שאלה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif יש כאן כל מיני אנשים

בכל אחד משלבי המחלה. אם תהיי יותר ספציפית נוכל לענות לך בפירוט רב יותר. בכל מקרה, הגעת לפורום עצוב של בני משפחה שמתמודדים עם המחלה הקשה הזו בכל אחד משלביה. זו מחלה שעדיין אין לה תרופה או מענה והיא משפיעה בייחוד על בני המשפחה ועל המטפלים שצריכים להתמודד עם כל מיני תופעות קשות בכל אחד משלביה. חלק מאיתנו כבר בשלב הסופי וחלק גדול רק החלו את המסע הקשה... אנחנו כאן כדי לעזור, לעודד ולתמוך אחד בשני

ronnyw

New member
שאלה משונה

מה זה שלב מתקדם?... בכל אופן לי יש שלושה חולים בשלבים מתקדמים מאוד, ככה שכנראה אני עונה לקריטריון שלך... מציעה שתנסי לשאול שאלות ספציפיות. מבטיחה לענות.

ssssss האחת

New member
ספציפיות למי שביקש

אמא שלי חולה והיא בת 56 אני קרוב ל18 וחצי.. היא כבר נמצאת בבית אבות,נורא קשה לי עם זה למרות עברו כבר כמה חודשים.. אפילו כתבתי פה פעם..ותאמת..תמכתם מכל הלב לפעמים אני פשוט לא מסוגלת להיפתח עם המשפחה שלי עד הסוף. אז אני כותבת אמא..אי אפשר להסביר בכלל את געגועים לבן אדם שהיית טוב לזכור אותך ככה.. אאני בחיים לא אפקיר אותך.ואפילו שאת לא מבינה ובעולם משלך...תמיד אטפל באהבה אינסופית אפילו שלא קל...לא קל בכלל

מה שלומך חמודה? לאן נעלמת?

אני זוכרת אותך כאן בפורום לפני כמה חודשים. בחורה יקרה , נפתחה כאן קומונה על ידי בחור צעיר שהיה בגילך כשאביו חלה, אני אנסה למצוא את הקישור לפני כמה דפים. גם מסרתי לבתי את הכתובת ואני חושבת ששם , עם צעירים תוכלי להתבטא יותר טוב בדברים הקשורים לחיי הדור הצעיר. חוץ מזה , מה שלומך? האם את כבר בצבא או בבגרויות עכשיו? איך אביך מסתדר ואיך האחים שלך? אני מבינה שאת באה הרבה לבקר אותה וזה נהיה קשה בטח מיום ליום. שולחת לך המון חיבוקים של אמא, אני בדיוק בגילה, שיהיו לך המון כוחות נפש וגוף להיות איתה בתקופה הזו וחשוב מאד שלא תשכחי את החיים שלך. זה מה שאמך היתה רוצה ואת חייבת לפחות לה את זה , את בניית החיים שלך עם חברים , לימודים, עבודה וכל מה שהחיים מציעים לך. אני אחפש את הכתובת של הקומונה ואשלח בהודעה הבאה, נשיקות ממני , טובה

קישור לקומונה של עופר- לילדים של החולים

להלן הקישור לקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=25576

ssssss האחת

New member
לטובה היקרה

תודה רבה טובה..את אישה מקסימה אני ראתסיום התיכון בקרוב מאד מתגייסת ועוד כחודש וחצי אחי מתחתן..ואני כל כך מפחדת מיום הזה עם כל זה שזה צריך להיות היום הכי מאושר שלו,איך אני אעמוד שם בלי אמא שלי?..איך אפשר אחר כך להסתכל בתמונות ובווידיאו מבלי לראות אותה רוקדת ומאושרת... אני מבינה שצריך לחיות ולא לעצור את החיים..אבל פתאום אני מבינה שלא נראה לי שיש לי את הכוחות להתמודדד עם זה אני כל כך אוהבת אותה..............

ssssss יקרה

את מאד רגישה ואמיצה. אני זוכרת איך נלחמת למען אמא שתשאר בבית ודאגת שזה יהיה כמו שצריך. אני חושבת שעלייך לאמץ גישה של : מה אמא היתה רוצה? אמא היתה שמחה שהבן מתחתן כי לזה ההורים מחכים. אמא היתה רוצה שאת תשמחי בשמחתו ביחד עם אבא , האחים וכל המשפחה. נכון , יהיה עצוב וגם תבכו קצת בחופה, לצערנו יש מקרים כאלה שדווקא ברגע המאושר , אנו זוכרים את יקירינו האהובים שלא יכולים להיות איתנו וזה לא קל. אך כמו שאני מאמינה בך , את תתגברי ותצליחי למצוא כוחות נפש גם לשמוח כי אחיך מקים משפחה חדשה ותהיה לך גיסה וחברה חדשה. אני מעריצה אותך ומעריכה את האהבה הגדולה שלך לאמא, האהבה הזו היא לנצח , דבר לא יפסיק אותה , אך את תמשיכי בחייך וגם אם לא תראי את אמא כל יום , הלב שלך תמיד איתה. אני בטוחה שאת תדאגי שמטפלים בה טוב , שהיא נראית הכי טוב שאפשר והאהבה שלך תחדור גם מבעד לערפילי המחלה הקשה ואי שם בעומק נשמתה היא תדע שאת תמיד לצידה ומאד אוהבת אותה. זה מה שחשוב. תראי , יקירה , שיש לך כוחות שאת לא יודעת עליהם והם בונים את אישיותך הבוגרת לקראת חיים עצמאיים. אני מאחלת לך שתצליחי בבחינות הבגרות , שתתגייסי לצבא ותמצאי סיפוק בתפקיד. חיבוק גדול ממני , תאמיני בעצמך, תתמכי באבא ,מזל טוב לאח, לילה טוב, טובה

