שאלה...

חולית5

New member
וואי זאת שאלה מעניינת!!!!

מכיוון שאני ואילתי מבינות אז אני אענה ... פיג'לינג סאוור = 2 מנות של וודקה פיג'לינג (וודקה בתאנים), מנה אחת של מיץ לימון (טבעי או מוכן), ללוובול מעל קרח כתוש טעים!
 
../images/Emo115.gif לא לא, תסבירי קודם איך

מכינים סאוור.. הכי חשוב זה שייקר וכותש קרח... אח"כ מיץ לימון סחוט טרי... , היחס צריך להיות בין המיץ למי הסוכר בין 60%-70% ומי הסוכר %30 -40%.... לערבב עם הקרח הכתוש, ושתי מנות פיג'לינג (יענו שוט) ויש כאלה שמוספים גם וודקה ליים. בתכל'ס יוצא גועל נפש!!!
 
למעלה