שאלה

AeroFan

New member
שאלה

יש לכם שיר כלשהוא של אינקובוס שפעם לא אהבתם והיום אתם אוהבים אותו הרבה יותר? איזה שיר של אינקובוס אתם חושבים שהוא יצירת מופת של ממש?... גם מבחינת הלחן והמילים... ותסבירו גם מה עושה את השיר הזה יצירת מופת. פשוט מעניין אותי הדעות פה

AeroFan

New member
שלי

את רוב השירים שלהם אני תמיד אהבתי, הם פשוט פגעו לי בול בטעם... את Make Yourself (השיר) ממש לא אהבתי בהתחלה... אבל היום אני מת עליו והוא אחד האהובים עליי... את A Crow Left Of The Murder (האלבום) לקח לי זמן להתחבר אליו ובאמת שלא כולם יאהבו אותו אבל היום הוא האהוב עליי ביותר שלהם... יש לו גם סאונד שונה לגמרי. השיר שלדעתי הוא יצירת מופת אחת גדולה זה Paper Shoes, פשוט שיר מדהים ואנדרייטד בטירוף.

וואו!!!!!!!

תאומה:) שני השירים שרשמת בדיוק אצלי, אבל בדיוק!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לך
אבל אני תמיד אהבתי את קרו לפט אוף דה מרדר יותר משאר הדיסקים, הוא פשוט כ"כ פאקינג טובבבב.

AeroFan

New member
הקטע ב- ACLOTM

שכמעט כולו לא אלבום קליט כמו שאר האלבומים שלהם, לא רק שהסאונד שונה השירים שם שונים ומיוחדים לגמרי ממה שהיינו רגילים לשמוע מאינקובוס עד שהם הוציאו אותו, בגלל זה לא כולם יתחברו אליו, במיוחד לא המעריצים מתקופת סיינס... לי לקח קצת זמן להבין כמה שהאלבום הזה מ-ו-ש-ל-ם.

brass monkey

New member
אני דווקא

התחלתי בכך שקניתי את ACLOTM (בגלל כמה שירים שאהבתי) ושמעתי אותו בשמיעה ראשונה והתאהבתי. פשוט כל שיר אמרתי "וואו, בול הטעם שלי!!". וכשהדיסק נגמר(הגעתי לשיר האחרון) ממש היו לי דמעות בעיניים בגלל שמכאן אין עוד המשך...

SiC

New member
לא מסכים בכלל

ACLOTM זה דיסק רוק קלאסי שלא שונה מהאלבומים הקלאסיים של להקות רוק אחרות (אואזיס, יו 2). אני לא חושב שהוא מיוחד יותר מדיי. הוא הרבה פחות פופוליסטי מאשר מורנינג וויו שכוון ברובו לקהל ה-MTV. אם אתה מתכוון לדיסק שהיה בזמנו חדשני עם סאונד שונה ומיוחד יש להם דיסק אחד שעונה להגדרה הזו וזה ללא ספק science.

אני לא מסכים איתך, תראה..

ACLOTM הוא בסה"כ דיסק לא פשוט לשמיעה. עזוב מגאלומניאק ועזוב את שיר הנושא ועזוב את אגוראפוביה שהם מהפשוטים יחסית, הקליטים (אולי בגלל זה הם בהתחלה) - יש שם את פיסטולה, שהוא לא שיר של שמיעה אחת, והוא שיר מאוד קליט (אולי בגלל זה הוא הרבה בהופעות). יש שם את Zee Deveel שצריך יותר משמיעה אחת כדי להדבק אליו, הוא לא כזה רוק פשוט כמו שהוא מוצק. southern girl שהוא באמת רוק קלאסי ונהדר, וכנ"ל Leech. ולא לשכוח שיש שם את Beware! criminal ואת Sick Sad Little World שהם ממש לא פשוטים לשמיעה, לוקח המון זמן לאהוב אותם ולהתפס אליהם, ואין מה לעשות, הם לא פשוטים וקליטים כמו השאר. לדעתי זה דיסק מאוד מורכב (גם מבחינה מוזיקלית הוא די מורכב), אבל כשנתפסים אליו - פאק, פשוט דיסק מעולה. ורק לצורך השוואה אתן את הדיסק החדש שיצא אחריו, Light Grenades, שניהם דיסקים מעולים וממש חזקים, אבל הדיסק הזה הרבה יותר קליט, כל מיני שירים עם מבנה יותר פשוט, פזמון יותר קליט, ובכלל שיר הנושא שהוא קצר ותכלס לעניין עם מבנה מאוד ברור. לא יודע, ACLOTM אחד הגאוניים לטעמי, וללא ספק האהוב עלי. וSCIENCE שהזכרת הוא אכן מיוחד, ואכן קשה לשמיעה יחסית, והוא גם אדיר.

AeroFan

New member
עוד שיר שלדעתי הוא

אנדרייטד.... Monuments and Melodies, מתוך דיסק הבונוס של ההופעה ב-Red Rocks, שיר יפייפה ברמות!

ממ.. בעיקרון../images/Emo223.gif

כששמעתי את הדיסק החדש פעם ראשונה ממש התאכזבתי מכל מה שהכרתי אותם לפני זה וגם אחרי אנה מולי שהתאהבתי בו ישר הדיסק הזה נראה לי משהו שונה לגמרי אבל לאחר שמיעה שנייה והתעמקות גדולה יותר התחלתי לאהוב אותו ועכשיו אני באמת חושבת שזה דיסק ענק גם DIG די הצחיק אותי בהתחלה.. כל האווירה בשיר הזה היא יותר מדי "הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד".. לא יודעת למה,בעיקר בגלל המילים אני מניחה אבל ככה אני רואה את זה אבל בסוף התחלתי לחבב גם אותו

hirshd

New member
השיר שמבחינתי הוא הכי קדוש

זה הגרסא שהאקוסטית של stellar שהכרתי אותו בתקופה שהוא ישב כמו שצריך ומאז אני לא חורש עליו ונותן לו את הכבוד שלו וכל פעם הוא נוגע בי מחדש...

noynav

New member
ממ.

vitamin בשבילי הוא יצירת מופת. לחן, מילים, הכל פשוט.. אני רק שומעת אותו ועולה לי חיוך על הפנים:)

southern girl21

New member
לי..

זה היה idiot box, ובכללי כל סיינס... בהתחלה לא הבנתי מה כולם החזיקו מהדיסק הזה? הוא מוזר מדי!! אבל עכשיו אני חושבת שהדיסק הזה גאוני... בכללי אני חושבת שכל הדיסקים שלהם גאוניים, ואין הרבה להקות שאני יכולה להגיד את זה עליהם..

למעלה