר רגיל. אתה רוצה להתקין שם mysql (כלומר בתור בינארי שיעבוד על הרשת). אני בספק לגבי העניין (אלא אם אפשר לקמפל ולהריץ בתור משתמש רגיל ? פניו נשמע לי לחלוטין לא הגיוני). מה שאתה יכול לעשות, זה לבדוק אם מותקן Mysql בשרת, ולבקש מהסיסטם אדמין לתת לך הרשאת גישה אליו... אם הוא יהיה נחמד אולי הוא יתן לך יוזר ושם משתמש. ואם הכוונה שלך: לגבי התקנת קליינט - אז כן, הקליינט עובד דרך shell. זה כבר עניין אחר. אבל למה לא לשאול בצורה ברורה יותר ? לילה טוב לך ולכולם.