שאלה

itay187

New member
שאלה

בתור בחור שמחפש קשר רציני, יש לי שאלה: קיבלתי אתמול מספר טלפון ממישהי שמצאה חן בעיני דרך האינטרנט, אמרתי לה שאני אצור איתה קשר, עוד לא דיברנו. היום, חבר שלי אמר שיש לו מישהי ממש מדליקה להכיר לי ושאל אם אני רוצה את הטלפון, אמרתי כן. מה אתם חושבים? אם אני באמת לא רוצה לשחק משחקים ולהגיע למצב שבו אני לא כנה עם מישהי, זה בסדר לצאת עם שתיהן לפגישה אחת ואז להחליט? או שזה לא לעניין? אם חשבתי לפגוש קודם את זו שחבר שלי רוצה להכיר לי, ובמידה ולא יתאים,להרים טלפון לבחורה מהאינטרנט רק בעוד כמה ימים, מה אתם אומרים?

זמשוש

New member
לא מזמן התחבטתי לא מעט

בדילמה שכזו. כל מי ששאלתי (כולל אמא שלי) אמרו לי שזה בסדר לצאת ולבלות עם שניהם במקביל עד שאחליט. ואז עלתה השאלה, עם מי מהם לצאת קודם? עם זה שהכרתי קודם או עם השני שהשאיר בי יותר רושם? תעשה מה בראש שלך. תבלה ותיהנה. תצא עם אחת. תצא עם השניה. תחליט ותמשיך הלאה עם זו שמוצאת חן בעיניך יותר. או לא עם זו ולא עם זו (גם זו אופציה). אבל... קח בחשבון שקיבלת טלפון מבחורה והיא כנראה מחכה לטלפון שלך... אם תמתין יותר מדי... יכול להיות שיאבד המומנטום והיא תחשוב שאתה משחק איתה (שזה נכון בערך, כי אתה משאיר אותה כאופציה שניה)... קיצר, אל תמשוך אותה יותר מדי זמן.

magenta73

New member
אני לא אוהבת לרקוד על שתי חתונות

במיוחד כשאחת החתונות היא רק איזה פיקציה שחבר מסדר. שלך תדע בכלל מה יצא מזה, אם בכלל. אני הייתי אומרת לחבר, תשמע, נכון שרציתי טלפון, אבל אני רוצה לנסות משהו אחר עכשיו, לראות אם בכלל הבחורה ה"מדליקה" מודעת לעובדה שאתה אמור להתקשר. אם היא בכלל לא מודעת - אז עזוב אותה. אם היא כן מודעת, תפגשו - לא - סבבה תתקשר לבחורה שמוצאת חן בעיניך מהאינטרנט - כן מוצאת חן - עדיין תיצור קשר עם ההיא מהאינטרנט ותגיד לה שבדיוק פגשת משהי.

gilad269

New member
זו בעיה

כי מה יקרה אם בסוף לא תתלהב מהבחורה מהאינטרנט,ותגיד לחבר שאתה לא מעונין. מאיזה בחינה הבחורה מהאינטרנט הלהיבה אותך? אני לא חושב שזה מסוכן לצאת עם שניהם לדייט. הרי,את הבחורה מהאינטרנט,אתה בכלל לא מכיר,אפילו לא דיברת איתה.אז פגש איתה,תראה מה יצא,או לפחות דבר איתה. אם מדובר בפגישה אחת בלבד,אז אתה לא משחק עם אף אחד.אתה לא חייב לחשוף הכל. אחרי שתפגש עם הבחורה מהאינטרנט,תפגש עם הבחורה של חבר שלך,ותראה מי מתאימה לך יותר. ואז מי שלא תתאים לך,תפרד ממנה בידידות.

zukik

New member
צא עם שניהם ואל תשכך

גם להגיע למיטה כי איכות הסקס היא גם מרכיב משפיע על טיב היחסים ....

למעלה