שאלה אפשר להפציץ בתמונות מטקס יום הזכרון?
R Rioter New member 22/4/07 #4 ../images/Emo41.gif שרשור תמונות ענק! ../images/Emo41.gif ובכן.. מדובר בטקס שהוקם בפחות מיממה.. ותודה לשקד, נועה ועדי על התמיכה. אני הכי גאה בנו בעולם!
../images/Emo41.gif שרשור תמונות ענק! ../images/Emo41.gif ובכן.. מדובר בטקס שהוקם בפחות מיממה.. ותודה לשקד, נועה ועדי על התמיכה. אני הכי גאה בנו בעולם!
נ נוני וזהו New member 22/4/07 #26 כל הכבוד על השירשור המקסים. ועוד יותר כל הכבוד על הטקס. את מושית על. עם קצת רצון וקצת יכולת......
R Rioter New member 22/4/07 #5 ../images/Emo26.gif לפני הטקס ../images/Emo36.gif בחצר הקדמית.. על הספסל - נועה (בצהוב) ומיקה. לילך עומדת.
../images/Emo26.gif לפני הטקס ../images/Emo36.gif בחצר הקדמית.. על הספסל - נועה (בצהוב) ומיקה. לילך עומדת.
R Rioter New member 22/4/07 #6 בכניסה לסניף שקד (עם חולצת המדים של אחיה), ואני - בשמלה שחורה.. נכנסת לתפקיד..
R Rioter New member 22/4/07 #10 ../images/Emo26.gif הבלדה לחובש ../images/Emo36.gif הטקס נפתח ב'יזכור' שקרא חן מזרחי, אבל לא צולמו תמונות. קרדיט לשקד על כל התמונות.. רובן יצאו מטושטשות, אז ניסיתי לשחק עם הצבעים וכו' - מצטערת על הטשטוש..
../images/Emo26.gif הבלדה לחובש ../images/Emo36.gif הטקס נפתח ב'יזכור' שקרא חן מזרחי, אבל לא צולמו תמונות. קרדיט לשקד על כל התמונות.. רובן יצאו מטושטשות, אז ניסיתי לשחק עם הצבעים וכו' - מצטערת על הטשטוש..
נ נוני וזהו New member 22/4/07 #25 הסבר קצר על הבלדה לחובש.. ../images/Emo9.gif המחזנו את השיר, 'בלדה לחובש' של יהורם גאון- למי שלא יודע. שתי שורות הקראת השיר+המחזה, ואח"כ שתי שורות מהשיר- המנגינה. יצא ממש מרגש.
הסבר קצר על הבלדה לחובש.. ../images/Emo9.gif המחזנו את השיר, 'בלדה לחובש' של יהורם גאון- למי שלא יודע. שתי שורות הקראת השיר+המחזה, ואח"כ שתי שורות מהשיר- המנגינה. יצא ממש מרגש.
R Rioter New member 22/4/07 #15 ../images/Emo26.gif פול ביבס ../images/Emo36.gif קראתי את הקטע הזה: http://www.bambili.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=22307&sivug_id=-2 (המכתב הכי תחתון). נועה ציירה מצבה, לקחנו לבנים מהחצר, פרחים, אבנים ונרות נשמה - והקמנו קבר. הייתי אלמנתו של פול ביבס, בן 26 במותו.
../images/Emo26.gif פול ביבס ../images/Emo36.gif קראתי את הקטע הזה: http://www.bambili.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=22307&sivug_id=-2 (המכתב הכי תחתון). נועה ציירה מצבה, לקחנו לבנים מהחצר, פרחים, אבנים ונרות נשמה - והקמנו קבר. הייתי אלמנתו של פול ביבס, בן 26 במותו.