ssssss האחת

New member
טובה היקרה,

כמה כיף לקרוא את מה שאת רושמת,את נשמעת בן אדם ממש חכם. כיף לי לספר לך את מה שעובר עליי,אני בהחל\ט בתקופה לא מזהירה,אני בהחלט מסכימה עם כל מילה שלך וממאמינה גם בגישה הזו שהחיים נתנו לך...... את יודעת אבל אני בסה"כ ילדה ב 18 וחודשיים ועברתי תקופה לא קלה בעקבות מחלה של איימי. אבל היה לי טוב לטפל בה באהבה ,במסירות,ההרגשה היא מדהימה. למרות הרגעים הקשים,אף פעם לא הרגשתי שהיא נטל עליי,אפילו שהפסדתי כמה יציאות עם חברות או בילויים שונים.אני עכשיו כל כך מעריכה את הרגעים האלה את הצחוקים שהיינו עושות את המוזיקה שהייתי משמיעה לה והיא הייתה רוקדת אחח אמא אמא כמה את חסרה לי בחיים,אין ררגע שאת לא בליבי אני אוהבת אותך בלי גבולות ובלי תנאים..אני אמשיך בחיים שלי ואהיה בן אדם טוב אמיתי כנה ,אני לא אאכזב אותך... למרות שאת פה..ולא פה. טובה.. תודב לך על התמיכה. ספרי לי מה קורה מה איתך.?מה עם בעלך...הילדים...איך אתעוברת את התקופה? נשיקות

אירילה

New member
בחודש הבא יתקיים מפגש של הילדים של.....

במסגרת קבוצות התמיכה תתקיים פגישה של ילדים לחולי אלצהיימר בתל אביב ,מיד עם קבלת פרטים מדוייקים אודיעכם. גרשון

תודה גרשון

כל הכבוד על הרעיון של קבוצת תמיכה אפילו אם זו רק התחלה , נקווה שיהיה המשך, חשוב כל כך לצעירים במיוחד שעדיין נמצאים בבית עם ההורים, כמו SSSSSS החמודה , לילה טוב, טובה

טוב לשמוע קצת אטפטימיות

בחורה יקרה , גם לי יש ימים לא נחמדים כי בנוסף לבעלי , יש עוד בעיות ואז אני מרגישה גם כן שזה יותר מדי וחושבת לעצמי מה יהיה ואוספת את עצמי ובסוף מתגברת כי אלו החיים ואף אחד לא הבטיח לנו שהם קלים. אני חושבת שמה שצריך לעודד אותך הוא שהיה לך קשר נפלא עם אמא, ראי בפורום את ענתי שיש לה קשר נפלא עם אמא שלה ויש הרבה שאף פעם לא זכו לכך גם אם האמא בריאה. את הקשר הזה ואת הרגעים הנפלאים שלך איתה את תנצרי ותכתבי לך כל דבר שאת זוכרת , כי את זה תעבירי הלאה לכל נכדיה כדי שידעו מי היתה סבתן. נכון שלעבור מחלה כזו לנערה צעירה זה לא פשוט אך זה מחשל ומבגר ונותן איזושהי אחריות גדולה יותר בחיים ואני בטוה שאת תהיי רגישה יותר לזולת בעקבות זאת ורק שתזכי לחברים/ חברות טובים שגם יתמכו בך וישמחו אותך תמיד. הערב בע"ה נלך לסרט , מיסטר בין כמו שג'סטמי כתבה שאימה אוהבת. אספר איך היה. גם אצלנו בעלי מאד אוהב מוסיקה ומתחיל לרקוד , אין להם שו דבר שמעכב אותם , אין בושה ומבוכה. בני הגדול חזר היום מהמילואים ובעלי כל יום שאל עליו ואמר שהוא מתגעגע אליו מאד. אשמח תמיד לעמוד לרשותך יקירה , בהצלחה גם בבחינות , נשיקות אלייך וגם לאמא שלך,, כל טוב, טובה

../images/Emo24.gifהאחתssssss

ממש מרגש, צעירונת כבר סובלת את המחלה של אמא , ואמא צעירונת כבר נימצאת בבית אבות, אבל מה לעשות , נכון מה שכתבת, צריך לחיות כדי להמשיך את החיים כרגיל , כמה שזה קשה וקשה מאוד ,צריך להתגבר על הרגש ולעבוד עם השכל, אנחנו הנשים רגשניות מהר ולכן זה קשה לנו, אבל זה האתגר שלנו והפרוייקט לנצח את המשבר ולעבור את ההגדר, כדי להגיע להרפייה ולהמשיך הלאה, יש רגעים שאני רוצה לבכות , וטוב לבכות לפעמים זה בריא להוציא את הבכי ואחר כך להרגע ולהמשיך הלאה ויש שאני מתפללת לה' וזה עושה לי טוה שיש מי ששומע אותי וכך אני מאמינה שהוא רופא כל חי. ומבקשת ממנו שיקל מעלי ומעל בן זוגי את הסבל, וזה עוזר ונותן להמשיך הלאה,וכן כמו שכתבתי לזהבה שהמפגש שלנו עם בנות התמיכה בקניון מאוד משפיעה לטובה., דעי לך שאת הולכת לבקר את אמא ,את עושה מצווה גדולה,א'.את משמחת אותה שהיא רואה אותך.ב'.את זוכה בביקור חולים .ג'. את עושה חסד של אמת. אשרייך ילדתי חיזקי ואמצי וה' עמך, בשורות טובות ובהצלחה בכל אשר תפני.

למעלה