שאלה..

Crunch2

New member
שאלה..

היי, אני חדשה פה.. ורציתי לשאול כמה דברים אשמח אם תוכלו לענות לי. אז ככה אני רוצה לעשות כישוף שאני לא אראה יותר את האקס שלי הבנאדם הזה פשוט חולה ולא נותן לי מנוחה. ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית עד שידיד שלי שהתעסק בכישוף פעם אמר שפעם זה הצליח לו אבל גם פגע בו בחזרה. רציתי לדעת מה הסכנות בעשיית כישוף כזה? הרי זה לא פגיעה מעשית בבנאדם, אלא רק לא לראות אותו יותר ולא לשמוע ממנו... בקיצור, נחת ממנו ובלי הטרדות וכ"ו... מה דעתכם?

Bastat

New member
אני לא חושבת שצריך כישוף בשביל זה

תחליטי שאת לא רואה אותו יותר ולא שומעת אותו יותר ! בקיצור... זו החלטה שלך ולא צריך כישוף בשביל שזה יהיה למציאות. אשמח לעזור לך אך להתעלם ולתקתק אותו מחייך בדרכים הרגילות והפשוטות

Crunch2

New member
...

זה קצת יותר מסובך מזה... אני לא רוצה לראות אותו. הבעיה שהוא רוצה לראות אותי. קצת יותר פרטים : לפני כשלושה חודשים נפרדתי ממי שהיה "חבר" שלי. הוא לקח את הפרידה נורא קשה. באותו זמן הוא כל יום התקשר בערך 20 פעמים בלי הגזמה, והתחנן ובכה שאני אתן לו עוד הזדמנות. הבהרתי לו טוב מאד שאני והוא גמרנו- לתמיד. לאחר איומים מאחי , דיבורים עם אמא שלי, ושאר מכירים ... הוא באמת הפסיק להתקשר ולהטריד בטלפון. אבל , הוא חיכה לי כמה פעמים מתחת לבית- אני חוזרת מבי"ס ואז אני רואה אותו מחכה שם... כל פעם שהוא בא אז הוא מביא איזה משהו , שכמובן הולך לפח. לא דיברתי איתו, כמובן. מהר עליתי הביתה והוא התקשר הרבה פעמים לפלא, וצלצל בדלת לאחד כמה שעות התייאש והלך. ככה קרה בערך שלוש-ארבע פעמים. ב-ICQ- יש לי בערך 40 חסומים, כל יום כמעט הוא מוסיף אותי ממספר אחר. הבנאדם יצא לי פשוט מכל החורים !!! כמה שניסיתי להבהיר לו שאני לא רוצה אותו הוא ממשיך וממשיך. משהו אצלו ממש לא בסדר /=

Crunch2

New member
כן..

אני לא יודעת עד כמה זה יכול להועיל. וחוץ מזה שכל העניין הזה של ללכת למשטרה וזה קצת מפחיד, ואולי רציני מדי בשביל דבר כזה..

אני מבין שגם הוא בן נוער?

אם כן, ניסית לדבר עם ההורים שלו? כי בינינו, אם לא עסקת בכישופים בעבר, קשה לי לראות איך הכישוף הזה מצליח.

Crunch2

New member
לא, לא דיברתי איתם...

תכלס אני יודעת שהוא די מפחד מאבא שלו, שהוא גם שוטר... אז, כדאי לדבר איתו?

gwizard

New member
הצעתי

הרבה פעמים אובססיה כזו כמו שאת מתארת הופכת למשהו הרבה יותר גרוע - אלימות. ברגע שהוא יראה אותך עם מישהו אחר זה יכול לתת לו את הטריגר ואז יום אחד את תמצאי את עצמך מול סכין או משהו כזה. אני לא מנסה להפחיד אותך, אלא למנוע מצב אפשרי. אני מציע לך לפנות למשטרה כי עדיף מוקדם מאשר מאוחר מדי.

למעלה