ssssss יקרה
את מאד רגישה ואמיצה. אני זוכרת איך נלחמת למען אמא שתשאר בבית ודאגת שזה יהיה כמו שצריך. אני חושבת שעלייך לאמץ גישה של : מה אמא היתה רוצה? אמא היתה שמחה שהבן מתחתן כי לזה ההורים מחכים. אמא היתה רוצה שאת תשמחי בשמחתו ביחד עם אבא , האחים וכל המשפחה. נכון , יהיה עצוב וגם תבכו קצת בחופה, לצערנו יש מקרים כאלה שדווקא ברגע המאושר , אנו זוכרים את יקירינו האהובים שלא יכולים להיות איתנו וזה לא קל. אך כמו שאני מאמינה בך , את תתגברי ותצליחי למצוא כוחות נפש גם לשמוח כי אחיך מקים משפחה חדשה ותהיה לך גיסה וחברה חדשה. אני מעריצה אותך ומעריכה את האהבה הגדולה שלך לאמא, האהבה הזו היא לנצח , דבר לא יפסיק אותה , אך את תמשיכי בחייך וגם אם לא תראי את אמא כל יום , הלב שלך תמיד איתה. אני בטוחה שאת תדאגי שמטפלים בה טוב , שהיא נראית הכי טוב שאפשר והאהבה שלך תחדור גם מבעד לערפילי המחלה הקשה ואי שם בעומק נשמתה היא תדע שאת תמיד לצידה ומאד אוהבת אותה. זה מה שחשוב. תראי , יקירה , שיש לך כוחות שאת לא יודעת עליהם והם בונים את אישיותך הבוגרת לקראת חיים עצמאיים. אני מאחלת לך שתצליחי בבחינות הבגרות , שתתגייסי לצבא ותמצאי סיפוק בתפקיד. חיבוק גדול ממני , תאמיני בעצמך, תתמכי באבא ,מזל טוב לאח, לילה טוב, טובה