שאלה

שאלה

למה הורדתם את הקישור לפורום בלוגים (1516) משער הבלוגיה? הוא הרבה יותר חשוב מ"פורום אקראי" למשל.. לא כדאי להחזיר את הקישור?

ע ל ו מ ה

New member
סביר להניח שהוא מבלבל את הקוראים

בסופו של דבר אם הפורום לא עוסק בתפוז אלא בבלוגים באופן כללי, הוא "כמעט" כל פורום שעוסק בנושאים שמעניינים חלק מהאנשים ולא את כולם. למעשה זה שירות עבורינו ב-1516, כי מי שיגיע יגיע בידיעה מה משמעות הפורום ואילו עד היום הגיעו כי חיפשו פורום בלוגים בסגנון 807 או 1762. כן כדאי להוסיף (או לשמור) את הקישור לרשימות המופיעות משמאל בשני הפורומים האחרים, כדי שמי שזה מעניין אותו אכן ימצא גם את 1516.

Bezalel P

New member
כרגע אין שם מקום לקישור נוסף

פורום הבלוגים מופיע בקישורים של פורום התמיכה (ואני אוסיף אותו גם לקישורים של הפורום הזה).

wranger

New member
תקנו אותי אם אני טועה,

אבל האם הקישור "ראשי" (תמונה מצ"ב), שמקשר אל עמוד השער של הבלוגיה, לא מופיע שם רק כאשר כבר ממילא נמצאים בשער הבלוגיה? מה שהופך אותו למיותר, מה שאומר שכן יש מקום לקישור נוסף?

naama tapuz

New member
פורום בלוגים הורד מהדף הראשי

מכמה סיבות ובהן: היו המון אנשים שנכנסו ובקשו שם עזרה הקשורה לבלוגיה. הפורום מאגד בתוכו בלוגרים מכל קצוות הרשת ומכמה וכמה אתרי בלוגים. אני מניחה שהסרת הפורום מעמוד הבלוגיה הראשי תפחית את כניסות התוהים, הלא מבינים והמתלוננים על ענייני הבלוגיה ותאפשר לכם להתדיין בשקט על הדברים שמעניינים אתכם. כפתור הבלוג האקראי מאפשר לגולשים להחשף לבלוגים שלא היו קוראים בדרך כלל. זה אחד הכפתורים ה"מוקלקים" ביותר בתפוז ואין לנו כוונה להורידו. נעמה

דנטל

New member
אל תורידו

אבל תעשו שלא יופיעו שם בלוגים שמעולם לא עודכנו. בפעמים הנדירות שהקלקתי שם, הגעתי כמעט תמיד לבלוגים ריקים. (והקלקתי עכשיו... אני בטראומה קלה עקב בלוג פאקצי-על, שאפילו מעודד אותי שהוא מעולם לא עודכן)

Tali1912

New member
ו.....

כבר מזמן לא ראיתי שם נושא דיון שקשור לנושאי הבלוגים וענייני הבלוגיה, במקום נושאי דיון יש שם יותר פטפטת של "החמישיה הסודית" כך שאפשר לשנות את שם הפורום ל...
פטפלוגיה.
ובשביל זה כבר לא צריך כפתור פורום בלוגים.

siv30

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שם דיונים מעניינים על בלוגים, התלבטויות, ניהול הבלוג והתקשורת עם הקהל. ההודעה שלך מביעה כעס רב, אני חושבת שזה לא בריא לכעוס כך, במיוחד כשמדובר בפורום וכמו בכל פורום גם בו יש קבוצות שמתחברות יותר או פחות. שבת שלום

Tali1912

New member
siv

ההודעה שלי מביעה את מה שאני רואה ומה שמתרחש וכן גם מה שמרגיש לי, את יכולה להריץ את החודשים הראשונים של הפורום ולהשוות. דיונים מעניינים על בלוגים יכולים להיות גם כשמדובר על "בלוג"- פליקס אבל כשכרוך בזה טיפטיפה של פוליטיקה אז הצנזורה חוגגת, זה לא היה בעבר לעומת הפטפלוגיה שכן קיימת. ואת יודעת מה רעיונות לדיונים יש וקיימים אבל כמו שנכתב שם חבל להשקיע בהקלדה של מילים או נושאים לדיונים כי יש סיכוי שההודעה שלך תעבור לסל אשפה. ובלי קשר לקבוצות יותר או פחות זה באמת לא ה-אישו אף גולש לא אמור להיות נחמד או פחות נחמד כדי להתקבל לקבוצה זו או אחרת בפרט שהוא או מבקר בפעם הראשונה בפורום או מביע דיעה חיובית או שלילית לגבי דיון מסויים <ראי דיון שנמחק כמובן אז לא תוכלי לראות אותו על תגובה לבלוג של טלי פחימה> שבת שלום

siv30

New member
אני מבינה

טלי תראי זה מקום להכיר עוד בלוגרים ולהתחבט איתם בבעיות שלנו. זה מקום לחשיפה ולהיכרות ולמפגש חברתי. אם לא הייתי גולשת שם, לא הייתי פוגשת אותך, לא הייתי מגיעה לבלוג שלך, לא הייתי מכירה חלק ממך! צריך לנסות להביא את הדברים למצב שנהיה שבעי רצון. לגבי צנזורה, אולי כדאי שתנסי לדבר עם הנץ במסרים? אני לא יודעת, לי זה לא הרגיש כמו צנזורה. אני לא יכולה להרגיש במקומך או לתקן את ההרגשה שלך, אני רק יכולה להציע אמפתיה וראיה אחרת של הדברים
חבל לי שאת לא משתתפת וחושבת "שחבל להשקיע בהקלדה..." וחבל לי שאנשים יברחו בגלל שיקראו את ההודעה שלך.

Bezalel P

New member
אני מאוד מבקש לא לקיים כאן את הדיון הזה.

אם למישהו מפריע משהו בהתנהלות של פורום אחר הוא מוזמן לפנות למנהל אותו פורום. זה ממש לא לעניין לפתח כאן דיון בנושא. הודעות נוספות יימחקו. תודה.

למעלה