שאלה

שאלה

יש סרט חדש למרי קייט ואשלי? אתם יכולים להביא לי בבקשה את הרשימה של כל הסרטים שלהם ? תודה :]

גליזה

New member
סרט חדש? לא שידוע לי

יום בניו יורק יצא לפני שנתיים. רשימת הסרטים?
פי, כבר שכחתי..

גליזה

New member
כמה שאני זוכרת בכל זאת../images/Emo122.gif

דרכון לפריז חופשה בשמש מותק הילדות התחלפו להרוויח את לונדון טוב, אני ממש סנילית אז נאלץ לעצור כאן

חח תודה מאמי

את אלו זכרתי ועוד כמה חח טוב אוף הן צריחות להתחיל לעשות עוד סרט כבררר =]

Ortal D

New member
רשימת הסרטים (מקווה שלא שכחתי משהו)

הולכים לבית של סבתא יופי של צרות איזה כיף היה במערב מותק, הילדות התחלפו אבא משתדך דרכון לפריז גול כפול לא מגלות לאף אחד חופשה בשמש לונדון המנצחת כשברומא הדרך לשם שגעון של השרדות יום בניו-יורק וניסיתי לעשות לפי הסדר אבל בטוח התבלבלתי בכמה סרטים..

mk and ash1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif

תיראו תמונה חדשה ומעניינת ביותר!! את התמונה אתם כבר רואים אבל שימו לב מה היה כתוב מעליה: Thanx to Just Jared.com we have a still of Mary-Kates scene which was cut from the actual movie. אני מקווה שזה לא עוד תפקידון קטנטן ולא חשוב... משהי יודעת משהו לגבי זה????????????

SummerSpirit

New member
זה מפקטורי גירל

בסצנה המדוברת פשוט רואים את מרי-קייט עומדת ברקע ומעשנת.

SummerSpirit

New member
עם כל הכבוד

היא לא שחקנית איכותית משהו וכולם יודעים את זה. כל הניסיון משחק שלה מתמצה בסרטים שהעלילה שלהם חוזרת על עצמה ומיועדים לקהל יעד של ילדים בני 14-. לדעתי, אף אחד לא יתן לה תפקיד מוביל בסרט מהסיבה שמינית מקודם (לפחות עד שתוכיח שהיא שווה יותר). אם כבר היא משתתפת בסרט, זה רק בשביל רייטינג ותשומת לב.

DSUST

New member
** תיקון.

האמת שהיא דווקא כן הייתה אמורה להופיע בתפקיד אורח קצת יותר חשוב מלעמוד בפינה ולעשן.. אבל בגלל שהיא התנגדה להיות חלק מתהליך הפרסום של הסרט (לא רצתה ליחצן סרט שהיא בקושי משתתפת בו רק כי היא "מרי-קייט אולסן"), אז הבמאי כמובן התעצבן, כי רק בשביל משיכת קהל הוא הביא אותה, וחתך את כל הסצנות בהן היא מופיעה.. וככה היא נשארה רק ברקע של הסרט.. [ועכשיו חזרתי להיות סמויה..P; ]

למעלה