שאלה:

אופיר91

New member
שאלה:

איפה אני יכול למצוא נתונים דמוגראפיים של מדינות העולם?? (נתונים כמו: תוחלת חיים, ריבוי טבעי גבוה/נמוך, אוכלוסיית ילדים בטווח גילים 0-14, אוכלוסיית הקשישים-גילי 65 ומעלה, הגירה פנימית/חיצונית וכד' ). אני מחפש אתר שמספק את הנתונים ולא מוצא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! =)

נסי ככה

demography and population data חפשי בגוגל, יש המון אתרים, אין לי אתר אחד מוצל להמליץ. היה לנו בקישורים אבל הוא לא עובד. אני אנסה לאתר אותו מחד בעזרת החברים שלי באוטרכט הולנד, זה מהספריה שלהם, אני זוכרת שזה היה מאגר טוב.

ספר מצויין של מט"ח

"אנשים במרחב"!!! אלא שהמהדורה המעודכנת כולל הנתונים שבקשת יוצאת ממש בימים אלו. מכיר את הספר? בעמודיו האחרונים יש טבלה של כל הנתונים שבקשת אבל כבר פורסמה טבלת נתונים חדשה שיש לי אותה ישירות מהוצאת מטח. אלא שאין לי יכולת להעלותה על המחשב. גם הספר "ישראל האדם והמרחב" של מט"ח יכל להשיב לך על אחוזי מועסקים של מועסקים בחקלאות או בתעשייה. ברגע שיעלה האתר יש מפות שיתנו לך את כל המיידע!!!! זה קיים באתר הספר!

אופיר91

New member
...

חיפשתי באתר ה CIA אבל אני לא מוצא את הנתונים שחיפשתי (תוחלת חיים, ריבוי טבעי גבוה/נמוך, אוכלוסיית ילדים בטווח גילים 0-14, אוכלוסיית הקשישים-גילי 65 ומעלה, הגירה פנימית/חיצונית). אם הנתונים הנ"ל מופיעים באתר שציינת, את יכולה להגיד לי איפה הם מופיעים (כשאני נכנס למדינה כלשהי) ?

אופיר

קבל מילון שיעזור לך באתר. אתה מקליד את שם המדינה ולאחר מכן על פי הנושא : כלכלה, אוכלוסיה וכו' (המילים מופיעות במילון שצירפתי. חוץ מזה קבל את האתר שלי בו קישורים רבים בנושא ובנושאים ג"ג אחרים.

אופיר91

New member
?

יש אתר שיש בו נתונים של ריבוי טבעי, והגירה (פנימית/חיצונית) של מדינות מתפתחות?

צר לי שגה באנגלית../images/Emo201.gif

אחפש עוד. אפשר גם בלישכה המרכזית לסטטיסטיקה לגבי מועסקים בחקלאות תעשייה וכו...

אופיר91

New member
.

איפה הנתונים: תוחלת חיים, ריבוי טבעי גבוה/נמוך, אוכלוסיית ילדים בטווח גילים 0-14, אוכלוסיית הקשישים-גילי 65 ומעלה, הגירה פנימית/חיצונית מופיעים באתר של ה CIA ???

הנה אתר

החברים שלי בהולנד לא מצאו את הקישור המדוייק, כנראה היה שינוי, אבל עזרתם הניבה אתר אחר שנראה טוב, לא הספקתי לחקור אותו.

אופיר91

New member
...

את יודעת אם הנתונים של ריבוי טבעי, והגירה (פנימית/חיצונית) של מדינות מתפתחות נמצאים שם??

למעלה