שאלה

The Crusader

New member
שאלה

למישהו יש או ששמע על המשחק freedom force? משחק לאון ליין שאפשר ליצור גיבורים ולשפר אותם עם המשחק וכולי וכולי קיצר נראה מגניב המשחק בהשראת הקומיקסים, כאילו דה חחח בכל אופן אם למישהו יש את זה רציתי לדעת... יש לי את זה אבל אני צריך serial number מישהו יודע מה serial? אם מישהו יוכל לתת לי את המספר זה יהיה אחלה תודה בכל אופן

The Crusader

New member
יופי גאון...

אמרתי לך שאח שלי פירמט ת´מחשב ככה שאין לי איי סי קיו! לא נורא תשלח לי לאי מייל ^_^

The Crusader

New member
אתה גדול!!!!!!!

תודה יניר אני אנסה עכשיו ואני מקווה שזה יעבוד ^_^

The Crusader

New member
יש!!!!

זה עובד משחק מגניב בטירוף!!!! יוצרים גיבור ומשחקים משפרים אותו וכולי.... איזה כיף!!!!

Druyanizem

New member
גמני רוצה!!!

:) יודע שזה לא חוקי... אבל בשביל מה יש את המסרים של תפוז?

crusher

New member
אני חדש, אתה יכול לתאר קצת

את המשחק? נראה לי משחק מעניין... תלת-מימד? דו-מימד? גרפיקה? סאונד הנאה?

The Crusader

New member
אוקי אז ככה

משחק תלת בימד גרפיקה יפייפיה אגב בגיימספוט הוא קיבל ציון של 9!!! אתה שולט במשחק עם עכבר אתה שולט בקבוצה של 4 גיבורים שאתה בוחר בעזרת יוקרה וכולי... אני כבר גמרתי אותו נהניתי נורא והדבר הכי מגניב יש לך אפשרות ליצור גיבורים!!! יש לך רשימה של פול כוחות כמעט כל הכוחות שעולים על הדעת ואפשר להוריד חליפות חדשות כמו וולברין ושאר גיבורים מוכרים ובנסוף אפשר למי שיודע איך לצייר חליפה בעזרת תוכנה שמורידים מהאינטרנט סך הכל משחק ענק!!!

Druyanizem

New member
הצלחתי להשיג אותו

אחלה משחק!!! באמת ממכר!!!! רק מה... הדיבוב של הסרטים גרוע בצורה יוצאת דופן.. יש לי תיאוריה שזה בכוונה כמו כל הקומיקסים האלה של שנות ה-60... אבל אני לא בטוח... אולי סתם ביצוע גרוע אבל אחלה משחק בעיקרון... אני אוהב לזרוק מכוניות על אזרחים חפים מפשע

למעלה