שאלה

יובל 26

New member
שאלה

לאחר זמן לא מבוטל שלא נכנסתי, הופתעתי להכנס ולראות כי מחכה לי מסר אחד חדש. בבואי לפתוח אותו מלא עלץ וציפיה נתחוור לי כי "אין לי הודעות חדשות"...מצחיק אה??..אני חושש שהקונספירציה המקוונת שוב מתעתעת בי ולכן, מי שזו לא הייתה, אשמח אם תנסי שוב או שפשוט תשאירי לי הודעה ב"כללי" ואני אצור עמך קשר....צ´או....וליאן....על ולמה כי התעתוע הוירטואלי משובבני?...חחחחח

לא הבנתי..

לארבעה ימים שלא היית בפורום אתה קורא "פרק זמן לא מבוטל"? ואין תעתוע, יכול להיות שאתה צריך לרפרש שוב את העמוד ויכול להיות שסתם קרתה טעות, אף אחד לא מחפש להתנכל לך באופן אישי.

יובל 26

New member
תגובה

נו באמת עינת, שמא העליתי עלי כתב "התנכלות אישית"?.בסה"כ תיבלתי את דבריי במליצת שעשוע פיקנטית ובנימה הומוריסטית...ואגב ...הייתי מצפה שתדעי כי בדיבורי "פרק זמן לא מבוטל" לשוני הייתה סגי נהור ...אבל לא נורא..:)). בכל אופן, תודה על ההענות והכוונה הטובה..צ´או.

ליאן.

New member
היה מעט קשה להבין למה התכוון המשורר

בהודעתך.. אני עצמי קראתי אותה פעמיים-שלוש ולא ממש הבנתי.. על תקלות טכניות עם תיבת המסרים בממשק המתקדם שמענו, ואכן נשלחו מסרים לכל משתתפי הפורום, אולי לזה התכוונת ? וכעת לשאלת השאלות- אתה מגיע לקומזיץ ?

יובל 26

New member
תגובה נוספת...

אאווץ´ עינת.....את ממש עוקצנית אה?.. אהבתי את הסרקזם....הוא מעיד על בשלות נפשית ותבונה מסוגננת. האמת..שאשמח אם תצרי עמי קשר...באמת...

למעלה