שאלה..

שאלה..

שמעתי שגילמור מופיע בסוף אוגוסט באנקרה, טורקיה, בייחד עם מייסון ורייט. האם זה נכון? לפחות חלקית? אם כן, איפה אפשר להזמין כרטיסים? תודה לכל המשיבים!

מה מקור השמועה? ../images/Emo13.gif

באתר של גילמור לא מצויינות הופעות מתוכננות לשנה זו, וגם לא ידוע לי ממקורות אחרים. אם דבר כזה היה מתוכנן, אני חושבת שהייתי שומעת על כך. אם כן, מהיכן המידע? ואם אני כבר כאן, אנצל"ש את עצמי: הגליון הבא של המגזין האמריקאי Rolling Stone יכלול כתבת-שער ענקית על הפלויד, שתסקור את הסיפור המלא של הלהקה, מאז תקופת סיד. למיטב ידיעתי, זהו המאמר הגדול הראשון על הפלויד במגזין הזה - אולי מאז שנות השבעים, ואולי בכלל. זהו בוודאי המאמר הראשון במגזין שעוסק בצורה משמעותית במקומו של סיד בפלויד, או בסיד בכלל, מאז פרסם שם מיק רוק את הראיון האחרון עם סיד, בשנת 1971. הקדשת הגליון לפלויד, ללא שיש להם אלבום חדש או טור, לא רק מוכיחה לנו עד כמה הפלויד התעלו מעל טרנדים זמניים והגיעו למעמד איקוני, אלא גם, כמובן, תגרום ללחץ עוד יותר גדול על הלהקה להתאחד. וכמו שאומרים באמריקאית: watch this space.

ובכן, מעשה שהיה כך היה...

בעודי נוסע באוטובוס מעופש מת"א לביתי הקט, ישב ליידי בחור נחמד שדיבר (די בקול רם, יש לציין...) בטלפון על גיטרות חשמליות ושאר ירקות, והשתמש במאגר נאה של מילים לועזיות של "המבינים" ... אני, כמו תמיד, לא יכול להישאר אדיש לנושאים מסוג זה, והתחלתי לשאול אותו כמה שאלות, כשהמטרה הסופית שלי היא להגיע לפינק פלויד, כמובן... מסתבר שהבחור מנגן כבר קרוב ל-15 שנה והיה גם בהופעה PULSE , בהופעה של ווטרס בארץ, וכו' , ומחזיק בוטלגים בשווי של 7000 דולר . הוא הפתיע אותי וסיפר לי שהוא כבר קנה כרטיס להופעה של גילמור, רייט ומייסון באנקרה, טורקיה, ב-26 לאוגוסט או משהו באיזור, ושמעתה והלאה הם יהיו להקת הליווי שלו. כששאלתי אותו איך זה שלא שמעתי על זה והוא טען שזה מפורסם באתר של EMI ושאפשר להזמין שם כרטיסים, ונקב במחיר: כ- 70 יורו . הבחור נראה די משכנע, מה גם שאני לא רואה סיבה מבחינתו לעבר אותי (לעבוד עלי). לכן פרסמתי כאן את השמועה, בתקווה שהאורים והתומים בנושא פינק פלויד, הלא היא ציף ציף , תאשר את הידיעה...

או שהוא עבד עליך

או שעבדו עליו. אין דבר כזה באתר של EMI http://www.emirecords.co.uk/loader.html וממילא הם לא מוכרים כרטיסים. במקורות שלי לא נאמר דבר על הופעה כזו. וכאמור, באתר של דייב אין שום הופעות מתוכנות להשנה.

wommer

New member
זהו...מאוד מוזר

הוא אומר שיש באתר של EMI ולא מופיע שם? ואני עוד כל יופ כמעט בודק אם גילמור החליט לצאת לסיבוב הופעות...וגם שם אין שינוי... רק לוח הופעות משנה שעברה.

טוב...

האמת, הוא השאיר לי מספר טלפון (אפשר לחשוב שהתחלתי עם בחורה...) ואמר לי שאני יכול להתקשר אליו חופשי, אז אם אני אמצא בעזרתו מקום שמדווח על ההופעה או מוכר כרטיסים אני אעדכן אתכם. לילה טוב!

בסטימצקי וודאי

זה מגיע לארץ באיחור של כשבועיים, כמדומני. אבל לא תהיה בעיה לזהות את הגליון: הפלויד יהיו על השער.

בארה"ב הוא יוצא ביום שישי הזה

כמדומני שהתאריך על הגליון עצמו מאוחר יותר, כמקובל בתעשיית העתונות.

Pete Best

New member
גם לי יש שאלה ../images/Emo13.gif

קיבלתי 2 דיסקים (צרובים לצערי ולבושתי הרבה) של פולס... ויש לי את הדי.וי.די (הוא מקורי!
), אבל הפלייליסט שונה בשניהם. בדיוידי יש את One Of These Days שאין בדיסק, ובדיסק Astronomy Domine שאין בדיוידי. ולא שמתי לב לעוד הבדלים. אז האם צרבו לי את הדיסק, או את הדיוידי? ואם מהדיוידי למה אין את אסטרונומי בדיוידי שלי?

The Walrus

New member
הDVD מתעד הופעה אחת

מearls court, והדיסק הוא למעשה לקט הופעות. מעולם לא הייתה הופעה שבה בוצע dark side וastronomy domine ביחד. בהופעות בלי הדארק סייד, astronomy פתח וsoycd פתח את החלק השני. עם הדארק סייד הם היו צריכים לפתוח את החלק השני עם breathe, אז הם העבירו את soycd להתחלה (כמו בדיסק) והוציאו את astronomy מרשימת השירים.

למעלה