שאלה....

DJ FuN

New member
שאלה....

לאבא שלי הייתה תאונה באותו יום של היומולדת ... 18.04.07 מה זה אומר? תודה לכל העונים :)

TAINTED SAINT

New member
חמישה ימים....קצת קשה לחבר ליום שישי ה13.....

תאונות קורות בלי שום קשר לתאריכים כאלו ואחרים,אפילו אם התאונה הייתה מתרחשת ב13 לחודש,שחל ביום שישי,עדיין לא הייתה כאן יותר ממקריות גרידא....
לעומת זאת,אם התאונה ארעה בזמן שרדף על אופנועו בלילה אחר חתול שחור במטרה לדורסו...או בזמן שירה בעזרת רובה האויר שלך בעטלפים..... ברצינות עכשיו,איחולי יום הולדת שמח לאביך,ורפואה שלמה מאיתנו. [איזה תאונה אירעה לו,ומה שלומו כרגע ?] TAINTED SAINT

זה אומר..

לא נעים. ואני אומרת שיש סיבה לכל מה שקורה לנו בחיים. רפואה שלמה לאבא

TAINTED SAINT

New member
ידידתי האהובה,מה לך ../images/Emo35.gif

אין שום סיבה מיסטית למה שקורה לנו בחיים...מצטער. אנחנו לא עוברים "תיקון" על ידי התנסויות קשות,החיים מבוססים על מקריות וצרופי מקרים,לא יותר,ולא פחות. כל נסיון לטעון אחרת הוא אשלייה עצמית ונסיון לתת משמעות כדי להקל על קבלת הדברים "השם נתן והשם לקח",את באמת מאמינה בזה
כוחות עליונים ונסתרים לא מתערבים בחיינו לטוב ולרע,המציאות מאכזבת,אין מה לעשות...... SHIT HAPPENS זאת כל התורה כולה,אמצי פילוסופיה זאת,וחייך יהיו קלים יותר. TAINTED SAINT

אין על מה להצטער יקירי../images/Emo13.gif

מבטי על החיים קצת שונה (ממך), אינני מאמינה בצירופי מקרים. מקווה שתקבל אותי כך, כמו שאני

SINFULLY SEXY

New member
אני יכולה....../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ליגרום לך לישכוח כל כאב מאמי... אני כאן כמו תמיד-ומיזמן סלחתי לך על ליל הסדר.... רק תגיד-ואוסנת אצלך בצ'יק לאסוף אותך ולהביא אותך
...... ממתינה אהובי

למעלה