שאלה..

• פותח הנושא Tpex
  • פורסם בתאריך

Tpex

New member
שאלה..

שלום לכולם
שמחתי לראות שהתווסף פורום eBay לתפוז כי באמת הוא יכול לפתור הרבה שאלות לגולשים :] והשאלה שלי היא כזאת.. מכרתי לאדם מסוים פטיפון והכסף הוסף לחשבון , אבל מה לא רשומה לי שהעסקה התרחשה והוא גם לא השאיר פידבק
מה אני צריך לעשות כדי שהעסקה תופיע כמכירה שלי ושהוא ישאיר פידבק... תודה לעוזרים

Tpex

New member
המכירה הייתה לפני כמה חודשים...ולא רשום SOLD

שלחת לו את הפטיפון? הוא קיבלת אותו?

נדמה לי שלא תוכל למצוא את המכירה אחרי חודשיים מיום ביצועה. ופידבק נראה לי שכבר מאוחר מדי לבקש...אבל אתה יכול לנסות...אתה השארת לו פידבק?

Tpex

New member
לא השארתי פידבק ....וכן שלחתי את הפטיפון והוא

גם אישר לי שהמוצר הגיע אליו...

קודם כל...שלח לו פידבק חיובי

ואז תבקש ממנו גם שישלח לך פידבק חיובי, אם ישאיר הרווחת...אם לא אז לא קרה כלום...אין לך אופציה אחרת

גוזי2

New member
אני לא ממליץ לתת לקונה משוב לפני שהוא

נותן משוב כל שהוא . לפעמים ואין לדעת יש קונים שונאי ישראל ויהודים בכלל ולכן כדי להישמר מהם ואין צורך לרוץ על כל משוב אם הלשון בחוץ ואני אומר את זה מניסיון בהצלחה ב ebay הסובלנות מישתלמת ובגדול

tomerol

New member
למה אבל תגובה כזאת!?!

איזה מעצבן זה! על כל דבר קטן זה נאצי, אנטישמי, שונא ישראל?????? למה?!

גוזי2

New member
מה אתה מיתרגש אני לא מבין לפעמים זה

עובדה באיבי ואין מה לעשות .פשוט להיום זהיר והוגן זו רק המלצה אתה לא מחויב לקחת אותה ושהיה לך בהצלחה ולי יש קצת ניסיון באיבי ויצא לי ללמוד מימנו . ודרך אגב להתכחש למציאות זה לא אומר שהיא איננה . בהצלחה

tomerol

New member
מה אני אעשה

אותי מעצבנות תגובות כאלה. לא צריך להיות פרנואיד, "כולם שונאים אותי וזוממים נגדי בגלל שאני יהודי".

גוזי2

New member
אתה פרנואיד ?

"כולם שונאים אותי וזוממים נגדי בגלל שאני יהודי". את זה אתה אומר לא אני

vinyl

New member
אני חושב שאתה ממש לא צודק

ראשית ישנם קונים או מוכרים שלא יתנו פידבק אם לא יתנו להם קודם, כך שעליך לקחת בחשבון שאם לא תתן פידבק אז גם לא תקבל!!!! חוץ מזה לי יש כבר מעל ל 650 פידבקים (כקונה וכמוכר) מעולם לא נתקלתי בקונה או מוכר שנתן פידבק שלילי סתם, אני מכיר מוכר ישראלי (אתן לך את הכינוי שלו אם תרצה) שמוכר בעיקר לחו"ל ויש לו כאלף פידבקים בלי אף אחד שלילי כלומר יש לו 100% כך שקצת הגזמת

גוזי2

New member
הקינוי שלך vinyl ומין הסתם אתה מוכר תקלטים

או כל דבר אחר . אתה רוצה לומר לי מי שקונה ממך משלם ומיד אתה נותן לו משוב חיובי ??????????????? אני לא מאמין

vinyl

New member
אתה יכול להאמין

מי שקונה ממני ואין איתו שום בעיה אין שום סיבה לא לתת פידבק חיובי אני לא נותן מיד, אבל לאחר זמן סביר שהפריט אמור להגיע אליו ואין לו שום תלונות,עוד לא היתה לי שום בעיה עם זה, קונה לא מרוצה בדרך כלל שולח מסר אישי ואני עושה את הכל להשביע את רצונו ותמיד זה נגמר בטוב,

ZeRadio

New member
שים לב! יש לך רק 3 חודשים

מרגע השלמת העיסקה להשאיר ולקבל פידבק, לאחר מכן לטא תוכל

למעלה