שאלה

Limbonic Art

New member
בכדי לומר אחוזים

צריך מחקרים רציניים בנושא, מה שעדיין לא ממש בוצע לפי מה שכן בוצע מדובר ב1% מהאוכלוסיה, כאשר ההשערה שמדובר ביותר ומאז לא בדקו זאת לעומק , כך שזה בעייתי לענות על כך

p019

New member
נראה לפי מה?

לפי הכמות העדירה של א-מיניים שאני נתקלת בהן כל יום? עלפי שיטה סטטיסטית "קלסיית" - כל עוד לא ייעשו מחקר בנושא אבל יכריחו אותי לענות- אני יניח 50% -50%

מאוד קשה להעריך

בגלל שהנושא עדיין נמצא מתחת לפני השטח, יש מספר לא מבוטל של א-מיניים שעוד לא הודו בדבר בפני עצמם. כאן נכנס שיקול המגדר לפעולה, כי צריך לשאול את עצמנו אם יותר בנים מודים בכך מאשר בנות או להפך. במחקר שלימבוניק דיברה עליו, דיברו על יחס של 2:1 לטובת הנשים. אני מעריכה שזה בגלל שהרבה פחות "גברי" להיות א-מיני: בחברה שלנו נהוג לומר שגברים בטבעם רודפים אחרי סקס; לעומת זאת, אצל נשים הרבה יותר מקובל להגיד "לא", להיות בררנית בפרטנרים וכו'. אז חברתית, לאשה א-מינית קל יותר להגיד לעצמה שהיא א-מינית, גבר א-מיני ירגיש כאילו זה מנוגד למה שהוא אמור להיות, ואולי יחפש בכוח עם מי לשכב כדי להגיד שגם הוא רודף מין, ולהדחיק את זה שהוא לא מעוניין בכך. המחקר נעשה בראיונות פנים-אל-פנים, אז הוא לא היה לגמרי אנונימי. נוסיף את זה לשיקולים. יש לנו את הנתון של 2:1 אבל כנראה שהוא לא אמין מספיק. צריך יותר מודעות ונראות, וכשהן ישקעו, צריך יותר מחקרים.

למעלה